Wispy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 "1 eylül de herşey düzeliyor dedik ama 1 eylül 2007 de düzelicek demedik !" Türk telekom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 said: "1 eylül de herşey düzeliyor dedik ama 1 eylül 2007 de düzelicek demedik !" Türk telekom çarşambadır o gün zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 bağlantı şu an daha mı iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 1 ay önceki bağlantı ne güzeldi ya, şimdi pvp yaparken takılmalarda gına geldi o.o Arenaya gitsek hemen ezileceğiz kesin =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ühühühü bidaha mage açarsam Lagmage koyacağım adını, yada guild kurup Lagging please dont touch me yazacağım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Yavaş yavaş 4sn'lik spikelar ve 600ms sabit lag ile yaşamaya alıştım. 2 seviye düşük olduğum zindanlarda bile kimseyi ölü komadan sona varabiliyoruz (priestim bu arada :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 arkadaşın dediğine gör eoynadığı free serverda latency 23 ms imiş... İnsanı baştan çıkarıyor değil mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 kaç bin kişi varmı o free serverda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 bin euehueh sanmam ki bizim arkadaş +10 kişi olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 su an asırı spike-loss-freeze sorunu çeken arkadaslar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Yine berbat yine berbat, iyi olsa birgün bileğimi keseceğim yeminlen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ben bu ay sonu bırakiorum oyunu, yani subscriptionı kapatıcam bi daha ki ay çekmesin para.. Resmen böle Black Temple Hyjala başladım, oo illidanı kesicem gazı vardı, şu an ne istek var ne bişey. raid e girme isteğim kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Her serverda lag yok yalnız, Dunemaul'da 800~1k arası ve aşırı bir spike ile oynarken karazhan da 250 civarı ping ve 0 spike ile oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Gidip de Dunemaul'da karakter açan kafama tüküreyim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Dunemaul da bu saatlerde hareket etmek mümkün değil ama 2-3 saat önce iyi oluyo. Bide gece 11 den sonra iyi oluyo bende arasında televizyon falan izliyorum veya sosyalleşiyorum :D zaten artık pvp guildindeyim sürekli pvp canım ne zaman isterse ohh mis gibi kafama takılan raid saatleri , mecburi oynamalar pot farmlamalar kalmadı goldumda bitti repair gerekince gidip 2 daily yapıyorum fakir ve mutluyum ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 allam bişi oldu 1600 olan ms düştü 400e aniden :> noruyoruz ake dedim böyle dotlar su gibi gidiyor ohş mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ee ohaha 175-220 arası gidiyor lol no hangovered :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Bende hala 400-500ms ama hiç spike olmuyor artık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 bende hala deli spike var, ping 400 lerdede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Evet tükürdüğümü 5 dakika içerisinde yalıyorum, yine berbat =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 bakalım girecem raide birazdan durum nedir görecez şu an 500 e yakın ping var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 170 ile oynuyorum. Allah'ım rüya mı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Lag fılan demısken benım bır sorum var arkadaslar benım ms her zaman fazla ornegın aynı sehırden bır arkadas var beraber serverlara bakıyoruk onda 200 varsa bende 700 800 bazen 1000 bende 1000 varsa onda 500 gıbı rakamlar anlıcanzı her zaman fazla ms var o kadar evırdım cevırdım bılgıyı sorunu bulamadım sızce fıkrı gelen varmI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Denemek ıcın serverlara bakıyorum Grimbatolda 500 ms ve çok dalgalı spike de var stormrage de 150/200 arası spike de yok ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 bazı sunucular almanya datacenter'da, sanırım oradakiler sorun yaşamıyor. bizim şansımıza fransa'dan taşınan sunucular arasında değiliz çoğumuz herhalde. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar