Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Latency problemi

Absolut

Öne çıkan mesajlar

tartışma amaçlı açmamıştım,çnkü ddim ya kişilere özel yazılmş birşey dgldi,snçta evet bnm mantığım,ancak genele hitap ettiği içn sizde cvp yazdınız..

öncelikle evet düz mantık olblr ama mantığım bu dmkki..sigara içiyorm,ve verdiğim paraya acımıyorm ddiğin gibi çnkü haz veriyor zevk alıyorm kaldı ki bnm param bnm sağlığım haklısın..sorun şu benzetmen yanlş bnce,para veriyorsun her 2 tarafada,oyuna verdğn paraya tbiki acıma bizde verdk zamanında değer mi dersen değer ztn ddm ya veriyodum az kalsın oynicaktım.Ancak sorun şu 2 tarafada para veriyorsun ,zevk alıyor msun?almıyorsun..sinirlenip kuduruyo musun?evet kuduruyorsun..Düzelecek gibi mi?Hyr hiç ümit yk..Ee peki neden :/

not:yanlış anlaşılmasın tekrar söylüyorum,kişiye özel dgl,asla ve ASLA size vermeyin de demiyorm herkesin kndi zevki parası ,özgürlüğü,bunu neden tekrarlıyorum çnkü gerçekten gereksiz postları kaldıramayacağım içn ki bnden snrakiler gereksiz dgl arkadaşlar fikirlerini söylemişler,ama bn eşeği sağlam kazığa bağlayayım,ztn oyun bozmuş sinirleri bi de bu bozmasın :)

edit:Söve söve zevk alıyorm demişsin görmedim çok pardon,o zmn ztn diyecek birşey yk..ancak işte bnm mantığım bu,ya hep ya hiç..

[ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 23:12 tarihinde, Seperate tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bnde bunu anlayışla karşılayacağımı söyledim,yeterki yorumlar böyle olsun,ztn genel forum sıkınıtımız burdan doğuyor..

ezme çabası,her topicte postum olsn çabası,zaman öldürme,gereksiz ve boş laf çabası olmasa daha rahat oluyor herşey :)yoksa tbiki tartışalım konuşalım farklı düşünceler olsun,blki bnm mantığım ynlş o da olblr
Sosyal ağlarda paylaş

Ikisinde de belirli sureler oynadim dynun.

Gene zorladim telekomu, bu sefer vpn ile ilgili giristim. Dedim frankfurtta pop acmissiniz vpn de verecekmissiniz nedir durum. Bi tane bilen adam yok, saatler suren kovalamacadan sonra ankarada birine ulastim, vpn hizmetinin onay asamasinda TK da oldugunu soyledi, yakinda cikar ancak kurumsal bir hizmettir ADSL veya KABLO uzerinden VPN verilmesi dusunulmuyor dedi.

Sidi bu ne demek oluyor, su oluyor, frankfurta vpn alabilmemiz icin ya Metro Ethernet ya G.HDSL ya da Frame Relay filan almamiz gerekecek. Fiyatlari tabiki astronomik boyutlarda. http://www.turktelekom.com.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=374 Burda IP VPN'in fiyatlari mevcut. Tabi sadece bunlari verip kurtulmakta mumkun degil, bi de ustune yukarida bahsettigim baglantilari almak gerekiyor. LoL ki ne LoL...
Sosyal ağlarda paylaş

Deadwoll, kardeşim ben size neden buraya yazıyorsunuz gidin oraya yazın mı dedim, tüketici hakları örgütlerine başvurmak, mail atmak, aramak, dilekçe vermek burda tartışmaktan daha başarılı olur dedim.

Sen belki başvurmuş olabilirsin ama 37 sayfalık postta sadece "tom" tüketici haklarına başvurudan bahsetmiş belki insanların haberi yoktur diye kendi düşüncelerimi yazdım.

Mesajım seni neden bu kadar gerdi anlıyamadım paticiğin muhtarısın heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet muhtar seçtiler, benim kızdığım şey ne zaman böyle bir ağlama duvarı topic'i açılsa kesinlikle birisi bunu diyor burada ağlamayın gidin oraya buraya başvurun. İnsan hırs yapıyor öyle olunca da. Anlatabildim umarım, buraya bunların yazılmasının nedeni birşeyler elde etmeye çalışmak değil, insanların sinir streslerini onları anlayan insanlarla paylaşma istekleri, ben anneme babama yanımda oturan kardeşime ne kadar 2k ms olduğundan raid yapamıyorum yapsam da bi halt anlamıyorum desem de onlar hiç bir şey anlamayacaklar, anlayan insanlarla ağlaşmak için yazıyoruz bunları buraya xD . Umarım anlatabilmişimdir.

Saygılarımla, Paticik İlçesi World of Warcraft Köyü Muhtarı deadwoll.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...