Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Wow için 4gb bağlantı veya 128 baglantı farketmiyor. Kullandığı veri max 5-6kb/sec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Bugün berbat benim. Acaba cfosspeed yükledim ondan saçmalamış olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Benim berbat ötesi, şaka gibi bağlantı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 benim de bugun tam tersine çok düzgün şu an nerde oturuosunz? hangi realmdesiniz? bağlatınız kotalı mı ? bi söleyin bakalım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Minimum 180 mak 900 kusur ping gördüm 2 saat içinde ama spike'lar dayanılır gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 1k ping alıyorum hala ya. şu telekom hız yükselttiğinden beri stabil bir şey görmedim. Ki kablonet var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Allah kahretsin böyle işi, nromalde 9-10 gibi biraz düzelmeye başladı şimdi iyice sapıtıyor. Kendimden 5 seviye düşük elemanı zar zor kan ter içinde kalarak kesiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 süper ya raidde hiç bir bok yiyemiyoruz keseceğimiz bossda benim yüzümden.allah belanı versin telekom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 en az laglı english pvp sunucusunu arastıran oldumu hic olduysa ö.m atabilir mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Sporeggar, en az lag lı olanı. RP-PVP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Bunlar nasıl spike lag lar ya, cheap shot attığım adamı bi daha oyunda görmüyorum , Allah belanı versin TT . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 www.turbo.net.tr bununla ilgili birseyler bilen var mı acaba ya bi forumda gordum bu siteyi =? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 1024 adsl kotalı kullanıorum yaklaşık 2 haftadır 600 msden aşagı görmedim ki 600 olunca mutlu oluorm artık. İnsanı kendi ülkesinden bu gerikalmışlıktan nefret ettiriolar ewt çok siniliryim çünkü eşşek gibi para ödüorum internete ve karşılıgında aldıgım hizmet 0. druid oynuorum bildiginiz gibi herşey zmanlama ama form a geçme tuşuna bastıktan 3 sn sonra formdan çıkıor bi 3 sn de girmesi yaklaşık 6 sn de for deiştiriom göre neresiyle gülüoduk artık bi kaç gündür pvp ahaytım av leechlemekten ibaret wowu silmeyi düşünüorum herkese geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Oynamaya çalıstım ama lanet olsun diyerek alt+f4 bastım direk off :( Yalnız bu lagda ab'de üstüste 5 kişi kestim arkamda paladinle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Bütün bunlar, hız arttırımından sonra oldu. WoW öldü, ben bu sorunun yakın zamanda çözüleceğine inanmıyorum. Bu şekilde yaşamaya devam etmemiz gerekiyor. Aç gibi millet downloada saldırınca böyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zedna Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Adamların boyle bir sorun yaşadigimizindan haberi olmadıgı kanısındayım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 benim dün ve bugun bi sorunum yok gibi lag spike olmadı fakat bi 5-10 dakka mesafe uzaklıkta oturan guild arkadaşım paso dc oldu raid sırasında 1000-2000 lere çıktı . Anlamiorum neyle ilgili bu sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Sabah 6'dan beri 120ms ile oynuyorum, teşekkürler ttnet, teşekkürler Türkiye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 öğleden sonra görüşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Dün gece 2 modem restart ile sorunsuz 200-350 arası oyandım bütün gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 dün akşam 2000 ms ile boss tankladım yada tanklamaya çalıştım grubumun sabrına teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Evet an itibariyle ilk takılmayı yedim, hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Archimonde da DC olunca Soul Charge trigger edebilio bi de -.- ii ce dert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Düzelmesine dair en ufak bir beklenti var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 evet http://speedtest.net/ bu siteye girip Paris seçip bağlantı testi yapabilirsiniz. Sonuçları buraya koyun da görelim biz de benim ki şu an böle [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 20:12 tarihinde, Mortis tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 20:13 tarihinde, Mortis tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 20:14 tarihinde, Mortis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar