Jaan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Türk telekom da yılbaşına doğru değişiklikler olacamış diyorlar. İnternet bağlantısı konusunda rekabet kurumundan aldığı cezadan sonra Artık yeni internet servis sağlayıcıları da türkiye de hizmet vermeye başlayacaklar. (türk telekoma bağlı olmadan) Tabi rekabet oalcağı için türk telekom da türkiye çıkışını ilk aşmada 20Gbit sonra da 1,7 Tb ye çıkartacak deniyor. bunun anlamı ise en düşük kablo bağlantısı 512kbit olacak deniyor. Fiyat ise değişmeyecek. Şu anki 64k fiyatından biraz daha pahalı olması bekleniyor. 75 ila 100 milyon arası bişey bekleniyor. Bu gün gazetlerde yazıyordu bir kaç internet istesinde görünce bende inanmaya başladım. Umarım bunlar lafta kalmaz...[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Kablo değil Adsl bağlantısı 512k olcakmış.[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 yok kablo diyorlar. (aynı şekilde adsl de yaparlar da)[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 yahu bizde elektrikler kesiliyor, ne hızlı internetiymiş be.. nerdee.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Kablo olduunu ilkkez senden duydum adsl direk telekomun elinde ancak kablo oyle deil diger şirketlerin omurgasından bağlanılıyo bildiğim kadarıyla kablonete.. Herneyse bekleyip görüciyss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 yok kablo internet baglantilari da hala telekomun altyapisini kullaniyor.[hline]SAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Kim diyor bunu. Veya bir yerde yazılı birşey var mı? Dedikodu mu değil mi yani.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 said: Vodan, 08 October 2003 14:12 tarihinde demiş ki: Kablo olduunu ilkkez senden duydum adsl direk telekomun elinde ancak kablo oyle deil diger şirketlerin omurgasından bağlanılıyo bildiğim kadarıyla kablonete.. Herneyse bekleyip görüciyss Alakası dahi yok. Kablonun net hizmetini direk turk telekom veriyor. Kablo.net Aktifkablo gibi firmalar sadece satış-teknikdestek-dağıtım vs. gibi şeylerle ilgileniyor.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ GICIK2 THE LAME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Şirketlerin internet bağlantıları siteledrinde yazıyor bilmemkaç mbit şeklinde aktifkabloda fln yazıydu bi ara bilmiyorm şu an yazarmı. Herneyse Turk.internet.com da görmüştüm ben telekomun genel müdürü mü ne açıklamıştı 512k yapıcaz adsllerin bağlantısını diye. Orada telekom diye search edince ayda adsl diye search edince çıkar sanırım[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 YAni simdi biz kablolularında hızları artacak mi?[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 128k hizmet veren 64k'lık kablo internetim 256k mı olcak nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 İnşallah,yıllardır çağın gerisinde kalmış net alt yapımız birazcık ilerlesin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Adls yukselirse kablo da geri kalmaz diye dusunuyorum. Tabi umarım :)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ GICIK2 THE LAME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Tekel ortadan kalktiginda sanmiyorum telekom diyerlerinden iyi olucak istedigi kadar 512 yapsin kabloyuda adslyi adamlarin hizmet verisleri berbat birkere sabanci abim sonunda siteyide sokmus devreye hele bir tekel kalksin biz ne 512ler gorucez. http://www.sabancitelekom.com/[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Bence türk telekomun tekeli kalktıktan sonra 64k diye bi bağlantı kalmaz. Dsl de kablo da artar. Devreye başka firmalra gireceği için bunu türk telekom bunu yapmaya mecbur. Yapmazsa başına neler gelebileceğini biliyor. Nette dolaşan başka bir söylentiyse bu hız arttırımının yılbaşında olacağıydı. Böyle bir şeyi hayal bile demiyorum ama neyse.[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Arkadaslar yuksek mevkilerden aldıgım habere gore yılbasından sonra kablonet cosacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mantıklı düşünün eğer bir ülkenin yurt dışı çıkışları şimdikinin 5-10 katına çıkarılacaksa, vatandaşa götürülen hizmet de o oranda artacaktır. Elinde 1.7 Tb hat olan adam 0.07 lik (ortalama o civardaydı en son) hizmet vermez.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 bence daha çok kişiye hizmet verebilmek için yaptılar.. yoksa nerde benim kablonet hızlancak... hatta şu sıralar yavaşladı bile diyebilirim..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Artık olsun rekabet ya. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 ya zaten tekel kalksın çok şey değişicek.tt de kendine çeki düzen vermek zorunda artık.64 k bağlantı nedir ya komik[hline]# yaş anketi # hele holo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Ya bence kablo diye bişeyde kalmicak birkaçyıl sonra kablo dsl kadar iyi değil aslında ama Türkiyede böyle. Dünya genelinde dsl kullanılıyor. Bence sizde yawaştan dsl e geçersiniz birkaç yıl içinde.. Umarım hepimizin bağlantısı hızlansın hatta dialup ble hızlanmalı bence nedir bu yawaşlık.[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 buraya dsl gelmiyor ki.. gelse bile nolcak. Telefondaki parazitler yüzünden kesilip durur.. Ben iyiyim kablo ile. bir de 512k yapsak şunu neler neler değişçek :)[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Daha çok kişiye bu eziklikte hat vaad etmeyi düşünüyorsa telekom batar heralde. Tekel kalkıcak altını çizmek gerekirse.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 sabancı telekom sadece kurumsal hizmet vericek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Beyler yeni sonuca varılan ihale ile, Türkiye'nin yurt dışı çıkışları öyle 5-10 değil, tamı tamına 3 MİLYON KAT artacak !!!! 4mbit'ten 1.2 Terrabit'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar