Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 phyx tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diyor, olaya farklı bir bakıs acısı getiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 bizim eve yarasa girdiydi pek bi şirindi o aklıma geldi aklıma muhabbet falan ettiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 giant centipede vs tarantula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 aman nil görmesin bu videoyu ayrıca o tarantula'nın sünepeliği kodun mu oturtcan tarantula dediğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 şunu gördüm şok oldum, böcek fln değil ya bu olamaz bildiğin hayvanoğlu hayvan bişi... giant centipede hunting for bats Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ahah son amca ne ya yüzüklerin efendisi anlatır gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Bizim yazlığa yarasa girdiydi tatlı hayvan yav. Ama çıyan falan olmaz, evi terk ederim kesinlikle. Benden daha takıntılı bir annem olduğundan her yıl ordu giriyor evi ilaçlamaya =P Acc değiştirmeye üşendim griswold ben =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 geçende odamda akrep öldürdük. 7.kata nereden geldiyse eşşoğlueşşek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Niye öldürüyosunuz hayvanları yav yazık :/ Ben ellemiyorum takılsınlar kendi hallerinde. Ancak böyle devasa yeşil sinek benzeri bişey olursa kağıdın ucuna alıp pencereden dışarı atıyorum. Ayrıca ev çiyanı hakkında wiki ne demiş : said: Because they eat household pests, house centipedes are considered among the most beneficial creatures that inhabit human dwellings, but because of their alarming appearance, frightening speed, and painful bite, few homeowners are willing to share a home with them. They do not cause damage to food or furniture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 warhammer ile kafalarına geçirmek lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 dün cam açıktı champ yapıyoduk, camdan kanatlı kocaman bi böcek girdi, osurugum kesildi tabi haliyle, masamda dolaştı falan bayaa, yürürken aynı hamamböceği gibi bişeydi ama kanatları vardı lan! aha bundanmış: http://www.osman.com.tr/Amerikan_Hamambocegi.htm bu yaz çok böcek var ortalıkta, başucumda raidle uyuyorum, sizede tavsiye ederim bu arada osman.com.tr ne ya :D [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 12:56 tarihinde, Quel-Thul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ahzuahuzhuahzuauuzhuahz osman.com.tr nedir ya hakkaten:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Beni zamanında sokmuştu bi çıyan 20cm boylarında birşeydi, hatırladığım kadarıyla 1 hafta boyunca sol bacağımı hissetmemiş ve sol kolum sürekli uyuşuk dolaşmıştım, ayağımda kafam kadar olmuştu heralde hehehe. Çok tehlikeli yaratıklar zehirleri ne kadar öldürmeside acısını çekmenizi tavsiye etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 osmanmıymış böceğin adı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 karafatmayla bi alakası olabilir mi bu osmanın sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 guden sen şanslıymışsın o zaman ölümcül derecede zehirlileri olabiliyor çiyanların.. Bu sırada hamamböceği ve karafatma fobim var zaten bir de uçanı odama girse kalp krizinden giderim ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 fethiye/ölüdeniz'de buna benzer bir şey görmüştüm. denizin içinde tabi eheh. çıyandı heralde o da... hızla uzaklaşmıştım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 4. katta oturmaktayım, eğer hamamböceği veyahut kara fatma girer ise camdan öldürmeden önce tebrike ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 hamam böcekleri uçmaz ki? hızlı yürürler =) [spo] said: 6 farklı familyada yaklaşık 3.500 tür bulunmaktadır. Hamamböcekleri, 2.000 metreden daha yüksek yerler ve kutup bölgeleri dışında, dünyanın her yanında bulunurlar. kaynak vikipedi[/spo] [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 22:06 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Kertenkele girmiş benim odaya geçen gün. Selamlaştık arkadaşla, kuyruğu bırakıp gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 said: Sacros § 19 Temmuz 2007, Perşembe - 21:57 de demişki fethiye/ölüdeniz'de buna benzer bir şey görmüştüm. denizin içinde tabi eheh. çıyandı heralde o da... hızla uzaklaşmıştım =) iyi etmişsin boşuna ölü deniz değil roanın adı, tek atar o ciyanlar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 gittiğim sene zaten birinin öldüğü rivayeti dolaşıyordu bizim otelin sakinleri arasında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 onların uçan mutant kardeşleri de vardı bizim evde elektrikli süpürgeyle çekmiştim hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 sacros hamamböceklerinin uçan versiyonu var sanırım hatta kendileri de bizzat uçuyorlar zor kaldıklarında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 bildiğin bir ev çıyanı var bir de dev çıyan var. tuvaletine çıyan girdi diye youtube'da aratıp dev çıyanla karşılaşınca korkman saçma olmuş. çünkü türkiye'de böyle büyük böceksiler olmaz. hatta geçenlerde dev örümcek vakası çıkmıştı da toplu paranoya baş göstermişti ya. ne güzelki, bilkent'te orman kenarında yaşıyor olmama rağmen eve hiç böcek girmiyor. tabii pencerelerde felan tel var o da ayrı. kıbrısta yaşadığım sürece her gün yeni ve farklı bir böcek türü görüyorum ben. çok ilginç hayvanlar var cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar