Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Latency problemi

Absolut

Öne çıkan mesajlar

adamları arayıp ne problemin olduğu farketmez, mutlaka sana ''link ışığınız yanıyormu'' tarzında soru soruyorlar mutlaka. korkarım tek bildikleri soru da bu.. adama telia , lag falan demeye korktum.. birde auchindoun gibi ismi olan serverda milletin 200 latencyle falan oynadıklarını duydum.. yeni bir karakter yaratıp baktım 190 ms falan verdi, gerçi ilk başlama bölgesi zaten az insandan lagsız + saat şu an 1:15AM, ama olsun ben genede sorayım .. o serverda oynayan varmıdır ? doğrumudur ?
Sosyal ağlarda paylaş

fakat öle yeni serverda da düzgün progress raidi yapamassın işte. Raid yapacak adam olmaz. Zaten düzgün populasyon oluşunca da lag problemi başlar. Anca guildin komple o realme taşıncak bomboşken. Yani tamam level atlamak veya düzgün bi battleground groupa sahipse, arena yapmak için ideal olabilir ancak
Sosyal ağlarda paylaş

Sabah 10 gibi Ab yapim dedim haftası gelmiş.. yeşilimsi gibi görünen baglantım shaman a cheap shot attından sonra ki geçen 40 saniyelik spike reslenmek için bekledigim 2 dakika ve atıma binerken geçen süre zarfında ab yi 5- 0 kaybetmişiz

Şimdi bu sabah saatınde bu kadar küfürü hakkettiniz ama

Gece gece yaşadığım spike ve dc leri saymıyorum hadi.. bu kıyagımı unutma telecom..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...