Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 nyse secimdir istiyen istediğini alır, aban sorarsanız tercihim ağırlık ve büyüklük dışındaki her türlü konuda lcd nin cok ötesinde olduğu için crt olucaktır (hoş o konulardada yakında rakip tanımıycak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 widescreen de kod yazmak nasil?Kullanisli mi? alıcagın monıtorun destekledıgı cozunurluk ve herz e bakmayıda unutma hersey gecıkme deıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 samsung 19 inc 4 ms tepkime suresi var. gayet guzel tavsiye ederim vatan bilgisaytardan almistim uygun bi fiyata. [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 08:09 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 @masakari, widescreende kod yazmak bence çook daha rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 cüce crtnin bu saatten sonra ilerlemesi yok malesef. ağpırlık boyut konusunda filan da geleceği yok. gerçek bu. nadir kullanılan bi referans monitörü, tüplü amfi gibi bişi olcak. gerçek bu. öte yandan çok iyi lcd ler de mevcut hali hazırda. ama mesele şu ki, 1600x1200 benzeri bir çözünürlükte alıştığım görüntü kalitesiyle iş yapmak, alternatifinden çok daha ucuz. yoksa çok param olsa bi eizo filan alırım yani. gelecek lcdde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ayrıca widescreen sevmiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 said: wide screen yayılma sebebini sadece laptopların kücültme modası ve apple'ın sacmalıkalrı olduğunu düşünüyorum. bu da ne kadar alakan olduğunu gösteriyor malesef :p wide screen güzel güzel... :) edit: e yani horace el insaf. herkes senin gibi görsel işlerle uğraşmıyo. Diğer şeyleri için şimdilik gayet yeterli çözünürlük var LCDlerde. zamanla onlar da gelişir... [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 10:59 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 2560x1600 LCD de var (Apple 30, Dell 30 vb.) Oyun için değil ama görsellerde çok işe yarıyor. Ama hız için 1280 e 1024 (1440 x 900) vs yeter herhalde. Şöyle Apple 23 monitör + EDP100 kombosu şahane olurdu aslında : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ya öylesi de var da kaç para ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 4000 ytl +_+ oradan kaybediyor zaten. Ayrıca oyun için olmaz, kart çok kasılır ve gecikmeleri 14 15 ms bu monitörlerin. (S-IPS Panel) SED teknolojisini beklemek de akıllıca olabilir aslında. Tabi 15 LCD m le ne kadar dayanabilirim bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 yıllarca duz CRT kullandım WideScreen LCDye gecınce dunyam degısıtı :D ötesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 widescreen'in ne kadar büyük avantajı var ki? almak gerçekten şart mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 hiçbirşey şart değil, ama alışınca normal ekranlar çok darmış gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Valla bu dönem software engineering temelli iki staj yaptim. Stajin birinde kullandigim makinede 19" normal lcd, digerinde 19" widescreen lcd vardi. Widescreen'e gecince cok rahatliyor insan cidden. Özellikle IDE falan acinca bir cok ekrani rahatca acabiliyorsun, her sey düzenli sekilde gözünün önünde oluyor. Stajdan cikip evdeki 17" CRT monitöre oturunca canim monitöre bakmak istemiyordum hatta. En kisa zamanda 19" widescreen almak istiyorum ben de. Daha büyügünü istemem ama, oyun oynarken falan cok uzakta oturmam gerekecek yoksa. [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 14:57 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 horace daha gecen sene cıktıya ince crt haberleri, görüntü kalitesindede gelişmeler var yıllardır halada oluyo, üretim bedeli gibi layları bilmiyorum ama sanmıyorum lcd nin üretiminin crt'den cok daha ucuz olduğunu. referans olarak crt şart diye düüşnüyorum zaten, lcd lerde baskıya iş hazırlamak gelilik gibi bişey bana sorarsanız. gelecek lcd de olabilir ücüzü ama banada öle geliyo, buu sebebini lcd teknolojisinin daha iyi imkanlar sunduğu için olduğunu değil, ama pazarlaması daha kolay olduğu için firmaların lcd ey daha cok aytırım yapıcağı için olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 mirage 21 crt kullanıyorum, nerdeyse her ceşit oyun oynarım herhangi sıkıntı cekemdim şimdiye kadar (tamam her ceşit değil spro ve araab yarışı oynamıyorum dandik onlar) 45 cm gibi bi mesafede oturuyorum monitore calışırken veya daha uzak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Valla 45 cm uzaklikta 21" monitörde oyun oynasam boynum agrir benim. Denedim de. edik: Tembel insanim ben, boynumu hatta gözlerimi fazla kipirdatmadan bütün ekrani adam gibi görebilmek istiyorum. O kadar büyük ekran olunca mümkün olmuyor. [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 15:08 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Benim tek istediğim görüntüleri birebir görebilmek (video kurgu, efekt vs) , ne yazık ki bu tip monitörler aşırı pahalı oluyor. 16 ms dert değil çünkü genelde PAL formatta çalışılıyor. 50 kare tazeleme oranı gayet uygun o yüzden. Ek modülle fiyatlar astronomik düzeye ulaşıyor maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 cüce, 45 cm den 21" e bakılmaz, gözlerini çok yorarsın. 45 cm dediğin ne ki hem, 2 karış.. ayrıca, 21" crtyi nereye koyuyorsun yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 21" crt lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 21" crt lol mu! terbiyesizler ne güzel işte. cuce, benim demek istediim, crtnin kalitesinde lcd alacak olsam çılgın para vermem gerekiyo, o yüzden crt kullanyorum idi. ama gelecek, lcd de. lacie bile bıraktı crt üretmeyi. bi kaç referans monitörü var hala üretilen o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 LG L1760TR şu anda kullanıyorum SÜPER ve fiyatı da uygun hemde 2 ms tepkime süresi var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 bu arada teknosada baktım, 22 inç widescreen'ler, yükseklik bakımından 19 inç monitörlerle aynı boyda. yani widescreen alacaksam 19 değil 22 almam gerekiyor. LG L1760TR 2ms de, 170/170 açısı varmış. Fena değil gibi sanki. Gerçi 17", küçük. [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 23:54 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Baktım da, 24 inç, HD, 1920x1200, 176/176, viewsonic kalitesi (ölü piksel garantisi) 8ms... bir kötülüğü dahili hoparlör olması. onun dışında yok yok. http://www.viewsonic.com/products/lcddisplays/xseries/vx2435wm/ ama satılmaz herhalde türkiye'de pahalı olduğu için. Türkiye'de pek viewsonic yok da, philips ve 22 inç olarak şunu gördüm: http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=27987 Tabii 160/160 olması dezavantaj da, elimiz mahkum bunu alıcaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 philipse fazla bulaşmanı tavsiye etmem. Hele vatandan philips hiç tavsiye etmem. Vatanda bozuk kakalamaya çalışıyolar başta çünkü. sonra geri götürünce, ha değiştirelim diyolar gerçi, ama sen uğraşmış oluyosun. Philips ekranlarda (o kadar büyüğünü kullananı görmemiştim gerçi daha) bayaa üretim sorunu var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar