Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Latency problemi

Absolut

Öne çıkan mesajlar

spike ve dropların asıl sebebi kalitesiz kablo (pek mumkun degıl artık bu zamanda) yada kotu node lar.

^^ VPN tunneling sayesinde kotu nodeları gectıgın ve YF yi (yada Jawaw) High/real time priority de calıstırdıgın zaman paket gonderimleri vsvs max. hızda min zaman kaybı olacak sekilde yapıyor.

Boyle yapılıncada kullandıgın PC daha cok memory/Cpu kullanıyor ama baglantın daha stabil ve loss suz oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Az önce gelen özel mesaj üzerine programı kapatıp tekrar girdim ve MS'im 1824'tü, Quartz kullanıyorum, ordan da takip ettim anlık latency'i, daha doğrusu spike'ların izin verdiği kadar denedim ve sürekli abartı berbat bir bağlantı ile 5dk kadar oynadım (oynamaya çalıştım). Tekrar programı açtım ve ağlayacak gibi oldum, Quartz 71-149 arası gösterirken Latency barımda 83 gösteriyordu. Kesinlikle tavsiye ederim. Free sürümde 1 saatte bir bağlantınız kesiliyor ve sanırım çok ufak bir miktar yüksek oluyor latency (100-149 arası, paralı sürüme göre yüksek) ya da bana öyle gelmişte olabilir. Ama şu kesinki eski, programsız bağlantıyla karşılaştırınca insanın gözleri yaşarıyor. Bundan sonra spikesız, lagsız oyuna nasıl alışırım bilmiyorum.

Not 1:Global cooldown'ın bu kadar can sıkıcı olabileceği hiç aklıma gelmemişti ;)
Not 2: Reklamcılık sektörüne girmeliymişim.
Not 3: Saat'e bakın.

[ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 05:42 tarihinde, Ungoliant tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de onu dicektim, şu an 224 latency alıyorum zaten o programsız. Saat 5 te olsun okadar. Alt karakterimin olduğu server bu nordrassil.

Ha priestimin olduğu serverda full yeşil bar, bunu da belirtmeden geçmiym <3

[ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 05:54 tarihinde, Greeny tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...