Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arcane'in Yeri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Runebookların içi rune dolu. Şimdilik "Şehirler" ve "Zindanlar" olmak üzere iki tür var. Anca gemi ile gidilen yerler de dahil ve buna ilave olarak hepsi exceptional yani 20 charge kapasiteleri var. Bitti mi? Bitmedi, 20 tane de recall charge ile geliyor.
Mesaj tarihi:
valla bende recall satiodum arcane'nin fiyatlardan sonra bıraktım kendime yaziom anca.tane başına 20gp gibi bi kâri var.üstüne bide zaman harcıyorsun o kadar recalli yazmak için

ii fiyat verio doğrusu ama daha pahalıdan yapsa gene insanlar alır bence
Mesaj tarihi:
pahalıdan yapsa insanlar gene alır da ondan almazlar belki :P sorun orda galiba :D
yakında bende vendor açıcam heralde, satcak bişi yok gerçi de herkes satıyo bişiler. ben de satıyım :))
Mesaj tarihi:
yürüyüp yürüyüp sağ sol marklıyorum başımı belaya soka soka, pati'nin adam gibi runelara ihtiyacı var diye, adam olayı bitirmiş :P
gelip bi dolusundan runebook aliym de kopyaliim, o derece teknoloji hırsızı, o derece üşengeç oliim bari.

sonra daha da ucuza satarım netekim :P
Mesaj tarihi:
arcane senin ev çok yalın çok sade gözüküo zaten recall ve bilimum satışlardan parayi kırmış durumdasin senin eve birkaç artifact atalım. Kelepir kelepir satiom şuan ev biraz şekilli gözüksün o zaman satışların 2 kat artar ben kefilim heh.

*montun altından çalıntı malları göstermeye başlar*
Mesaj tarihi:
Kazandığım bütün parayı başkalarının vendorunda harcıyorum, shopping-spree hesabı. Senin artifactlerden birkaç tane alacaktım ama fazla tokuno tipi çıktılar, japonsuz birşeyler lazım bana.
Mesaj tarihi:
Zindan runebooku 1 tane kaldı yenilerini koyalım.
Sehir runebooku hiç yok onuda tamamlayalım lütfen:)
Full spellbook 1 tane kaldı onuda bi zahmet
Boş runebookta koyalım.
Dükkan açmak kolay değil alışverişe geliyoruz raflar boş.
Mesaj tarihi:
çok ucuz fiyatlar.
bu fiyatlarla bi süre sonra satış yapamazsın, yaptıgın satıştanda iyi para kazanamazsın.
zam istiyoruz vendoruna. yapma böle.
britte cok iyi yerde evim var bilion :P
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
rune istiyorum ben bu vendora, üyelik kartı gibi

mirageın vendoruna runeum var mesela, bakıyorum azalmış recallum, hop hemen gidiyorum alıyorum, ama kalmamış oluyor genelde ben de ıvır zıvır alıyorum boşa gitmiş olmayayım diye =P

indirim kartı taksit kartı falan mümkün değil anlıyorum ama bari böyle bir kolaylık sağlayın tembel müşterilere
Mesaj tarihi:
Fistan'ın dediği çıktı. Arcane'in vendorlar kaçmış. Hemen recall yazıyorum Nefr. :)

[ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 21:42 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Serverda vendor kurup bişi satmayan bir tek ben mi varım?

Kendimi çok ezik hissettim.. :'/

edik: cümle düşük olmuş.vendorum bile yok.küçük emrah the bard dan bile beter haldeyim.o derece...

[ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 01:59 tarihinde, zamo tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
yoo benim de vendorum yok ama rikol ve spellbooktan brit bank'ta paraları kırıyorum :P

---reklam---
en şahane rikollar, en exceptional runebooklar, en özellikli spellbooklar bende sevgili sosarialılar...
brit'te bankada ısrarla arayınız.
---reklam---

Chacha Ronn, GM scribe
Mesaj tarihi:
benim var vendorum valla, ama ben dahil kimse bakmıyor kızımın yüzüne

arada uğrayıp harçlık veriyorum o kadar ehu

edik: ema recallları bana sat, ben de vendora koyayım, gidip kendi vendorumdan alayım lazım oldukça, maksat aksiyon olsun

yazarken mantığını kaybetti bu şapşahane fikir, ilk aklıma geldiğinde üstünde düşünmeden önce güzeldi oysa

[ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 21:59 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...