Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fırtınaaaaaa!

Obscura

Öne çıkan mesajlar

Sabah sabah ölüm tehlikesi atlattım valla
deli gibi yağmur vardı istanbulda ama su damlacıkları rüzgardan yere düşmüyodu
biara cebime taş koyup dışarı çıkmayı düşündüm ama hafifliğimden dolayı uzak diyarlara uçabilme tehlikemin olduunu anladım ve okula gitmekten wazgeçtim
canını seven dışarı çıkmasın gerçi hava biraz duruldu ama bende okula gitmediğimle kaldım evde keh keh
yarında böle olcakmış işalla ölmeyiz :)[hline]Mr. Molko
[b]I'm a man, a liar,
Guaranteed in your bed,
I gotta place it on the rack
Got a place inside it
Sosyal ağlarda paylaş

ben sabah ruzgar sesiyle uyandim. noluyo lan tepkisiyle firladim yatagimdan(cam kiriliyodu nerdeyse) tirstim falan. sonra ciktim evden okula gidecez diye,tatil olmu$.$uan hicbi$i kalmadi ruzgar muzgar yok. bo$a tatil yapiyoz ne guzel.;)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim.
Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun
copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
Sosyal ağlarda paylaş

Eskisehir saat8:30 ders e gidiyordum ki tişörtümü giymiştim.Bilakis cok sıcak oluyor öglenleri die apartmandan cıkmamla eve donup ceketimi almam 10 saniye sürdü.Sonra yola koyuldum anadolu uni. ye doru.Ey gidi gözünü sevdiim yagmuru baktı körpecik albatros takmıs kulaana Cradle of F. i sallana sallana yuruo demis ben bunu donuna kdr ıslatmam mı ...Bi de ders e gir sırılsıklam olmusum ..Bi baktım Anfi de bisırılsıklam ıslak ben varım.Herkes erkenden gelmis yagmura yakalanmamıs...Breh bre bre[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i]
Işıgın hep parlasın deli elmas!
İtinayla seytan cıkarılır...
Sosyal ağlarda paylaş

Hehehe bende gece E Ryan'ı seyrederken yamur yemiştim(balkonun önündeydim)sabaha geçer dedik.Sabah 5 gibi canım sıkıldı balkona çıktım az kalsın 5 katan aşağıya düşüyrodum( o kadarda ufak değilim aslında)Bugün Dershanede dersler yerine dıaşrıyı seyretik arkadaşalrla.Uçan insanlar bisikletleriyle dükkanlara dalan ince insanlar(ehuh manyak eğlenceli oluyor)adam öldürmeye niyetli trafik tabelası(söktüler sonra ama).Ama günün olayı koca rekam panosunun dershane camının önünden geçmesi oldu(ben şok tabi.Hoca dışarıyı izlediğimi çaktı bağırınca)sevdiğim havalar nihayet geri dönüyor.Kışa giriyoruz artık kardeşim ne öyle güneş sıcak falan[hline]Şaka diye başlar.Kontrolden çıkar.İnsanlar haykırır:"Senin neyin var?"
Herkese şaka yaparım şakacıyım ben.
(bu şarkı beni anlatıyordu:))
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kendercik, 09 October 2003 11:57 tarihinde demiş ki:
ben okuldayim su anda ve denizden donmek yorundayim. Mahsur kalmam insallah burda. Aksama da planlarim vardi

hangi okul
bende öle bi durumla karşı karşıya kaldımda gitmemeyi tercih ettim hehe[hline]Mr. Molko
[b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack
Got a place inside it
Sosyal ağlarda paylaş

fırtına beni yıldırmadı ve okuldayım :P
saat 8e çeyrek kala evden çıktık, havada artık anormal pek bi olay kalmamıştı ama 20dk lık yolu 1.5 saatte gelebildik süper trafik sayesinde (normalde sadece sabah saati yoğunluğu etkiliyken 40dk yol :)[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki:
Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım !
Sosyal ağlarda paylaş

walla ben de okula 2 dolmuş + vapurla gidiorum okula asabah saatten bile önce yagmurun sesiyle uyandım walla ii ki de gitmemişim,
baya bi çalışmamış vapurlar isyanbulda..[hline]a.k.a wicked

How much longer till I hit the ground?
I can't tell you why I'm breaking down.
Do you wonder why I prefer to be alone?
Have I really lost control?
Sosyal ağlarda paylaş

Lanet olası lanet bir fırtına dalgası misali bazı ruzgarlar Anakarayı da sardı.Off lanet ya bir köpeğimizi dolaştıralım dedik hayvan benimle beraber uçuyordu.Tanriya şükür buzların kentinden olduğu için alışık hatta hoşlanmış durumda daha da dolaşmak istemez mi gel ye kafayı.Birde kız arkadaşımız rüzgarı bahane edip buluşmayı yarına ertlemez mi işte ozaman sıkı bir küfür salladım rüzgara ama sanırım Tanrı kızıcak olucak yandaki kitap kamyonundan bir kitap dolusu kutu üzerime devrildi.Eh dedim küfür ve sinir bana göre değilmiş...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§
What if God was one of us
Just a slob like one of us
Just a stranger on the bus
Trying to make His way home
....................................................
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...