Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 köpeğin ne günahı var yahu canını alacaklar? kimsenin kimsenin canını almaya hakkı yok. hayvan da olsa böyle bu. sahibini uyutsalar ona kızmayabilirim ama o köpeği alıp besleyen hıyarın suçu tamamen. evimin arka kısmına bakan bahçede pitbull besliyorlar. fazla yüksek olmayan pitbull'un çıkabildiği bir çatı var ve orada bir sürü kedi besleniyor aynı zamanda. kedilerle kanka olmuş vaziyette köpecik. beraber uyuyorlar pitbulla. arada sırada kargalar saldırıyor kedilere, pitbull müdahale ediyor duruma. hayvanı psikopat yetiştirmemekle ilgisi var bunun tamamiyle. sahibi uyutulsun, olmadı OZ'da müebbet yatsın, icabına bakarlar nasıl olsa =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Evet sanırım yetiştiricisinin halt yemesi. Bazı hanzolar bu hayvanları silah gibi birşey sanıyor. Hani silah merakı olur ya bazı polat tiplerde,onun gibi. Böyle birbirlerine köpeklerini gösterirler,saldırgan özelliklerini tartışırlar yok efendim benimki şöyle güçlü yok şunun dişleri şöyle yapar falan. Bunların hayvana öğrettiği tek şey de "saldır" oluyor heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 katılınası bir yorum getirmiş Sensible, çok mantıklı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Acaba sahibi nasıl yetiştirirse öylemi davranıyor bu hayvanlar?bizim mahalledede besliyorlar en son açık bıraktıklarında üstüme çıkmıştı hayvan iyiki oyun oynamak istiyormuş yani yoksa bilemiyorum... cok hafif ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Pitbull yetiştirmek zaten yasak. Uyutulması şart. Ayrıca nasıl yetiştirilirse yetiştirilsin her zaman saldırgan köpekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 İnsana saldırması herşey için yeterli sebep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 sivrisinekleri de toptan katledelim, insana saldırıyorlar beslenmek için. her insana saldıran şeyi uyutacaksak, önce idamı geri getirelim arkadaşlar bu ülkede. abdullah öcalan gibi adamlar binlerce insana saldırıp hala hayatta kalıyorlarsa pitbullara canım feda olsun, iyi ki yemiş öykü'yü diyesim geliyor kusura bakmayın ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 mumu sen de nerelere çekmişsin konuyu maşallah :) diger köpekler neden saldırmıyo insana o zaman. var işte bu hayvanda bi dengesizlik, sanki ilk icraatıymış gibi davranmayın. bi gün size de saldırır yasak olmalı mı olmamalı mı anlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 ya nası saldırmıyo arkadaşım beni ısıran sokak köpekleri ne o zaman? hayvan işte dengesizleşiyor arada sırada, insan dengesizleşmiyor mu? kedileriniz gelip salonun ortasına sıçmıyor mu? konuyu ilginç bi noktaya getirdim evet onu farkettim ama mantık sınırları içinde yani. insana saldırması yeter denmiş sonuçta. insana saldıran her zaman insanlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Açıkcası o hayvanı besleyen adam gibi yetiştirmediğinden ikiside ceza almalı. Köpek bir kere saldırdı gene saldırır bunu kabul ediyorsun degil mi Mumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 mumu hastayım benzersiz yorumlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 benim kedim var. köpeklere de gıcığım. kedimle 1 olup sokakta gördüğüm , sadece saldırmak için beslenen pitbullarıın kafasına 2 tane sıkıp huzura kavuştursam, ceza alıyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 goldenlar hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 sana ceza yok.. sen newbiesin hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 ha offtopic bu arada: kurusıkı tabanca ülkemizde "oyunca tabanca" sınıfına giriyor. yakından parçalıyor ama. köpeğini haşat ettiler arkadaşın ordan aklıma geldi bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 benim anlamadığım mevzu önümüzdeki pazar seçim var ama bugun atv ne hikmetse gitti bu habere önce 5 dakika yayın yaptı şöyle olmuş böyle olmuş die komşularıyla röportaj yapmışlar onları gösterdi, üstüne bide yetmiyomuş gibi hastanenin önüne canlı yayına bağlandı. yani üzüldüm bende tabi de bu kadar abartılması neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 haberciler habercilerin başına bir şey gelince hassaslaşıyor baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 ratingleşiyolar bence:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 katil köpek temalı filmleri hatırlattı bu bana bu arada köğeğin uyutulmasında bir sakınca göremiyorum ben sahibinin halt yemesi olsun olmasın, köpek te bir yerde köpekliğini bilsin canım insanlara saldırmasın ayrıca mumu çok düz mantık konuşmuşsun :) sivrisinekleri katledicez tabi besleyelim mi bir de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 @Aegean hata senin kardeşim yanlış kanalda haber seyrediyosun :) mumu olm sokak köpekleri tabi saldırır, aç geziyolar hep çöplerin içinde hoşlarına giden bi koku alırlarsa üstünde sıçtın kaç :) ama pitbull öyle değil ki, direk saldırı amaçlı bi köpe gibi bişey. zaten pitbull u neden yetiştirir insanlar anlamıyorum, korunmak istiyosa bari doberman falan alsın onlar sebepsiz dalmıyolar en azından. bu arada ben de kedilere sinir oluyorum. husky min en nefret ettiği hayvan oldugu için kedilerle başım belada, rahat rahat serbest bırakamıyorum hayvanı gidip birinin kedisini parçalayacak diye. ben de gidip sitedeki kedileri bi kursuna diziyim suçlu sayılır mıyım? bi de kediden ne anlıyonuz sadık değiller bi kere sırf yemek yer sıçar uyurlar. bi de miyavlar durmadan öf. köpek gibi insan dostu bir hayvan varken yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Aegan, saçma parti propagandaları mı hoşuna gidiyor. Tayyeap in yüzünü görmekten iyidir di mi ;p meymenetsiz herif... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Köpek uyutulur mu bilemiyorum ama sahibine en iyi ihtimalle hastane masraflarını kitleyecekleri kesin, artı olarak pitbull beslemek yasak olduğundan onun yaptırımını yiyecek artık her neyse, para cezası falandır muhtemelen. Ha savcı bodoslama cinayete teşebbüsten içeri de attırabilir, ki attırır sanırım. Çünkü köpeğin sahibi sonuç olarak saldırgan bir hayvan besliyor olduğundan dikkat etmeliydi tasması takılı mı, uyarmalıydı vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Öyle bi kçpeği başkasına saldırabilecek bir yerde bıraktığından ceza almalı Köpekte bir insana saldırdığı ve bir daha saldıracağı için uyutulmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Abi o raddede kusurluysa battı o adam zaten öyle diyeyim =) en iyi ihtimalle bile yatar bir süre yani. Çok ceza hukukundan çakmıyorum daha yemedim dersini de az çok bildiğim kısmından çıkardığım bu =) Köpek muhtemelen uyutulur sanırsam, ama dediğim gibi bir bilgim yok aslında. Bence de uyutulsun diyemem de en azından hayvan barınağına falan kapatılması lazım tabi. Sokakta gezdirilebilecek bir hayvan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 zehirli kıyma paklar o hayvanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar