Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güncel şehir planları

Zopik

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Vakti zamanında yapmıştık da pek bi eskidendi hatırlayamıyorum. Ölçekli şehir planına ihtiyacım var. Belediyelerde bulunuyor bu tip şeyler, gidip alıp, ozalitini çektiriyorsunuz. Merak ettiğim şey ise gidip her isteyene verip vermedikleri. Gidip alabilmem için ne gerekli acep, bilen var mı ?

(Belediyeyi aradım da ilgili birime ulaşamadım. Biraz geç kaldım sanırım saat olarak.)
Sosyal ağlarda paylaş

güncel şehir planımızın olduğunu sanmıyorum, varsa da güncel değildir, güncel ise de şehir planı değildir, sadece büyük yerlerdir.
Kaç yıllık yolu bir günde ters çeviriyoruz, neyi takip ediyorsun. Bizim apartmanın planlarında bile gözükmeyen kolonlar var binada, ustabaşının eklettiği düşünülüyor eheh. Planlar tutmuyor yani gerçeği.
Sosyal ağlarda paylaş

Şehir planları pek öyle değil ama. Çok büyük bir kısmı tutar. Çok büyük kısmı da değil aslında hepsi tutar çünkü çizimi yapıp, kopyalarını dağıttıkları planlar bu bahsettiklerim. O yolları falan yapan kişilere veriyorlar bunlar şöyle olacak böyle olacak diye.

Binalar, apartmanlar, arsalar hep aynı şekilde göründüğü için de oralarda ne olduğu önemli değil. Sokaklar, sokak numaraları vs düzgün olsa yetiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
stratejik bölge mi kalmış lol denizden kim saldıracak, saldıranın da gemisi vardır, gemisi olanın da haritası vardır:)

Yahu nedense neden, yok kardeşim çamur gibi görünüyor işte. Aç bak.

Ya bunlar öyle çok gizli saklı şeyler değil. Hatta kopyası gerektiğinde belediyenin elemanı koltuğunun altına alıp geliyor ozalitçiye, 3 tane 5 tane diyerekten bırakıyor, 1 saat sonra gelip alıyor. Az çekmedim, ordan biliyorum.

Ha askeriyenin renkli arazi haritaları var. Onları çektirirken başınızda bekliyor asker mesela fazla kopya çıkartmayasınız diye.

Neye sabah arayıp belediyeye sorayım en iyisi...
Sosyal ağlarda paylaş

bu plan neler içeriyor? eğer binaların neler olduğunu vs. tek tek yazmıyorsa kitapçık şeklinde ölçekli olarak bulunuyor bir şekilde sanırım. babamın iş yerinde eskişehir için olanı var bi tane ama nerden nasıl bulmuş bilmiyorum. hatta bazı belediyelerin sitelerinde de var sanırım. rastlamıştım o tür birşeye bi aralar. ama sadece sokak isimleri, cadde isimleri, mahalleler yazıyor. ölçekli olarak düzgün bi şekilde çizilmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...