MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 kiskanmadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zedna Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 o program latency bolumunun sadece yeşil olarak görmemizi sağlıyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 hmm evet oyuzden takilmadan oynayabilioruz .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 bu öğleden sonradan beri en az 5k pingle oynuyorum, herkes mi böyle sorun bende mi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 miraul özel mesajlarına baksan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 [spo][/spo] * zangır zungur zangır zungur * - earthquake! + no captain.. latency formations! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 başın sağ olsun bab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Olur arada öyle, sonra geçer sadece anılarda hoş bir iz olarak kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 telekoma ben giriyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Yalnız dikkat ettim.Blizzard forumlarında yabancıların koydukları tracert notlarında onlarında telia.net ten bağlandığını fakat 20 ms ile oynadığını görüyoruz.Sorun bence yine ttnetten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 sorun telekom un telia ile olan bandwith yetersizliginden kaynaklanıyor direk. Anlasma yapıp ordaki bandwith i yukseltmedigi surecede duzelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 http://www.your-freedom.net/ Böle bi site var burdaki programı indiriosun ne yaptıgını tam olarak bilmiorum ama lateny 150 oluo yani latency problemine kesin cözüm. Kafedeki bütün arkadaşlar evde ayrı ayrı denemişler hepsinde 150 ms , bide sadece görüntü degil gercekten 0 lag . Deneyin kullanın kullandırın latency düssün sevinin tepinin falan (bu arada aylık 4 dolar civarı bi ücreti var programın ama deneme sürümünü indirebilosunuz belenş) ne reklam yaptım be edik: 1 -2 alt topicte arkadaş ayrıntılı anlatmış görmedim ben öle atlayıverdim [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 16:14 tarihinde, ovchinnikov tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ne yaptıysam calısmadı bende elimiz mahkum telekomu bekliyoruz. Yada yeni bilgisayar alıp calısması icin dua edicez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Son 9 sayfadır freedom tartışlıyor hali hazırda zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 prd öle bodoz daldım okumadan ehe *utanır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Bu telekom adsl süper hızlı oldu obarey reklamları başladığından beri ben bu oyunu oynayamıyorum arkadaş.hay ben öyle süper hızın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Sanırım şu an ttnetin 8tb çıkışı varmış teliaya mı ne, bir ttnet yetkilisinden öğrenmiş bizim arkadaş, onu ocağa kadar 16tb yapacaklarmış. Rahat edeceksiniz diyormuş adam, umarım ederiz xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 bide adsl dewri kapandı 32mbit vdsl dönemi var artık fln die reklam var gördüm dewrim döndü gülmeye başladım sinirden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 adsl yi adam etsinler önce hayvan telekom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Teliadan başka bi çıkış daha kiralamaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Arkadaşlar bilmiyorum ama son 2 gündür bağlantımda ki sorun biraz düzeldi gibi. Hala gündüz 300-450ms görsem bile hiç spike yaşamıyorum. Ondan önceki zaman 1kms den aşağı göremezdim ve spikelar ardı sıra kesilmezdi ama son 2 gündür bg ve instancelardayım hiçbir sorun yaşamıyorum. Başka durumu düzelen oldu mu?(realm the venture co) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 dun 2k stabil MSle arena yapmaya caliştim. bugunde pek iç açici değildi. bende hiçbi duzelme yok. ( realm the venture co ) [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 02:33 tarihinde, The_Cute tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 şu saatte 489ms var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 240-280ms arası şu an. 300 üzeri görmüyorum zaten gece 1den sonra. Benim için spikeların olmaması en büyük isteğimdi onu da 2 gündür atlattım gibi, inşallah yarında böyle gider.. Bağlantı sorunu yüzünden artık dayanamayıp hesabımı dondurmuştum 5ekimde kapanacaktı hesap o güne kadar böyle sorunsuz devam ederse sanırım bende devam edeceğim yine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar