Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 abi 1000msle instant dotları 1-2 saniye cast timela atiosun zaten. biraz dpsen düşüo evet onun dışında hani reflex gerektiren encounterlarda kastırıo ama bi healer veya bi tank gibi derdin olmuo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 stopcasting kullan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ne işime yaricak o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 btye giriyorsun ve hiç stopcasting kulalnmadınmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 macro ile bütün dotlarımı mı atiim diosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 yalnız sabahki lag gitti (sabah derken, 9:00- ) süper bugün hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 maşallah abi inşallah anzar değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Bende 12 dakika filan iyiydi, yine bildik telekom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Ya ben Agamaggan a giriyorum, lag spike ve normal lag dan oynamak imkansız, Dragonmaw a giriyorum lag falan yok catır catır oynuyorum.. bunun nedenı ne olabılır acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 yok abi ben 9 gibi girdim tırtoydu çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ha herşeyden öte spikelar (pocket lose) çileden çıkarıyor...raid sırasında abartısız 30 saniye ekrana baktığım oluyor tabi şanslıysam Dc olmuyorum ama çoğunlukla şansızım...Daha öncede lag bilmem ne çekiyorduk ama bu spike sorunu son 2 aydır ortaya çıktı ve aldı başını yürüdü.Şu geçtiğimiz mayıs-haziran ayına kadar bu kadar bağlantı sorunu çektiğimi hatırlamıyorum(yani bu derece lag spike) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 saat 5 120ms .P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ssc mi yapıonuz bu saatte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Spikeda mage oynamak çok zor =p adamın heal attığını görüyorum counterspell a basıyorum heal bitiyor adam üstüne health ini fulluyor sonra benim spell gidiyor.. karşı taraftaki tepki /laugh olunca benim sinirlerimi iyice bozuluyor =p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 rottweiler, serverların konumları falan olabilir aradaki farklılık, bi de yeni açılmış serverlar daha iyi oluyor genelde latency'de, bilmiyorum gerçi dragonmaw'ın yeniliğini eskiliğini, eskiydi sanırım ama :p bi de özel mesajlarına bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Spinebreakerda açtım denemelik bi arkadaşım orda oynuyor lvl 10 a kadar kastım bi druid hiç lag spike yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Ben saat 12:00-22:00 arası spikesız ve 300ms sabit pingle oynamadıktan sonra bağlantıya kafam girsin demeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Çok önce Wow'u bıraktım.Hala gelir forumları okurum.Bu sorun lag sorunu epeydir var anladıgım kadarıyla.Nasıl dayanabiliyorsunuz ? Benim zamanımda bu olay en fazla 3 - 4 saat yaşanırdı.Oda delirtirdi.Ne kadar zamandır bu muhabbet var ? İyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Türk oyuncuları için lag ve spike bir yaşam biçimi artık. Büyüyü atarken 2sn takılmazsa rahatsız oluyorum, kendimi bir halt sanıyorum. Hatta bugün aramayı düşündüm telekomu niye spikelar 1 saniye sürüyor, daha uzun olmalı filan diyecektim :p Şaka bir yana para yok yeni bilgisayar alamıyoruz kardeşim, öelene kadar wowa devam =) [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 12:40 tarihinde, pekaziz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 pekaziz spike sız olsun 400-450 fix olsun bizim olsun, benim eski guildde adamlar omg huge lag nidalarıyla dolasıolar, ping kac dıosun 250 olmuş normalde 80 le oynuomuş... şeytan dedi çak bitane ağzının ortasına lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ya ben bu telekomun... yeter ama bu problem ne zaman bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Hehe cidden adamlar şımarıklığın son noktalarındalar artık =) Bugün de 12'den bu yana berbat bağlantıya sahibim. 10 saniyede bir spike yiyorum, diğer zamanalrda 500ms civarı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Allah belalarını versin, gebersinler, ölsünler, şerefsizler. pezevenkler, godoşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Bizim low pop realm'de şu an 300. Allah belanı versin TT. Alıcam lan 4k. Yeter be. Herkes 40 ms'le oynuyor bir biz yetim kaldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ehe yanlış anladım sanırım. 300e kötü diyosun ? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar