Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tuvalette çıyan görmek!

Othranx

Öne çıkan mesajlar

Niye öldürüyosunuz hayvanları yav yazık :/ Ben ellemiyorum takılsınlar kendi hallerinde. Ancak böyle devasa yeşil sinek benzeri bişey olursa kağıdın ucuna alıp pencereden dışarı atıyorum. Ayrıca ev çiyanı hakkında wiki ne demiş :

said:
Because they eat household pests, house centipedes are considered among the most beneficial creatures that inhabit human dwellings, but because of their alarming appearance, frightening speed, and painful bite, few homeowners are willing to share a home with them. They do not cause damage to food or furniture
Sosyal ağlarda paylaş

dün cam açıktı champ yapıyoduk, camdan kanatlı kocaman bi böcek girdi, osurugum kesildi tabi haliyle, masamda dolaştı falan bayaa, yürürken aynı hamamböceği gibi bişeydi ama kanatları vardı lan!

aha bundanmış:
http://www.osman.com.tr/Amerikan_Hamambocegi.htm

bu yaz çok böcek var ortalıkta, başucumda raidle uyuyorum, sizede tavsiye ederim

bu arada osman.com.tr ne ya :D

[ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 12:56 tarihinde, Quel-Thul tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Beni zamanında sokmuştu bi çıyan 20cm boylarında birşeydi, hatırladığım kadarıyla 1 hafta boyunca sol bacağımı hissetmemiş ve sol kolum sürekli uyuşuk dolaşmıştım, ayağımda kafam kadar olmuştu heralde hehehe. Çok tehlikeli yaratıklar zehirleri ne kadar öldürmeside acısını çekmenizi tavsiye etmem.
Sosyal ağlarda paylaş

hamam böcekleri uçmaz ki? hızlı yürürler =)

[spo]
said:
6 farklı familyada yaklaşık 3.500 tür bulunmaktadır. Hamamböcekleri, 2.000 metreden daha yüksek yerler ve kutup bölgeleri dışında, dünyanın her yanında bulunurlar.

kaynak vikipedi[/spo]

[ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 22:06 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sacros § 19 Temmuz 2007, Perşembe - 21:57 de demişki
fethiye/ölüdeniz'de buna benzer bir şey görmüştüm. denizin içinde tabi eheh. çıyandı heralde o da... hızla uzaklaşmıştım =)

iyi etmişsin boşuna ölü deniz değil roanın adı, tek atar o ciyanlar valla
Sosyal ağlarda paylaş

bildiğin bir ev çıyanı var bir de dev çıyan var.

tuvaletine çıyan girdi diye youtube'da aratıp dev çıyanla karşılaşınca korkman saçma olmuş.
çünkü türkiye'de böyle büyük böceksiler olmaz.
hatta geçenlerde dev örümcek vakası çıkmıştı da toplu paranoya baş göstermişti ya.

ne güzelki, bilkent'te orman kenarında yaşıyor olmama rağmen eve hiç böcek girmiyor. tabii pencerelerde felan tel var o da ayrı.

kıbrısta yaşadığım sürece her gün yeni ve farklı bir böcek türü görüyorum ben.
çok ilginç hayvanlar var cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...