Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seçim 2007 - Patilerin oyu acaba kime?

Rush

Öne çıkan mesajlar

Akp harıç her partiye veririm . Barajı geçecegini bilsem Saadet partisine bile veririm en azından Biz neysek oyuz diyorlar Ak parti gibi yanar döner değiller.
Verebileceğim adaylar.
Chp- Vermem zaten geçer
Mhp- Geçecek oda kesin gibi görünüyor ama enkuvvetli adayim gene MHP
Gp- Dinsizin hakkından imansız gelir. Verebilirim
Dp- Akp den sonra en sevmediğim parti ama geçebilecek gibiyse düşünmüyor değilim. Mehmet Ağar'dan anca aşiret ağası olur.

Peki hangisi iyi parti derseniz hepside 5 para etmez orası ayrı...

[ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 18:00 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ben de yurtdışındayım ağustos ortalarına kadar veremiyorum dolayısıyla..
ama patide akp ye bu kadar oy verecek insan olacağını tahmin etmezdim.
adamların iyi yaptığı tek birşey yok benim gözümde. kişisel rant sağlayacağını düşünmeyen birinin akp ye oy vereceğini düşünmüyorum ki o da çok bencilce...
Sosyal ağlarda paylaş

Onlara görede chpnin yaptığı yada yapacağı hiçbirşey yoktur yada mhpnin yada şunun bunun
Bencede yorum yapmadan sadece oy atılacak partilerin söylenmesi daha iyi

edit:sly-one içindi bu yazdıklarım aradakiler alınmasın:)

[ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 18:10 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Yönetimin bana koyduğu seçenekler yeterli değilse bende yönetimi eleştiririm o zaman merak etme. Hatta hiç birini beğenmediğim için hepsini eleştiririm :p

Aslında Ufuk Uras'a vericektim fakat bizim bölgeden olmadığından malesef veremiyorum.
Bağımsız ya da Chp'ye vericem zaten küçük bir ihtimalde olsa. Artık oy pusulasının önündeki ruh halime bağlı. :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hic bir partiye oy vermeyen insannarin bundan sonraki 5 sene icinde hic bir politik olayda azini acmamasi gerektiginin farkindadir umarim
yonetim size fikirlerinizi ortaya koymak icin bi firsat verirken
hic birini beenmedim diye bos oy atarsaniz ne elestiriye ne ovmeye hakkiniz wardir

boş oy atan için değil de hiç oy atmayan için geçerli olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...