deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Ben telekoma çok yüksek ping alıyorum dediğimde bana bağlı olduğunuz şubemize dilekçe yazın sizi daha boş olan portlara aktarsınlar dediler zamanında. Yakında bir şeyler yazıp yollayacağım bakalım bir şey değişcek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ungoliant Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 www.your-freedom.net 93 ms ile oynuyorum şu anda bu programı kullandığımdan beri ms'im 199'u geçmedi. Herkese tavsiye ederim, detaylı bilgi isterseniz özel mesaj ile yardımcı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 iyi de problem latencyden çok Veri kaybı değil mi? bu program nasıl engellicek veri kaybını.. Lag spikeları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 spike ve dropların asıl sebebi kalitesiz kablo (pek mumkun degıl artık bu zamanda) yada kotu node lar. ^^ VPN tunneling sayesinde kotu nodeları gectıgın ve YF yi (yada Jawaw) High/real time priority de calıstırdıgın zaman paket gonderimleri vsvs max. hızda min zaman kaybı olacak sekilde yapıyor. Boyle yapılıncada kullandıgın PC daha cok memory/Cpu kullanıyor ama baglantın daha stabil ve loss suz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Son 2 saatir 104 latency ile oynuyorum :) Hayal gibi değil gerçek :))))))))))))))))))))))))))99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 benide atmazlarsa iyi guildden artık -dkp ile kıyamazlar herhalde hehe en son lurkerda spouttan disconnect olarak kacıyordum adamlar şaşırdı heheh %1hpden felan donuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ungoliant Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Az önce gelen özel mesaj üzerine programı kapatıp tekrar girdim ve MS'im 1824'tü, Quartz kullanıyorum, ordan da takip ettim anlık latency'i, daha doğrusu spike'ların izin verdiği kadar denedim ve sürekli abartı berbat bir bağlantı ile 5dk kadar oynadım (oynamaya çalıştım). Tekrar programı açtım ve ağlayacak gibi oldum, Quartz 71-149 arası gösterirken Latency barımda 83 gösteriyordu. Kesinlikle tavsiye ederim. Free sürümde 1 saatte bir bağlantınız kesiliyor ve sanırım çok ufak bir miktar yüksek oluyor latency (100-149 arası, paralı sürüme göre yüksek) ya da bana öyle gelmişte olabilir. Ama şu kesinki eski, programsız bağlantıyla karşılaştırınca insanın gözleri yaşarıyor. Bundan sonra spikesız, lagsız oyuna nasıl alışırım bilmiyorum. Not 1:Global cooldown'ın bu kadar can sıkıcı olabileceği hiç aklıma gelmemişti ;) Not 2: Reklamcılık sektörüne girmeliymişim. Not 3: Saat'e bakın. [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 05:42 tarihinde, Ungoliant tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 oha o kadar işe yario mu ya offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Ben de onu dicektim, şu an 224 latency alıyorum zaten o programsız. Saat 5 te olsun okadar. Alt karakterimin olduğu server bu nordrassil. Ha priestimin olduğu serverda full yeşil bar, bunu da belirtmeden geçmiym <3 [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 05:54 tarihinde, Greeny tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 <3 Emo ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 96 ms on Cromaggus hem de orgrimmarın ortasındayım ağlamak istiyorum T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Moralini bozmak gibi olmasın da 2 saate o ping katlanacak, iş saati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Okulumda firewalldan dolayi kullanamiyorum =( Denemem lazim /cry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 187 ile oynuyorum ben de şu an bastığım anda atıyor büyüleri, rüya gibin lag başlamadan çılgın atıcam farm yapıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 abi 60 ms gördüm artık ölsemde gam yemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Ganker var orda gitme saeğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 şu an hepiniz o programı mı kullanıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Ben gece 11de kullanmaya başladım ve bütün gece saat 3.00e kadar 109 latencyi 1 kee geçti o da 133 oldu sonra geri düştü :) Hakkaten CD beklemek ne ilginç bir hismiş onu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 program kullanırken 60 gördüm evet. ama dün şunu gördüm upload bozuldu mesela mage ile mechanar yaparken.skilere basıyorsun olmuyor felan ama diğer adamlar normal hareket ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 nası bi program burdan birisi acıklayabilirmi özel msj kasmadan hem herkez görmüş olur yada acıklandıysa sayfa numarası pls 2long didint read hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 hmm herşeyi yaptım hala 1410 ms? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 oyunu programdan çalıştırcan bu arada öyle yaptıysan 1400 görmedim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 100 - 150 stabil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 program filan kullanmıyom 238 var şu an gece 120-150'lerdeydi yani bilmiyorum önyargı yapıyor olabilirim ama, o spikeların programla bilmemneyle geçiceğine pek ihtimal vermiyorum açıkçası :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar