Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 lexus ahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Bu konunun aynısı vardı hatta Chucky resmi koyup Sam'in tüylerini diken diken ediyorduk :P El gibi olan hellraiser 5'deki chatterer lakaplı cenobite. Yanındaki ikiz hatunlarla efsane bir sahnesi vardır, akılda kalır. Pinhead'e +1 diyorum. Hellraiser serisinin hastası olduğumdan değil gerçekten öbür korkunç kişilere kıyasla bir level üstün bir amca olduğundan. "Your suffering will be legendary, even in hell" diye bir quote koyayım [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 11:54 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 höh. o piramit kelle neymiş ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 kesinlikle pyramid head dir , hele silent hill 2 de bi dolaba saklanma sahnesi vardirki saglam tirstirmisti beni, ama keske filmde daha buyuk bi rolu olsaydi pyramid head in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 bu alttakı arkadasın ana karakterı gemıde sıkıstırma sahnesı yuzunden ne zor gunler gecırdım ben [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 suan hic bir karakterden korkmuyorum küçükken chuky ve fredy den cok korkardım ama şimdi izliyorumda kendime gülüyorum :) piramid kafa harbiden ilginç yanlız :S ondan korkabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ben hala chucky'i izleyemiyorum ya,Piramit Kafa benim de favorim,Silent Hill'i bitiremeyişimin tek sebebidir kendisi,saygılar abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Korku filmleri beni feci tırsıtır. Ama resimlerine baktığımda beni korkutmayı başaran sadece samara oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ahaha Lexius yardın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 The Thing (1982) film'indeki uzaylı yaratıklar bence . Kutuplarda bir araştırma üstünde böyle bir yaratıkla kapana kısılı kalmak istemezdim.Güzel film'di [spo] [/spo] dipnot:İçine girdiği kişinin şeklini alıyor [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 19:47 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 hala babam olduğuun söylüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 frank booth korkunç olmasa da açık ara en psikopatlarından David Lynch, Blue Velvet'dan [spo] Frank Booth [/spo] [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 22:36 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 masakari: clementine di mi =) süper ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 O piramit kafa da nedir oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: The Thing (1982) film'indeki uzaylı yaratıklar bence . Kutuplarda bir araştırma üstünde böyle bir yaratıkla kapana kısılı kalmak istemezdim.Güzel film'di Evet John Carpenter versiyonu süperdir geçen tekrardan yükledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Shot at 2007-08-03 Sihirbaz from The Man Who Saves The World. [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 23:22 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 öncelikle shining yönettiği için horas'a, seçimiyle yönettiği için de dom'a birer kere roxxorz ve rep+++ sonralıkla, ahan da ilkoukul 3. sınıftaki en büyük kabuslarıma sebep olan öcüler efenim... [spo] [/spo] bu arada, adamın sonradan daha korkunç olacağını tahmin edemezdim tabi :P [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 10:19 tarihinde, Emaleth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Madem oyunlar var; Kimse mi Nemesis'ten korkmuyor be abicim. Ben hala resident evil 3 oynayamıyorum onun yüzünden. Yavaş yavaş geliyor. Tuttu muydu kafanı patlatıyor. Bazuka salıyor uzaktan falan. [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar