Obscura Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Sabah sabah ölüm tehlikesi atlattım valla deli gibi yağmur vardı istanbulda ama su damlacıkları rüzgardan yere düşmüyodu biara cebime taş koyup dışarı çıkmayı düşündüm ama hafifliğimden dolayı uzak diyarlara uçabilme tehlikemin olduunu anladım ve okula gitmekten wazgeçtim canını seven dışarı çıkmasın gerçi hava biraz duruldu ama bende okula gitmediğimle kaldım evde keh keh yarında böle olcakmış işalla ölmeyiz :)[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Ve Utv yaptı yapacaını gene gerçi pek suçları yok ama kablo yine can çekişio ben bugnu imesh ve kazaa da şarkı sömürmeyi planlıodum nolur planlarım suya düşmesin ya! :p[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ben sabah ruzgar sesiyle uyandim. noluyo lan tepkisiyle firladim yatagimdan(cam kiriliyodu nerdeyse) tirstim falan. sonra ciktim evden okula gidecez diye,tatil olmu$.$uan hicbi$i kalmadi ruzgar muzgar yok. bo$a tatil yapiyoz ne guzel.;)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Ankarada da şu an acaip bir Lodos var. Tam topik açsammı diye düşünüyordum bunu gördüm iyi oldu. Sıcak sıcak fırtına var.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 burda durdu hava açtı biraz ama yinede bi soğukluk var dünden daha souk ya yarın fizik soınavım var ona çalışmalıyım iyi oldu gitmediim okula[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 inanılmaz bi yağmur rüzgar ve şimşek vardı gördüğüm en şiddetli ikinci yağmur oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Şu an ORANda resmen geceye yakın karardı hava. Birazdan GÜMMMMM sesi ile beraber yağmur patlıcak herhalde. Elektrikler gidip gidip geliyor. Camlar sapıttı valla ıslık çalıyorlar sürekli.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ahah direk korku filmi bizdede sabah gitti elektrik çat die söndü deli gibi şimşek fln vardı öörghhh böörgghh die seslerle uyandım[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Ankara'da şu an acayip bir rüzgar başladı.Feci bir yağmur gelecek kapkaranlık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 OHaaaaaaaa BE BU NE RUZGAR UÇUCAM VALLA YA OHAAAAAAA.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Eskisehir saat8:30 ders e gidiyordum ki tişörtümü giymiştim.Bilakis cok sıcak oluyor öglenleri die apartmandan cıkmamla eve donup ceketimi almam 10 saniye sürdü.Sonra yola koyuldum anadolu uni. ye doru.Ey gidi gözünü sevdiim yagmuru baktı körpecik albatros takmıs kulaana Cradle of F. i sallana sallana yuruo demis ben bunu donuna kdr ıslatmam mı ...Bi de ders e gir sırılsıklam olmusum ..Bi baktım Anfi de bisırılsıklam ıslak ben varım.Herkes erkenden gelmis yagmura yakalanmamıs...Breh bre bre[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 2 dev kavak kökünden yıkıldı :) Acep çıkarken bütün camları kapadım mı?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Bu rüzgarda allah denizde olanlara yardımcı olsun.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ben okuldayim su anda ve denizden donmek yorundayim. Mahsur kalmam insallah burda. Aksama da planlarim vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ben daha bahçelievlere gidecem gecenin bir vakti de geri dönecem! rakım açısından diyorum beni zor bir yolculuk bekliyor herhalde[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 hahahaa hava açtı :)[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Hehehe bende gece E Ryan'ı seyrederken yamur yemiştim(balkonun önündeydim)sabaha geçer dedik.Sabah 5 gibi canım sıkıldı balkona çıktım az kalsın 5 katan aşağıya düşüyrodum( o kadarda ufak değilim aslında)Bugün Dershanede dersler yerine dıaşrıyı seyretik arkadaşalrla.Uçan insanlar bisikletleriyle dükkanlara dalan ince insanlar(ehuh manyak eğlenceli oluyor)adam öldürmeye niyetli trafik tabelası(söktüler sonra ama).Ama günün olayı koca rekam panosunun dershane camının önünden geçmesi oldu(ben şok tabi.Hoca dışarıyı izlediğimi çaktı bağırınca)sevdiğim havalar nihayet geri dönüyor.Kışa giriyoruz artık kardeşim ne öyle güneş sıcak falan[hline]Şaka diye başlar.Kontrolden çıkar.İnsanlar haykırır:"Senin neyin var?" Herkese şaka yaparım şakacıyım ben. (bu şarkı beni anlatıyordu:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Kısaca bugün eğitim hayatının en yoğun günüymüş :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: Kendercik, 09 October 2003 11:57 tarihinde demiş ki: ben okuldayim su anda ve denizden donmek yorundayim. Mahsur kalmam insallah burda. Aksama da planlarim vardi hangi okul bende öle bi durumla karşı karşıya kaldımda gitmemeyi tercih ettim hehe[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 o yes bugün gece 11.30'da halısaha maçı yapıcam hem de kalamış'ta. top nası uçucak belli diil rezil olcaz, hele bi de yağmur yağarsa allaaah[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 fırtına beni yıldırmadı ve okuldayım :P saat 8e çeyrek kala evden çıktık, havada artık anormal pek bi olay kalmamıştı ama 20dk lık yolu 1.5 saatte gelebildik süper trafik sayesinde (normalde sadece sabah saati yoğunluğu etkiliyken 40dk yol :)[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 walla ben de okula 2 dolmuş + vapurla gidiorum okula asabah saatten bile önce yagmurun sesiyle uyandım walla ii ki de gitmemişim, baya bi çalışmamış vapurlar isyanbulda..[hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 fFırtına yıldırmadı okuldaim..Vay be biz zamanında fırtınayı bahane eder okula gitmezdik...brebrehbre ne gunlere kaldık...[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Lanet olası lanet bir fırtına dalgası misali bazı ruzgarlar Anakarayı da sardı.Off lanet ya bir köpeğimizi dolaştıralım dedik hayvan benimle beraber uçuyordu.Tanriya şükür buzların kentinden olduğu için alışık hatta hoşlanmış durumda daha da dolaşmak istemez mi gel ye kafayı.Birde kız arkadaşımız rüzgarı bahane edip buluşmayı yarına ertlemez mi işte ozaman sıkı bir küfür salladım rüzgara ama sanırım Tanrı kızıcak olucak yandaki kitap kamyonundan bir kitap dolusu kutu üzerime devrildi.Eh dedim küfür ve sinir bana göre değilmiş...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Sabahki fırtına sağolsun, vapur seferleri iptal olmuş. Taa yıldıza kadar, sırf 9-11 arası Türkçe 300 küsürat dersi için gidecektim yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar