Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arcane'in Yeri

arcane

Öne çıkan mesajlar

yürüyüp yürüyüp sağ sol marklıyorum başımı belaya soka soka, pati'nin adam gibi runelara ihtiyacı var diye, adam olayı bitirmiş :P
gelip bi dolusundan runebook aliym de kopyaliim, o derece teknoloji hırsızı, o derece üşengeç oliim bari.

sonra daha da ucuza satarım netekim :P
Sosyal ağlarda paylaş

arcane senin ev çok yalın çok sade gözüküo zaten recall ve bilimum satışlardan parayi kırmış durumdasin senin eve birkaç artifact atalım. Kelepir kelepir satiom şuan ev biraz şekilli gözüksün o zaman satışların 2 kat artar ben kefilim heh.

*montun altından çalıntı malları göstermeye başlar*
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
rune istiyorum ben bu vendora, üyelik kartı gibi

mirageın vendoruna runeum var mesela, bakıyorum azalmış recallum, hop hemen gidiyorum alıyorum, ama kalmamış oluyor genelde ben de ıvır zıvır alıyorum boşa gitmiş olmayayım diye =P

indirim kartı taksit kartı falan mümkün değil anlıyorum ama bari böyle bir kolaylık sağlayın tembel müşterilere
Sosyal ağlarda paylaş

Serverda vendor kurup bişi satmayan bir tek ben mi varım?

Kendimi çok ezik hissettim.. :'/

edik: cümle düşük olmuş.vendorum bile yok.küçük emrah the bard dan bile beter haldeyim.o derece...

[ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 01:59 tarihinde, zamo tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

benim var vendorum valla, ama ben dahil kimse bakmıyor kızımın yüzüne

arada uğrayıp harçlık veriyorum o kadar ehu

edik: ema recallları bana sat, ben de vendora koyayım, gidip kendi vendorumdan alayım lazım oldukça, maksat aksiyon olsun

yazarken mantığını kaybetti bu şapşahane fikir, ilk aklıma geldiğinde üstünde düşünmeden önce güzeldi oysa

[ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 21:59 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...