Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 3-4 kere DC oldum 4 saatte yani raid için sakat olabilir ama solo oynuyorsan problem yok. 4 saat boyunca genelde 95-130 arası değişti latency. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 evet yalnızken yeşildi ama raidde felaket yaşadım bu programla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glemrel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 raidde boss fightlar esnasında pingler horoloyy die fırlayabiliyor ama bunlarınsebebi ayareksikiinden br kaç yapılması gereken ufka ayardan sonra (port açmak priority vermek vs ) işlem tamam ve gg oluor sona ver elini raid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 anlatıverin onu da.. gerekirse yenden kurarım artık napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 4096 k bağlantıda 5000 ms latency olabiliyorsa ciddi sorunlarla karşı karşıyayız demektir.. ve size bir alıntı ile bazı şeyleri açıklamaya çalışacağım.. "Bizden birileri sanirim wowa yazmis bir ticket atmis onlarda ayrintili olarak arastirmislar. Bu da Teknik servisin cevabi oluyor: Turklerin lagli oynamasi ve sorun yasamasi ile ilgili olarak TTneti suclamislar arastirmislar ve anlamislarki TTnet herhangibir alt yapi olusturmaksizin internetin hizini 2 Mb den 4Mb de cikartmis fakat bunu sadece Turkiye icinde saglamis yurt disi baglantisi gereken durumlarda bu hiz hissedilmiyor. Bu durum daha cok internet kullanicisi olmasina sebebiyet vermis ama alt yapinin olmayisida bizim lagli oyun oynanamiza ve sorun yasamamiza sebebiyet veriyormus. BUnuda bir ornekle aciklamis. Diyelimki 3 hatli yolunuz var insanalra daha guzel ve şık arabalar vererek daha cok araba kullanmalarina sebebiyet veriyorsunuz trafik artiyor ama 3 hatli yolunuz ayni kaliyor dolayisiyla sorunlar yasiyorsunuz gibi... Turkler yine de serverina gore ve IP sine gore lagsiz bir oyun oynayabilirmis ama bu tesadufen oluyor sanirim cunku deniz altindan bir cok hat gectigini ve bizim bulundugumuz serverin yada IP mizin hangi hatta olduguna bagli olarak az trafikte yada cok trafikte oyun oynamamiz soz konusu imis. BU da hani biz diyoruz ya baska serverda neden lag yok diye sanirim onun aciklamasi oluyor. Ozetle bu durum icin biz birsey yapabilirmiyiz diye sorulmus . Bunun cevabi da tabiki bizim birsey yapamayacagimiz yonunde. Smile Blizzardin yapabilecegi tek sey Turkiyede bir server acmak olabilrimis ki Turk oyuncularin daha da artmasini istiyorlarsa bunu yapabilirlermis bu da onumuzdeki yil soz konsu olabilirmis." Kaynak : www.wowturkiye.net (Guild Patriot Forum / Jaedenar) [ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 06:03 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 glemrel biraz acabilirmisin neler yapılması gerektigini raidler icin, bu son 8-10 sayfada yazılmayan ama senin yaptıgın ve ise yarayan bişi ? bendede raidlerde sorun cıkıyor, gerci latency den keza Fps kendini kaybediyor ama sen yinede bi cıtlat bakalım ayar olayını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 abi türkiyeye server açarlarsa full türk server mı olacak yani.ben istemem böyle bir şey açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 ben çözümü buldum! uzun incelemeler ve anketlerim sonucunda internet kültürümüz youtube ekseninde dönüyor! hemen tutorial verioyorum aliyoruz elimize hukuk bürolarını rahatsiz edicek inick cincik görüntüler ile 10larca video kasıp youtube a upload spamı yapıyoruz ardindan bölgenizdeki adliyeleri arayarak sikayet ve ihbarda bulunuyorsunuz, youtube a erişim yasaklanıyor yurdum insani VCD ye abanıyor bu kez bizde youtube stream spamlarından kurtulmuş oluyoruz (evet çok ümitsiziz =( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 raidde deneyip sonuçlarını yazacağım dediğim için yazıyorum: - Raidlerde ping yükseliyor, DC oluyorsunuz - Bazen sorunsuz olsada bazen çıldırıyor (Satın aldım bu arada) - Pek başarılı bulduğumu söylemeyeceğim, - Priority verdim, openvpn, UDP portuda denedim, upload hızını düşürdüm ancak istediğim gibi sonuç alamadım. - Bu arada free versiyonun raidlerde başarılı olma ihtimali yok, çünkü download 65kbit ile sınırlı (telefonla internet gibi düşünün), wow 160kbit'e çıkabiliyor. Sonuç : ugraşmaya değmez gelin Karazhan serverında oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 @Tom, bende karazhanda da lag var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 En temizi aslında iyi bir ping bulana kadar modem resetlemek. Ben genelde 300 civarı latency buluyorum 3-5 reset sonrası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Patch sonrası full yeşil olan latency barına sahip olduğum server da 600 den aşağı inmemeye başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 said: tom üye § 26 Eylül 2007, Çarşamba - 11:08 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Sonuç : ugraşmaya değmez gelin Karazhan serverında oynayın. illidan'ı keselim 1-2 kere karazhan serverina ciddi gelmeyi düşünüyorum benim kenkim var 1 tane o da okey derse. ama neden karazhan açıklamayayım efsane bir şey peşindeyim :D [ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 17:21 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Biz bir kısım oynuyoruz karazhanda, türk guilde de kurduk ama yeterli adam bulamadık vazgeçtik, ama adam olsa yaparız tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 bi alt char açtık 100 ms. hakkaten free migrate cıksa bizim guildi oraya geçmeye ikna edebilirim. ama işte kimi planlarım var bunlardan biri de illidan az kaldı zaten 3-4 hafta içinde kesicez. bi planım daha var ama tap sikrıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 kız mı kaldırıcan napıcan abi, çok gizli fln. hayır ne kadar gizli olabilir fasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 GM charını editlicekmiş, ondan tap sikrıt diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 türkiye'de oynuyorsanız lag oldunda maalesef katlanmak zorundasınız.. Yurtdışında bizim gördüğümüz muamele'nin 10'da 1'ini görmüyor yabancılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 said: arkadaşlar, Aşağıdaki web sitesinden resmi kurum olan telekominikasyon kurumuna şikayet yapabiliyorsunuz. Ağlamaktan vakit bulduğunuzda buraya bir form doldurun, her yolu deniyoruz, denemeliyiz. (size geri dönüş yapmalarını talep edebiliyorsunuz) http://www.tk.gov.tr/Tuketici/Sikayetler_ve_Oneriler/sikayet22.htm Böyle yazmıştım, kurumdan cevap geldi, aynen aşağıdaki gibi : ---- Sayın Bahadır, Tüketici Şikayetiniz İncelenmiştir. Şikayetinizle ilgili Türk Telekomünikasyon A.Ş.'ye başvurmanız gerekmektedir. Bilgilerinizi rica ederim. ------------------- Saçmasapan bir cevap gelmiş olsa bile, bu forumu okuyan herkes şikayet etmiş olsa idi sonuç farklı olurdu, keşke sizler azıcık zahmete girip birşeyler yapsanız...... Hala şikayet yapabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Autoreply olmasın o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 nasıl şu an bağlantılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 101ms ty yourfreedom <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 72ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 kiskandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 870ms FU telekom :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar