The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 cennette yerim hazırmı ona gore ! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 çalışmıyor abi raidlerde felan sende çalışıyormu? solo takılırken iyide raidlerde boğuluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 AVde mis gibi çalıştı. 3 saat boyunca 2 DC oldu. Biri 1 saat dolunca olan normal DC diğeri ise mukadderat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Dün gece inceledim programı ve web sitelerini, saat 01.15 - 02.00 arası da test ettim. Bu süre boyunca kesinlikle başarılı idi, bu akşam saat 20.00 gibi raidde test edeceğim, ancak programın çalışma mantığını öğrenince lag problemini çözmüş olması(Türkiye için) mantıklı gözüküyor. Şu şekilde anlatayım şüphesi olanlar için biraz netleşecektir ancak dediğim gibi bu akşam raid ortamında test edeceğim. Bir çoğumuz şu an laglı olarak oynuyoruz sebebi ise oynadığımız serverlara bağlantı Telia üzerinden olması ve Telekom'un Telia bağlantısında hem loss hem yüksek latency var. Ancak birçoğumuzun burada yazdığı gibi Karazhan, Auchindoun serverı vs gibi serverlara erişimde lag /loss yaşamıyoruz, Telekom buralara erişirken ya Hollanda üzerinden gidiyor(Telia değil), ya Almanya üzerinde geçiyor. Telekom'un bu iki noktada da POP noktası var yani loss ve ping sorunlu değil. Bu programın bağlandığı serverlar dünyada çeşitli bölgelere dağılmış durumda, eğerki bu serverların lokasyonu Telekom'un sorunsuz olduğu yerler ise(serverları seçme şansınız var) siz sorunsuz bağlantı yapmış olacaksınız. Sonuçta sizin bağlantınız bu programların olduğu servera kadar , oyun serverına bu programın serverı bağlanıyor onların Türk Telekom belası olmadığı için bağlantı sorunsuz sağlanıyor Akşam tekrar deneyip son durum hakkında bilgi vereceğim Delucia'ya herkesin bolca teşekür etmesi gerekiyor Teşekkürler [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 13:12 tarihinde, tom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 dedim daha once raidlerde boguluyor diye :( ama benım YF siz raid performansımdan daha iyi bi hale getiriyor, fırsat bulursam localhost 1080 yerine yanıma bi makina alıp notebook vs onun IP 1080 le onun uzerinden cıkmayı deneyecem, yine boguluyomu routing mi sorun cıkarıyo ne makinayı zorluyo vsvs ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 test ettiğiniz saatler zaten serverların boş olup pingin 100-200 arası olduğu saatler. tr saati ile biriniz 8de test etsin bakalım ne fark edicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Gece 11de normal latency 400-600 iken 100 aldım diyorum. Hala millet neden inanmakta bu kadar zorlanıyor. Kullanmayın arkadaşlar bi işe yaramıyor aksine latencyi 3000 yapıyor. Bırakın biz kullanalım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 peki ben de denicem bu programı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ayarlarını felan tam beceremedim sanırsam connection terminated ( authentication failed ) diyor uye zart zurt oyle bişimi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Ben işyerindeyim belki ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 1. Bunu indirin ve kurun. 2. Yukardakine yapmanız gereken ayarlar 3. Sockscaps. 2.40 i indirip kurun ve gene bu şekilde ayarlayın. Herşey bittikten sonra ilk kurdugunuz proramı çalıştırın ve daha sonra sockscapi calıstırın. sockcap icinden WOWu çalıştırın bu kadar. Toplamda 2 program install edeceksiniz o kadar cunku ayarların buyuk kısmı zaten yapılı oluyor. Bu arada ben evde böylr kurdum yani proxy server falan yok o yüzden proxyli bi yerde nasıl kurulur kurulursa verimli olur mu bilmiyorum ama ankara adsl ile bende harikalar yarattı. [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 14:11 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 saolasın abso o ilk ayarlar yanlız sockscap in veriyor sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 bende kullanıyorum programı programla gırdıgımde 250 350 arası pıng aldıgım saatlerde programsız 800 1500 arası pıng alıyorum. 150 200 pıng aldıgım saatlerde programsız 350 800 arası pıng alıyorum. kablo net kullanıcısıyım ve telekomun bu gerızekalı kampanyası baslamadan once kabloda 175 ile 200 maks pıngım vardı. telekoma kafam g....rsın dıyor ve kullanıcıya yapılan ezıyetın hesabının sorulamamasını hala sındıremıyorum. ne yazıkkı ne kadar protesto etsekde kufurde etsek hıc bır sey degısmıyor olması ınanılmaz. adamlara telefon acıp soruyosun ne zaman dıe. bızde bılmıyoruz dıyolar bole pıskın bole ıgrenc zıhnıyet ne duyuldu ne goruldu yer yuzunde. kendı halkını kazıklayan serefsız fırmalar lıstesınde 1 numara herıfler. konuyu dagıttım kusura bakmayın ama program basta hıc ınanamama ragmen ıyı calısıyor. pıngın 350 ye cıktıgı durumlarda dahı spıke sız ınstant oynuyosunuz kı bu en buyuk avantaj gıbı. burada kendınıze en uygun ıp adresını deneyerek secmenız lazım bazı kısılerde bazı serverlar ıseyaramazken dıerlerınde mucızeler yaratıyor o yuzden ben genelde almanya menseelı serverları secıp bı ıkı denemeden sona fulle gecıyorum. konun guvenlık ıle ılgılı kısmıyla ılgılı hıc bı fıkrım yok malesef, eger bı sakatlık varsa hepımızın acc. yakında ucacaktır demektır ama bununla ılgılı bu yonde bır yzıyada su ana kadar rastlamadıgımı belırtmek ısterım. 25 lık raıdlerde pıngde bazen yukselme yasanbılıyor ama komıktır spıke yasanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 şu an deniyorum ama hiç bi etkisi yok, latency aynı hala. 500-700 arası değişiyor sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Benim dün baya farketti kullandığım 1 saat içinde, gece 1-2 arası 110msle oynadım programın süresi bitince 400 500 arasında değişmeye ve spikelar girmeye başladı. Gündüz değişen çok bir şey yok bu arada :/ [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 15:29 tarihinde, deadwoll tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ben tüm ayarları yaptım, oyun filan da açıldı açılmasına da bu your freedom programı amerika'daki bir servera bağlandı ve değiştiremiyorum. abd üzerinden bağlandıktan sonra 2.4k ping aldım öhaheh edit: hallettim. [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 15:09 tarihinde, aente tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 hehe valla programı kurdum 300du sildim 157 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Çoğunlukla serverdan kopuyorum (programın serverlarından) o yüzden kullanmamaya karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 İlginç bende sorunsuzdu dün gece ama daha bugün deneme fırsatım olmadı. Ben almanyadan servera bağlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 overlord bağlantın ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 adsl :) adsl wow hizmeti ozel hehe telefon ettim allah belanızı versin bari raid saatleri benim baglantıyı duzeltin diger vakitler 1000 kalsın razıyım :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 bu arada illa buna para vermek zorunda felan değilsiniz tunnel yapmak için tonla program mevcut cracklenebilen cinsleride mevcut ama kendi serverları yok proxy üzerinden yapmak mümkü. eğer süper pingli bir proxyniz varsa direk kullanırsınız ya da alıp proxy listinizi yapıştırıyorsunuz mass ping atıyor en iyi pingli proxyi seçiyor onu kullanıyor gibi. tunnelingin genelde kullanım amacı port sıkıntıları. firewall arkasında olupda istediği şeyi yapamayan kişiler kullanır. misal üni kampüsünden uo oynardık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Overlord ben de etim, wow özel hizmetlerini istedim santraldaki kadın, noob ffs dedi sonra "you are kicked from telekom müşteri hizmetleri" diye mekanik bi ses geldi telefon meşgule düştü nasıl olcak bu iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 abso ilk verdiin program geçerli bi win32 uygulamasi değildir dio windows , 2.ciside çince sayfalar açtı nası ki bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 :) oramakomabanako Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar