Greeny Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Açtırma fizban, eğer türkiye'de oturuyorsan. Berbat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 oynamadan öğrenemezsin fizban başkasının accuyla dene önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Oynadığın karakter hangi sunucudaysa sana ip adresini gönderebilirim aslında buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 turklerın wow hayatı bıtmısdır arkadaslar son nefeslerımızı verıyoruz tt oldukca wow hayatımız bıtmısdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Gece saat 11den sonra bende 300-400 arası oluyor ping. Ama onu bulana kadar 3-4 keremodemi resetlemek gerekiyor. İlk başta genelde 1.5k pinge başlıyorum ve şanslı bir IP alana kadar reset modem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Telekom'a dilekçe verdiklerinde alacakları cevabı biliyorlar belki ondan vermiyorlardır dilekçe :) Telekom öyle bir şey ki, yazlığınıza net istersiniz "en az 6 aylık veriyoruz, yerseniz" cevabını alırsınız. Telefon hattınızı geçici olarak taşıtmak ister dilekçe verirsiniz, "yok öyle yağma" cevabını alırsınız. Dilekçe vermek için gönderildiğiniz adam sizi başka bir adama başka bir adam da daha başka bir adama yollar. En sonunda kendinizi kapıda bulursunuz. (Avcılar Telekom, yıl 2006) O nedenle insanlar kendi memleketlerindenden hayır beklemiyorlar. Müşteri ilişkileri 10 kat daha iyi olan yabancı firmalardan medet umuyorlar, sonuçsuz kalacağını bilseler de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ben telefon hattimi istedigim gibi tasiyabiliyorum(gecikmeli), nakil islemi 5 dakika suruyor, 3 aylik kapattirip yeniden baglattigim oluyor hangi ulkede yasiyorsunuz siz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Türkiye ;) . Ben bağlatamıyorum, adamlar 4-5 kişiye dilekçe yaz bilmem ne diye yolladı. En sonunda adam "telefonunuzu bir kaç aylığına taşıtamazsınız zie" şeklinde tepki verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 oradaki calisan sizi sevmemis o zaman :), oyle bir sorun basima gelmedi kayseri'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Bendemi anormallik var yoksa şuan bağlantı kaymak gibimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 sordugum herkes 150-250ms takilma yok diyor suan. isallah kalir boylede adam gibi raid yapariz ./ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Net gitmeden önce benim de çok iyiydi. Heralde ttneti bastı kullanıcılar. Çünkü 4440375 düşmüyor şu an xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 herkesin dustugu araliga baktim da, pingler baya guzellesmis. millet geri internet'e girince bozulmus. halen traceliyorum(3 gun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 benim niye kötü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zedna Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ayni yine spike var sadece bir ara gelen restart veya duraklama rahatlıga vurdu az da olsa spike var buda spike in yine olcagı anlamına geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 valla yükselicek gibi millet düzeldiğini anladı, tekrar yüklendi anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 300-450 arası şu anda bende. Pek spike yok gibi ama daha iyi anlaşılır birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Bende yine oynanmayacak hale geldi, 2-3 saat süperdi ama =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Aynen, oynanmıyor direl logout çektim zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 bende 3 haftadır sorun yok valla, mis gibi oynuyorum 1 hafta çektim telekomu o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 benim biraz düzeldi som günlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Bunu da gördüm ya (2 saat süresince) ölsem de gam yemem artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 oha NERF! asdaas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 x.X , cidden ben de dün 89msle oynadım 2 saat kadar. Gittim hemen pvp yaptım, roguela low msde tadı başka oluyor pvpnin. Kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibi aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 saat kaç gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar