Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Halflife 2 'nin bazı bölümlerinin kaynak kodları çalındı!

sharky

Öne çıkan mesajlar

Çalınan kısmı ??

Sorun kodun tamamının çalınmış olmasında.. Üstüne üstlük Havoc Fizik Motorunu falan mı yeniden satın alacaklar ?[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net
]www.ekohost.net
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ShARkY, 07 October 2003 21:30 tarihinde demiş ki:
Çalınan kısmı ??

Sorun kodun tamamının çalınmış olmasında.. Üstüne üstlük Havoc Fizik Motorunu falan mı yeniden satın alacaklar ?[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net
]www.ekohost.net

vivendi den yapilan aciklamaya gore kodun ucte biri calindi. tabi bunun dogrulugunu biz bilemeyiz fakat resmi aciklama budur.

havoc isine gelince. neden tekrar alsinlar anlamadim. zaten sahip olduklari seye neden tekrar para versinler?
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçekten yazık oluyor. Oyunu çalan kişinin Valve'den birkaç talepte bulunduğunu düşünüyorum. Valve kabul etmeyincede Source'un bir kısmını nete upload etti. Sanki bir uyarı verirmiş gibi. Şimdide Beta'yı upload etti.

Çoğu site birkaç dosyanın daha var olduğunu ve bunların ilerleyen günlerde nete upload edilebileceğini öne sürüyor. Valve ise işe FBI'yıda katarak adamı yada adamları yakalamaya çalışıyor.

Dediğiniz gibi olan yine bize oluyor oyun ertelendikçe erteleniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LathspeLL, 08 October 2003 13:25 tarihinde demiş ki:
Gerçekten yazık oluyor. Oyunu çalan kişinin Valve'den birkaç talepte bulunduğunu düşünüyorum. Valve kabul etmeyincede Source'un bir kısmını nete upload etti. Sanki bir uyarı verirmiş gibi. Şimdide Beta'yı upload etti.

Çoğu site birkaç dosyanın daha var olduğunu ve bunların ilerleyen günlerde nete upload edilebileceğini öne sürüyor. Valve ise işe FBI'yıda katarak adamı yada adamları yakalamaya çalışıyor.

Dediğiniz gibi olan yine bize oluyor oyun ertelendikçe erteleniyor.

abi cok afedersin ama biz cocuk kacirmadan bahsetmiyoruz bilgi hirsizligindan bahsediyoruz. :D
Sosyal ağlarda paylaş

acaba diyorum, sierra oyunu open source mu yapmaya karar verdi?

acaba diyorum zaten ertelencekti, kodları beğenmediler, baştan yapmaları gerekti. İnternete saldılar, bize de "çalındı" dediler.

Zaten erteleyeceklerdi, çalındı, bunu da bahane ederek ertelediler.

Umarım umarım umarım, oyun berbat olmaz... Çıksın da..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!!
(İmzamı iyi oku, çok şey var)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 08 October 2003 15:23 tarihinde demiş ki:
acaba diyorum, sierra oyunu open source mu yapmaya karar verdi?

acaba diyorum zaten ertelencekti, kodları beğenmediler, baştan yapmaları gerekti. İnternete saldılar, bize de "çalındı" dediler.

Zaten erteleyeceklerdi, çalındı, bunu da bahane ederek ertelediler.

Umarım umarım umarım, oyun berbat olmaz... Çıksın da..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!!
(İmzamı iyi oku, çok şey var)

belkide nvidia nın durumu yüzünden dediğin gibi yapmış olabilirler
Sosyal ağlarda paylaş

oha leveller skinler ai filan HERŞEY mi çalınmış!?!?!?!?! benim bildiğim sadece source codenin bir kısmı gitmişti ki bu oyunu oynamaya kesinlikle yetmez. sadece onu öle yap bunu böle yap diye kod görülmesi lazım source codeda.

eğer tamamı gitmişse çüş derim.[hline]Lloth 'udtila naut saph lil gow del nindol k'lar! a.k.a. çöplükler çöpe, paticiğe değil!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...