Darksun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Gece yarısı anca lagsiz/spikesız pvp yapabildim , oh be özlemişim vallahi =D Şerefine bir sürü alliance kızarttım =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 işin ilginç yanı herkes farklı serverlarda sorun yaşıyor. mesela ben sylvanasta oynayamazken, grim batolde hiç sorunsuz oynayabiliyorum. ama linderoth demişki grim batol de oynayamıyorum, stormrage te sorun yok falan. ilginç bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 senin ip ne baksalar da gerçek nickini de banlasalar. şebelek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaTzaH Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 ŞÜPHESİZ Kİ BİZ O GÖZLERİ KÖR EDERİZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 ahaha bu ne ya, orjinalmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Bu tip insanlar olmasa hergün halimize şükretmeti unuturuz. Düşünün ki bunun annesi babası olmak da var hayatta. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 rezalet, saat 02:30 ve 10:00 aralarina dikkat edin. 2 gundur traceliyorum her saniye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draven_13th Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 bi de yukarıdaki grafiği bize yorumlayabilecek bir arkadaş lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 kırmızı gördün mü kaçıcan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Telekom iyi ki özelleşti. O gün bugündür süper oldu bağlantılar, üstüne üstlük 4 kat da hızlandı (kafam girsin özelleşmiş telekom sana) [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 21:08 tarihinde, pekaziz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 of bi de televizyonda TT net işte turbo net devrini başlatio 4 kat daha hızlı artık internet bikb ik die reklamları görüorum iice sinir oluoruom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Saat 23:00 oldu hala 600 ms var yuhunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Dandik Underbog'da bile 5 kere wipe yedik benim bağlantı yüzünden. Allah belasını versin demekten bıktım cidden =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Benim gibi yapın sadece gece 23-4 sabah 8-12 arası oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 allah belanı versin telekom .guildede rezil oluyorum tank yok diye mecburen raide girdiğimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 beni raide almiolar artık eheh guilde yeni girdim direk bu latency problemi zamanında ne düzgün iş yapabildim ne bişey. rezilim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Bizim herkeste lag var o yüzden pek rezil olmuyoruz. Rezil rezil oynuyoruz o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 o harika bi olay işte =) keşke türk guildinde olsaydım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 http://forums.wow-europe.com/thread.html;jsessionid=85A030B5D1AF2A70961B05B4BD0D9CFF.app09_04?topicId=771177253&sid=1&pageNo=1 birisi şöyle bişi açmış. bence destek olun eğer lag istemiyorsanız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 said: Hi, We have confirmed that our Network team have checked and verified that these issues does not lie within our network or any of the equipment on our side. The players will need to work with their provider to try and find a solution. adamlar demiş işte, TTNeT e ellerinden birşey gelmiyor... TTNeT te telia nın arasındaki bağlantı hep sorundu zaten, durmadan ping uçuyordu, hatta bir ara hatırlıyorum , telia falan komple gitmişti.. ha bide burdan turkiye yurt dısı baglantılarına bakılabılır http://www.progen.com.tr/network.php [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 07:55 tarihinde, Rottweiler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Orada bahsi geçen ISP, TTNet değilde, Telia olsalydı, bak nasıl çözüyorlardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Adam cidden kasmış ve iyi uğraşmış, ama bu ttnet'de çalışan lavukların wow için kıllarını kıpırdatacağına hayatta inanmam. Sorun şu eklenecek pop zımbırtısıyla düzelirse düzelir, yoksa böyle devam eder bu işkence artık =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Gidip telekoma direk başvurup dilekçe vermeyen aciz insaların blizzard forumlarda bir başlık açıp ağlamasını anlamıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Dün en boktan gündü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 wow acc imi actırmayı yeniden dusunuyorum da, ping imi gormek icin nereyi pingleyip ogrenebilirim ? hani belki kablo süperdir bişreyi vardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar