Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Latency problemi

Absolut

Öne çıkan mesajlar

http://www.your-freedom.net/

Böle bi site var burdaki programı indiriosun ne yaptıgını tam olarak bilmiorum ama lateny 150 oluo yani latency problemine kesin cözüm.
Kafedeki bütün arkadaşlar evde ayrı ayrı denemişler hepsinde 150 ms , bide sadece görüntü degil gercekten 0 lag .
Deneyin kullanın kullandırın latency düssün sevinin tepinin falan

(bu arada aylık 4 dolar civarı bi ücreti var programın ama deneme sürümünü indirebilosunuz belenş)

ne reklam yaptım be

edik: 1 -2 alt topicte arkadaş ayrıntılı anlatmış görmedim ben öle atlayıverdim

[ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 16:14 tarihinde, ovchinnikov tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar bilmiyorum ama son 2 gündür bağlantımda ki sorun biraz düzeldi gibi. Hala gündüz 300-450ms görsem bile hiç spike yaşamıyorum.

Ondan önceki zaman 1kms den aşağı göremezdim ve spikelar ardı sıra kesilmezdi ama son 2 gündür bg ve instancelardayım hiçbir sorun yaşamıyorum. Başka durumu düzelen oldu mu?(realm the venture co)
Sosyal ağlarda paylaş

240-280ms arası şu an. 300 üzeri görmüyorum zaten gece 1den sonra. Benim için spikeların olmaması en büyük isteğimdi onu da 2 gündür atlattım gibi, inşallah yarında böyle gider.. Bağlantı sorunu yüzünden artık dayanamayıp hesabımı dondurmuştum 5ekimde kapanacaktı hesap o güne kadar böyle sorunsuz devam ederse sanırım bende devam edeceğim yine..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...