Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Latency problemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kafayı yedim felaket lag spike var
paso DC oluorum

Voidreaver da da Astromancer da da dc oldum combatın devamına bütün addonları disable edip devam ettim. Bi de guilde yeni girdim. direk irenç bi başlangıç yapmış bulunmaktayım kafayı yiecem :(
Mesaj tarihi:
Kablonun bile pingler uçmuş durumda. Allah cezanı vere telekom. Önce yurtdışı çıkışlarını artırır sonra da hızı katlardın insafsız. Daha çoğu yerde alt yapı yüzünden 4mbit adsl veremiyor ya, löl.
Mesaj tarihi:
ben nihlathak ın 5. sayfada anlattıgı gibi tracert cekiyorum ama daha 1. baglantıdan time out veriyor magtheridon dayım aynen bende.nedeni nedir acaba izmir deyim

[ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 12:20 tarihinde, moonfall tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
aynen felaket latency çıktı yine öğle vakti.

Bu hafta raidim yok BT ye attune olmadığım için ama çarşamba gününe kadar düzelmesse bağlantım, atılırım valla guildden eheh of.
Mesaj tarihi:
evet saat 15.30 ve spike yok . Normalde bu saatlerde hatta daha erkenden başliordu spikelar. Ping iyne 300-400 ortalama ama yine de sorun yokmuş gibi. Umarım böle devam eder en azından.
Mesaj tarihi:
ülen oyun cıktıgında koca BL serverında 128 adsl ile 200 latency ile oyun oynuyordum şimdi 1 mbit var yalan gibi =)

[ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 15:35 tarihinde, Lind3r0th tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...