arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 - Geniş ürün yelpazesi - Uygun fiyatlar - Güler yüzlü personel - Ürün garantisi THANK YOU, COME AGAIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 - Dandik ev tasarımı - Tipsiz vendorlar - Her an müşteri olarak ölme tehlikesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 iyi yer kapmıssın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 aa oradaki orion kristalinin bir parçası değil mi? radrasyon falan yayar ortalıkta tutma onu :) bu arada afişe koptum, sol üstteki amcam süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 O amca yerine bunu koy bence: [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Runebookların içi rune dolu. Şimdilik "Şehirler" ve "Zindanlar" olmak üzere iki tür var. Anca gemi ile gidilen yerler de dahil ve buna ilave olarak hepsi exceptional yani 20 charge kapasiteleri var. Bitti mi? Bitmedi, 20 tane de recall charge ile geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 en iyi reklamı müşteri yapar. gördüğüm en ucuz ve en yüksek miktarda recall burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 resimde runebook yok yanniz arcane amca :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 *Resim temsilidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Recalları bitiren benim evet.. Yine olsun yine alırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferon7 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 valla bende recall satiodum arcane'nin fiyatlardan sonra bıraktım kendime yaziom anca.tane başına 20gp gibi bi kâri var.üstüne bide zaman harcıyorsun o kadar recalli yazmak için ii fiyat verio doğrusu ama daha pahalıdan yapsa gene insanlar alır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 pahalıdan yapsa insanlar gene alır da ondan almazlar belki :P sorun orda galiba :D yakında bende vendor açıcam heralde, satcak bişi yok gerçi de herkes satıyo bişiler. ben de satıyım :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 yürüyüp yürüyüp sağ sol marklıyorum başımı belaya soka soka, pati'nin adam gibi runelara ihtiyacı var diye, adam olayı bitirmiş :P gelip bi dolusundan runebook aliym de kopyaliim, o derece teknoloji hırsızı, o derece üşengeç oliim bari. sonra daha da ucuza satarım netekim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Ömrümü yedi o kitaplar çünkü ne varsa markladım sonra runebookları kaybettim iyi mi... Blessed item bir de lol nasıl becerdim bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferon7 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 arcane senin ev çok yalın çok sade gözüküo zaten recall ve bilimum satışlardan parayi kırmış durumdasin senin eve birkaç artifact atalım. Kelepir kelepir satiom şuan ev biraz şekilli gözüksün o zaman satışların 2 kat artar ben kefilim heh. *montun altından çalıntı malları göstermeye başlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Kazandığım bütün parayı başkalarının vendorunda harcıyorum, shopping-spree hesabı. Senin artifactlerden birkaç tane alacaktım ama fazla tokuno tipi çıktılar, japonsuz birşeyler lazım bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paristr Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Zindan runebooku 1 tane kaldı yenilerini koyalım. Sehir runebooku hiç yok onuda tamamlayalım lütfen:) Full spellbook 1 tane kaldı onuda bi zahmet Boş runebookta koyalım. Dükkan açmak kolay değil alışverişe geliyoruz raflar boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 çok ucuz fiyatlar. bu fiyatlarla bi süre sonra satış yapamazsın, yaptıgın satıştanda iyi para kazanamazsın. zam istiyoruz vendoruna. yapma böle. britte cok iyi yerde evim var bilion :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 rune istiyorum ben bu vendora, üyelik kartı gibi mirageın vendoruna runeum var mesela, bakıyorum azalmış recallum, hop hemen gidiyorum alıyorum, ama kalmamış oluyor genelde ben de ıvır zıvır alıyorum boşa gitmiş olmayayım diye =P indirim kartı taksit kartı falan mümkün değil anlıyorum ama bari böyle bir kolaylık sağlayın tembel müşterilere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Fistan'ın dediği çıktı. Arcane'in vendorlar kaçmış. Hemen recall yazıyorum Nefr. :) [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 21:42 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Serverda vendor kurup bişi satmayan bir tek ben mi varım? Kendimi çok ezik hissettim.. :'/ edik: cümle düşük olmuş.vendorum bile yok.küçük emrah the bard dan bile beter haldeyim.o derece... [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 01:59 tarihinde, zamo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 yoo benim de vendorum yok ama rikol ve spellbooktan brit bank'ta paraları kırıyorum :P ---reklam--- en şahane rikollar, en exceptional runebooklar, en özellikli spellbooklar bende sevgili sosarialılar... brit'te bankada ısrarla arayınız. ---reklam--- Chacha Ronn, GM scribe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 benim var vendorum valla, ama ben dahil kimse bakmıyor kızımın yüzüne arada uğrayıp harçlık veriyorum o kadar ehu edik: ema recallları bana sat, ben de vendora koyayım, gidip kendi vendorumdan alayım lazım oldukça, maksat aksiyon olsun yazarken mantığını kaybetti bu şapşahane fikir, ilk aklıma geldiğinde üstünde düşünmeden önce güzeldi oysa [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 21:59 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Sesli düşünmek oluyo bu di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 hatta yazılı =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar