Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 "Radyo Klas'a konuk olan seksi manken Zeynep Yılmaz MTV'nin VJ'lik teklifini reddettiğini ve Number 1 FM'de Cem Ceminay'la programa başlayacağını söyledi." Cep Telefonuma gelen mesaj.. Gözlerim yaşardı, ülkesini bu kadar seviyormuş demek ki..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Banada California valiliği için teklif geldi ama ben istemedim. Arnoldu yapın benim yerime dedim.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Kirli çamaşırlarım çıkar diyemi korktun Absolut? :D[hline]youth only zone! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 ohohoho o kadarda deil be Nukem.[hline]youth only zone! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 said: Fistan, 08 October 2003 12:47 tarihinde demiş ki: Kirli çamaşırlarım çıkar diyemi korktun Absolut? :D[hline]youth only zone! ICQ :3500388 Yok yav sizlerle daha az ilgilenebilirim, bensiz kalırsınız diye reddettim.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 ehehe yalan söyleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 bana da yahoo'dan teklif geldi, internet communitymizi manage eder misin diye, olmaz dedim, pepelektekileri bırakamam. pişman değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 beni de sw episode 7 icin cagırdılar, ben reddedince rafa kaldırlar projeyi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 banda yoda geldi nasıl yal vario diyo abi köpeyin olim dio ben ettim sen etme göster bana bişey ler 400 senedir kasiorum diyo hala senin gibi push yapamiorum falan dio bende işte napim dedim yetenek falan işim gücüm war dedim senle uğraşamam...[hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Onu Mesaj tv den çaarmışlardır gel kuran oku v.jimiz ol diye ama manken kafası işte kıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 amerika ırak'ı sana vereyim, petrolü senden satın alırız dedi, cıkh dedim.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 asırı dozda geik bu topici garbage'a itiyo :D[hline]BabacumMostors, 09 August 2003 15:39 tarihinde demiş ki: ne demis aceb ? kız ayarlamaya niyetli arkadaşlar... hiç durmayın bugünden dershanein kapısına yaldırın zaten kızlarda sizi bekliyorlardı "gelselerde versek" diye... yok ulan öyle şey adam gibi oturup çalışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 aşırı geyik demiyelim de saçma mesajlar diyelim ona. herkesi biri bir yerden çağırmış şaşırdım valla. ha tabii böyle saçma bir mesaja başka nasıl cevap verilir zaten anca böle..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 bonecrusher o mankenin resmini bulupda buraya koyarsan topice son noktayı koyarız.[hline]youth only zone! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 beni hic bi yerden cagirmadilar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 said: ZeuZ, 08 October 2003 14:41 tarihinde demiş ki: asırı dozda geik bu topici garbage'a itiyo :Dgeri gelir gelmez elimi belime koyup sıkıcı official açıklamalar yapmak istemiyorum ama, kaderde varmış: sevgili paticiklerim, bir threadi garbage'a iten şey içinde "geyik muhabbeti" yapılması değildir. hepimiz insanız, hepimiz saçmalayabiliriz, hatta burda admin sıfatıyla gördüğünüz bir sürü insanın (ben de dahil) öyle saçmalamaları olmuştur ki, kasıp aramadan filan bakar bulursanız çok eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz. demem odur ki, saçmalamak da geyik yapmak da, konu saptırmak da, insan içindir. tamamdır. ama saçmalamanın da bi şeyi var. asıl olay seviyeyle, genel bir forum görgüsüyle, adabıyla ilgilidir. kimsenin konu saptı diye şikayet etmediği, gayet seviyeli, tatlı şakaların yapıldığı bir threadde garbage çığırtkanlığı yapmak, bana baya keyif kaçırıcı geliyor, bilmem size de geliyor mu? şahsi algılamayınız lütfen, bu iki mesajı yok sayıp devam ediniz geyiğe. arkanızda dağ gibi admin var, garbage filan görünmüyo ufukta :))) zeuz kardeş, elim değmişken şahsi algılaman gereken bi şey ekliim, imzan çok büyük, lütfen düzelt e mi? [Bu mesaj Emaleth tarafından 08 October 2003 15:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 said: Nukem_Verite, 08 October 2003 12:56 tarihinde demiş ki: bırak reddedmeyi mtvde dj olmak için bütün mtv europa ekibine vermeyi bile kabul eder[hline]%100 Beşiktaşlı(Zenci işte) BabacumMostors, 23 September 2003 23:14 tarihinde demiş ki: sıkma canını okşa patlıcanını Katılıyorum. Mtv'den çağırılmak kolay birşey değil.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ GICIK2 THE LAME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 o mankenin foto yu buraya koyan heralde ban falan yer :p[hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 niye yesin ki, topu topu, mtv'nin teklifini geri çeviren, cem ceminay hayranı biri :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 natural herhalde kızcaazın default olarak çıplak olduğunu düşündü :PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 heheh default Nudity: ON[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 İyiymiş.[hline]youth only zone! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 falla benide annem çağırıyo yemek vaktiymiş :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Bir sabah kucağımda mektup buldum. "Bak hoca senle açık konuşacam.Ben senin ve etrafındakilerin yegane yaratıcısıyım tahmin ettin sanırım kim olduğumu her neyse.Yerime birini arıyorum bir süre tatile ihtiyacım var sen en uygun kişisin biliyorum işlerin çok yoğun ama bende çok yoruldum açıkçası. Gelmek istiyorsan Israfil'e çağrı at gelir alır hemen seni."[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 ben daha uzağa işerim (topic ona kaydı ne güzel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar