Fly Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 laptop alıyorum onun için wireless lazım. ancak şimdikini de annem babam kullanıyor mail bakmaktır odur budur için. şimdiki modem direk usb den, dial up usulü çalışıyor. istediğim şey : modemi açtığımda wireless ile laptop bağlanabilsin. aynı şekilde masaüstü bilgisayarımı açınca da usb den bağlansın. etherneti falan yok malesef. ha derseniz bilgisayarına bir de wireless kardı al veya usb den external ethernet kartları var onlardan al diye daha ucuz oluyorsa olur tabi. ama bulamadım ben öyle ürünler teknosada falan, yardımınızı bekliyorum plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 tekrar okudum da anladm :) evet ya pc ye wireless kartı alacaksın yada yeni 1 modem :) [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 03:42 tarihinde, Seperate tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Airties RT- 205 ve RT-210'a bir bak. RT-205 kullanıyorum ben, gayet memnunum. o kartlar yerine basit bir ethernet kartı alsan daha ucuza gelir. usb de destekliyor sanırım bunlar. [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 03:45 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 basit ethernet kartı da işte external olmasını istiyorum. ne bileyim external ses kartı bile var ethernet kartı niye olmasın ? kasayı aç tak falan istemiyorum yoruldum aç tak kapa olayından. usb ye takayım bitsin uğraştırmasın :P şaka maka bulamıyorum hiç böyle bir kart. ankarada bunlardan satan bir yer veya link falan bilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 öyle kart deil de USB wireless adaptörler var. janjan bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 fiyat olarak ne seviyede ? daha iyi olur tabi o olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 mesela... USB uzatma kablosu da var istediin gibi takıyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Bostancı, İzmir, Topkapı, Adana diyor ühüh neyse o zaman wireless modem tavsiyesi olan ? 100 miylonu çok geçmezse sveinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 zaten wireless modem aldığın zaman içinden o adaptörden de bir tane çıkıyor diye biliyorum. airties güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 eet. airties öküz. :D kapkalın duvarlar arkasından çekiyo... [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 12:58 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 20-30 ytl civarına usb'den bağlanan ufak bi wireless zımbırtısı ile hallettim ben aynı problemi. ama onun dışında şuan kullandığım modem ethernet-usb'den de bağlanabilen bi wireless modem. ama sadece wireless olarak kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar