Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Muhtemel "CS 1.5 serverları yazın" türü topiclere reply'ler devam edecek Bir diğer olasılık hala Elfen Lied'e yıkama yağlama çekenlere derdimizi anlatmaya çalışacak olduğumuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 15 yıl sonra burda yeniler olacagı için bişey değişmeyecek. nasıl 6 sene önce de böyleydi gene böyle olur ama "yeni sistem ne zaman gelecek" kesinlikle eskimez sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 yeni sistem eklenmeden nası yeni üyeler olcak:D? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 clymor sen şu kuşu olan insandın dimi ? Aklıma takıldı hep sorcam ama soramıyom :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 - saçlarımı maviye boyadım nasıl olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 evet CaNNi:)Her erkeğin kuşu vardır ama benimki extradandı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Kuş deme ona. Onun adı Sultan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 - Lost böyle mi bitmeliydi ? - Yeni sistem ne zaman gelecek ? - İnternette bi sorun mu var ? - TT'ye kafam girsin. - Deniz Baykal CHP'yi bırakmalı mı ? o.O - Oğlana WoW'u nasıl yasaklayabilirim ? - Kızı seviyorum pas vermiyo napayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 kesinlikle değişmeyecek threadlerden biri de "sistem topluyorum yorumlar" threadi dir. hayatımızın sonuna kadar sistem toplicaz malesef bu gidişle =P bir de "sony playstation 15 vs x-box 7950" threadi de kesinlikle hala revaçta olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 said: Kuş deme ona. Onun adı Sultan. abaaooovvv :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 "long live rock n roll" olabilir imzam. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 -karım geceleri çok horluyor napsam -paticik huzur evi buluşmaları -paticik saplar birliği (15 yıl geçti hala sapız aush) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 ben de istemiyorum zaten şu an, o zaman ki bulunabilitem olan konumu sevmiyorum, ama zaman işte. görecez bakalım. yok yahu en kötü heavy e sararım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 bılek metal is kıriyek ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 "ilk buluşma" diye topicler kesin olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 @black çok komiksin. yahu sizin gibiler yiyor bitiyor beni. kendi çapında dalga geçiyor güya. nese biraz daha konuşursam uçurulacam pati den. sustum o yüzden. [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 14:39 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 -Yeni mmo Dünyayı Kurtaran Adam opne beta testi başladı grafikler 10 sene önce kapanan wow la aynı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 hahahay ilahi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 evet. şöyle başlıklarda bile insanı sinire kesme çabaları takdire şayan yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 kalbimi kırıosun, konusuyoz ıste tatlı tatlı, bı sorun yokki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 "baykal neden sevilmiyor?" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 bakirliğimi karıma sakladım mutluyum SU İÇTİM VOL 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paticik FM pati albüm sol çaprazımın altındaki beni nası bilirsin altımdaki rahmetniyi nasıl bilirdik kanserle savas yine yeniden SeLAm Ben glediiimmmmss =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 said: Lorrotar üye [şikayet et] § 17 Temmuz 2007, Salı - 15:35 [ özel msj ] bakirliğimi karıma sakladım mutluyum ahahahahahahahahahhahahahaha ne yaptın lol çerezlerimi püskürttüm senin yuzunden [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 16:20 tarihinde, LucifeL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar