Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En korkunç karakter

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu konunun aynısı vardı hatta Chucky resmi koyup Sam'in tüylerini diken diken ediyorduk :P

El gibi olan hellraiser 5'deki chatterer lakaplı cenobite. Yanındaki ikiz hatunlarla efsane bir sahnesi vardır, akılda kalır.

Pinhead'e +1 diyorum. Hellraiser serisinin hastası olduğumdan değil gerçekten öbür korkunç kişilere kıyasla bir level üstün bir amca olduğundan.

"Your suffering will be legendary, even in hell" diye bir quote koyayım

[ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 11:54 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
suan hic bir karakterden korkmuyorum küçükken chuky ve fredy den cok korkardım ama şimdi izliyorumda kendime gülüyorum :) piramid kafa harbiden ilginç yanlız :S ondan korkabilirim
Mesaj tarihi:

The Thing (1982) film'indeki uzaylı yaratıklar bence . Kutuplarda bir araştırma üstünde böyle bir yaratıkla kapana kısılı kalmak istemezdim.Güzel film'di

[spo] [/spo]

dipnot:İçine girdiği kişinin şeklini alıyor

[ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 19:47 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:

frank booth korkunç olmasa da açık ara en psikopatlarından

David Lynch, Blue Velvet'dan
[spo]
Frank Booth
[/spo]

[ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 22:36 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
said:
The Thing (1982) film'indeki uzaylı yaratıklar bence . Kutuplarda bir araştırma üstünde böyle bir yaratıkla kapana kısılı kalmak istemezdim.Güzel film'di

Evet John Carpenter versiyonu süperdir geçen tekrardan yükledim.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

öncelikle shining yönettiği için horas'a, seçimiyle yönettiği için de dom'a birer kere roxxorz ve rep+++

sonralıkla, ahan da ilkoukul 3. sınıftaki en büyük kabuslarıma sebep olan öcüler efenim...

[spo]

[/spo]

bu arada,
adamın sonradan daha korkunç olacağını tahmin edemezdim tabi :P

[ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 10:19 tarihinde, Emaleth tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:

Madem oyunlar var;

Kimse mi Nemesis'ten korkmuyor be abicim. Ben hala resident evil 3 oynayamıyorum onun yüzünden. Yavaş yavaş geliyor. Tuttu muydu kafanı patlatıyor. Bazuka salıyor uzaktan falan.
[spo]
[/spo]

• Yeni Oluştur...