Mortis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 hayır düzelmedi. yanından bile geçmio şu an =) en azından benim için öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 ocak ayında, bağlantılar düzelecek. ocak ayına kadar böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 bu ocak ayı olayını kim diyor peke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 ocaktan sonra da subat var bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 bu arada millet karazhanda erken saatlerde bile 200 altı oynuyorum filan diyor doğruluk payı nedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Ocak ayı olayı nedir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Heheh hadi hep beraber bir ay söyleyelim =p önce eylül diyorlardı şimdi ocak =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 ben ekim diorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 yine başladı disconnectler. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 altıma quagmirrans eye aldım 3k pingle çok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 bk gibi dimi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zedna Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Telekomdakiler 14 eylul itibari grevegidiyorlar artık hiç düzelmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Ya bende turksat kablo internet var, hayatımda böyle lag/latency görmedim. Uzun süredir doğru düzgün oturmuyodum oyunun başına, bi karakter açmışım zamanında ona devam ediyim dedim, 600ms'den aşağısını görmedim, 1500'e falan geldi şimdi çıktım oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Zedna ciddi misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 grevlerini ben onların sanki bi bok yapabiliyorlarda aldıkları para bile fazla onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 adamları arayıp ne problemin olduğu farketmez, mutlaka sana ''link ışığınız yanıyormu'' tarzında soru soruyorlar mutlaka. korkarım tek bildikleri soru da bu.. adama telia , lag falan demeye korktum.. birde auchindoun gibi ismi olan serverda milletin 200 latencyle falan oynadıklarını duydum.. yeni bir karakter yaratıp baktım 190 ms falan verdi, gerçi ilk başlama bölgesi zaten az insandan lagsız + saat şu an 1:15AM, ama olsun ben genede sorayım .. o serverda oynayan varmıdır ? doğrumudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Doğru Rott, yeni serverlar öyle. Nagranda, Auch, Karazhan, Sporeggar Akşam 10 dan beri, 80-90 ms le oynuyorum. Ne yazık ki lvl kasıyorum, umarım 70 te tadını çıkarıcam :) [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 01:29 tarihinde, Greeny tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Evet hellfire da 190 miydi,140 miydi öyle bir latency ile oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 fakat öle yeni serverda da düzgün progress raidi yapamassın işte. Raid yapacak adam olmaz. Zaten düzgün populasyon oluşunca da lag problemi başlar. Anca guildin komple o realme taşıncak bomboşken. Yani tamam level atlamak veya düzgün bi battleground groupa sahipse, arena yapmak için ideal olabilir ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 ayrica populasyonu dusuk olan serverda auction house tan koseyi donmekte zor.oda para kasmak zor demek oluo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Sabah 10 gibi Ab yapim dedim haftası gelmiş.. yeşilimsi gibi görünen baglantım shaman a cheap shot attından sonra ki geçen 40 saniyelik spike reslenmek için bekledigim 2 dakika ve atıma binerken geçen süre zarfında ab yi 5- 0 kaybetmişiz Şimdi bu sabah saatınde bu kadar küfürü hakkettiniz ama Gece gece yaşadığım spike ve dc leri saymıyorum hadi.. bu kıyagımı unutma telecom.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Salı ve çarşamba günü gayet iyiydi , dün bi ara yine krizlere soktu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 bu saat te bu kadar dc latency spike varsa biz bu sob lere cidden bosuna para oduyoruz tekel herifler lanet olsun boyle kuruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Gruul fight yapıyoruz dün akşam, millet boss'u %75'e getirmiş ben daha 5 combo pointi yeni topluyorum, snd basmaya çalışırken lag spikea giriyoruz, yaklaşık 20 30 sn sonra ben ve üstüne uçtuğum bir mage ölüyor... Millet bossu 23 kişi kesiyor benim yüzümden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Dün ilk kez cidden rezaletti yani genelde 3-5 modem resetten sonra düzelip 300 latency oluyordu ama dün sürekli 1000 civarındaydı ve DC oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar