deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 http://www.warcraftmovies.com/stream.php?id=43189 Saatte 100+ gold kasmak artık çocuk oyuncağı. Tüm roguelara tavsiye ederim. Zaten duymayan kalmamıştır. Ama yakında değiştirirler sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 oha nerf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 combatdayken chest acılmıyor. daha guzel farm yeri var ben orayı kullanıyorum. mana tombs da 2 tane chest var. Chest onundeki 3 lu mob u solo kesip chesti alıyorum. 6g para, potion , bilimum yesil,mavi item ve gem [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 09:20 tarihinde, aKuMa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 combattayken chest açılmıyo diyosun da adam chestin üstüne zıplar zıplamaz vanish yapmıyor mu ? vanish yapınca combattan çıkıyo hala di mi ? ps : yazım şekli dalga geçmek amaçlı değil uzun süredir rogue oynamayıp takip etmemek dolayısıyla ayar yemeyeyim diye öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 evt atıyormus dikkatli bakmamısım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ya burda healer falan da yakın ya :D ondan. Yoksa biz de 2 rogue shadow labda moblara cc yapıp öyle açıyorduk. Bu arada bu eskiden beri bilinen bir şey ama bu kadar efektif değildi. Hem nerfleseler ne yararı dokuncak millete. Önce gold farmerları nerflesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Aslında gereklimi bilmem ama nerfi çok kolay. Sandıkları başlarında duran moblara bağlarsın, onlar ölmedikçe açılmaz. Tabi bu bence roguelara ayıp olur, sonuçta her classın bir özelliği var ve rogue demek illa bossun arkasına geç saydır demekte değil. Sonuçta bu adam hırsız, sen oyunculardan çalmasına izin verme, sandıkları almasına izin verme ee nereye kadar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 said: Adamantite Bound Chest: This chest found in the outdoor world now contain level-appropriate loot. 2.2 patch notes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 said: outdoor world Instancelar outdoor mu sayılıyor? Bir de bu ne gibi bir problem yaratabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 mana tomb daki lvl 65 mobları tek basıma rahat bir sekilde alabiliyorum zaten sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 nihahahahaha 20 dakkada 3 mavi ve 3 gem kaptım mis missssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 outdoor derken instance harici yerleri kastediyor. onceden nasil wintersping epl de felan varsa onun gibi spawn eklicekler. ona gore de 1 kisilik loot u olacak. buna da bi nerf gelir. 5 kisilik droplari tek kisi alabiliyor hemde 1 saatte 5 kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Nerf gelmesine gerek yok ki yani bütün instancedan 1 chect alabiliyorsun o kadar. Bossları kessen neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 nerf derken solo ulasilamiyacak bir yere koyarlar felan. tabi 20 dakkada kapmisin 3 blue yu 2 gemi nerf gelmesine gerek yok dimi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 druid`lere de vanish isteriz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Chesti neyle aççan genelde lp cıkıyor chestler :D , Dr00d'a lp isteriz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orochi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Engineer ile tabiki... http://www.thottbot.com/i23819 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 alla alla yetenegimi kaybettim 5 tir beceremiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 oha rogue'u 70'lemeyen kafamı şaapiym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 @Absolut hehe çaktırmadan nerflemişler bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 19 dakikada 5 kez resetledim, 4 tane yeşil lvl 70 item, 1 essence focuser, 1 talasite, 34 gold düştü, fena değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bENİM EN ZORLANDIĞIM HEMEN İLK GİRİŞTEKİ Bİ TURLU ZAMANLAMayı beceremiyorum. Bide videodaki ilkindeki duvara tırmanmak cok zor ya wireless keyboarddan herhalde 5 dakka onla ugraşıyorum :) Ha birde fail olan lockpickler 375 ama hala fail oluyor yav [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 17:19 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 çok kolay aslında ya, zaten çok da vurmuyorlar yanlarına gelene kadar bekle, atla vanishle direk işte :) o zıplamalı yer biraz uğraştırdı beni de ama alışınca çok kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Ben de ilk başta baya uğraşmıştım orda ama sonra videoda adamın durduğu yerde durup aynı yöne zıpladım tam düştüğü yere düştüm kolaymış :P . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar