geffen Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 telekomun hakkaten annesinin kulaklarını çınlatıyorum her raid saatinde. şerefsizler ya ingilterede 20mb baglantı, türkiyedeki rezil 4mb baglantı ile aynı para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Oh! Bıraktım oyunu, ne stres kaldı ne dert =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 @geffen; bir de o fiyatları, halkın geliriyle, ekmek, süt fiyatlarıyla karşılaştırırsan çok daha komik oluyor herşey. Beni guildden attılar, ben de çok rahatladım, kafama göre takılıyorum, sinir yok stres yok. Canım sıkıldığında ya da wowda lagdan kafayı yediğimde açıyorum pspyi "aduket" atıyorum Guile'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Ahah en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Gece 00,12 2k ping var agamagganda.Bugun genel olarak net sorunluydu yurt dışı sitelerine erişim sakat.GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 arkadaşlar, Aşağıdaki web sitesinden resmi kurum olan telekominikasyon kurumuna şikayet yapabiliyorsunuz. Ağlamaktan vakit bulduğunuzda buraya bir form doldurun, her yolu deniyoruz, denemeliyiz. (size geri dönüş yapmalarını talep edebiliyorsunuz) http://www.tk.gov.tr/Tuketici/Sikayetler_ve_Oneriler/sikayet22.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Ya heryere şikayet ediyoruz ediyoruz da, benim merak ettiğim bunları ciddiye alan insanlar var mı ortamda? Hayır eskiden şikayetleri mektupla vs. yapardık devlet dairelerine, o mektuplar, dilekçeler vs. sayesinde memurlar sıcacık ortamlarda çalışırlardı kışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 1000 ms ten bayıp çıktım oyundan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 bu latency olayı sans gibi birşey bir gün giriyorum sabit 200 ile oynuyorum 2 gün hayvan gibi sipke oluyor anlamadım bu işten bişe ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 şimdide ödediğimiz telefon faturalarından köşeler :P mektup yaklamalarına gerek yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 http://www.your-freedom.net tavsiye ederim deneyin ... http://www.freecap.ru/files/freecap_setup_eng.exe ustteki ve 2. sırasıyla ındırın yukleyın ... ilk 1 saatte bir kesilir halde geliyor YF paraylan alınması gerekiyor(mus) 4 euro aylık dendi ... aksam denedim 1.5 saatte (gece 12:10-1:40 arası) connectionın iyi gibi oldugu saatler gibi gorunuyordu ama yukardakı zımbırtısız spikelı 600-1000 ms , yukardaki zımbırtıyı kurduktan sonra 0 spike 80-130 ms ... aglamaktan iyidir ... TT is #$½#$# o ayrı ... [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 02:03 tarihinde, The_Delucian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Anlayamdım aylık 4&euro ödeme ile latency 80-100 gibi bir halmi aldı biraz daha dteaylı ne yapmak lazım falan açıklama plz. [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 02:06 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Deniyim bakiyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Ben de youfreedom'un ayarlarını beceremedim sanırım, select a proxy server diyip kapanıyor program, ama ben proxy kullanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Wow linki freedomun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Beyler sanırım amerikan serverlarına bu hafta patch geliyormuş, yani bizede gelecek =p 2.2 hayırlı olsun şimdiden lol... Test Realm'ı kapatmışlar... The PTRs will be taken offline today September 20th at 11:00 AM Pacific Time, this will conclude our public testing for 2.2. We would like to thank everyone who participated in the 2.2 PTR, your patience and assistance has been greatly appreciated. I hope to see you all again in the next test phase. [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 02:34 tarihinde, Darksun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 oyy hemide buyuk patch baya. Haftaya olmayan latencymiz iyice sapıtacak demek ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 The_Delucian'ın verdiği linkleri deneyen varsa yorum yazabilir mi ve tabi işe yarıyorsa çok detaylı bir tutorial plz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Ben kurdum direk, sonra configure dedim neyse, proxy name ve port istiyor, düşündüm yok bende öyle birşey, sonra sağdaki wizard kutucuğuna tıkladım o da ben de proxy name ve port istedi yoksa boş bırak dedi, sonra hangi neleri istediğimi sordu http, https, ftp vs. ne varsa işaretledim niye işaretlemem gerektiğini tam kavrayamadığımdan sonra kapanırken tekrar proxy ve port girmeden çalışmam diyerek kapandı. Takriben 10 kere denedim sonra sıkılıp sildim. Pek tutorial değil ama böyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Ben programı çalıştırdım, baya da detaylı çözdüm ama wow la alakalı kısmında bi sorun var proxyden girdiğimi saklamam gerekiyor wow dan. Ve sockscap adlı program da bu işe yarıyor ama nedense saklamıyor ve bu nedenle normal olarak 10k ping alıyorum wow da, serverlar proxy üzerinden bağlandığımı gördüğü için. Bu sorunu çözebilirsem ve ping de dendiği gibi düşerse detaylı bi tutorial yazıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 boşuna mı transfer ettim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 öle programlar accountunuzun hacklenmesine neden olmasın? anlamam ben bu tarz şeylerden de , ne biliim programı açiosun da wowa tıklıosun da kıllandım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 yaklaşık 3 saattir uğraşıyorum hala bahsettiğim problemi çözemedim, denemediğim birkaç şey kaldı onları da yarın deniyip haber vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zedna Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 biri su olayı daha acik veya bizim nalayacagimiz şekilde aciklasa :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Hepimiz heyecanla The_Delucian'ın uyanmasını bekliyoruz galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar