Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Invadoria Priest ve Rogue arıyor!

jonywayt

Öne çıkan mesajlar

Realm - Burning Legion
Side - Alliance

İstenen özellikler:
Oynadığı karakterde en az 1 senelik tecrübe. TBC öncesinde 40 kişilik, TBC sonrasında 25 kşilik raid tecrübesi.
Karakterini takas, satın alma, bağış, vb. yollarla almış olmaması. Level 1-70 arası kendisi oynayarak geliştirmiş olması.
Akşamlarını raidlere ayırabilecek zamanının olmasının yanında raidlere taktik ve malzeme bakımından hazırlanacak zamanının da olması.
Toplum içinde yaşama kurallarına uymayı bilmesi. Kolay memnun olup zor kırılması.
Takım Oyununa yatkın ve özverili olması. Guildin kendisine vereceklerinden önce kendisinin guilde verebileceklerini düşünmesi.
En az Tier 4, Karazhan dropları, heroic epic ödülleri ya da en iyi craft itemlere sahip olması.

Basvurularınızı www.invadoria.com/forum sitesinden yapabilirsiniz.
İyi oyunlar, Basarilar.

[ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 01:45 tarihinde, jonywayt tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende herkes gibi Burning legion'da başmalıştım. En üstteydi, pop'u high'dı, oha çok oyuncu var burada girelim olmuştuk. Kaçmayı başarın abi.Server değiştirmekten korkmayın. 13 yaşındaki bebeler yok pvp/rp yada pure rp serverlarında.Arenalarda baze rp serverından düşmanlar çıkıyor, bilen bilir flagRSP'yi, onları görüyorsunuz. flagRSP bi rp addon'u işte. RP yapanlar falan oluyor rated arena'da. ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Ahh Invadoria...

Benim eski sevgili Guildim...

said:
kolay kolay atamazsın guildden
Hayır Efe ne yazıkki burda haksızsın. Savunmanı bile veremeden çok kolay atılır. Neyse...

İyi Guilddir Invadoria. 6 ay oynadım orda, yakınılacak şeyde vardır ama (Bkz. 2 ay elimde hiç kullanılmamış Karazhan anahtarı öylece durmam vs.) o boşluktan sonra kendisini çok güzel çıkardı, silkindi şimdi yoluna canavar gibi devam ediyor.

Güzel Guilddir Invadoria, arada sırada çürük birkaç kişi olsada her toplulukta olduğu gibi, geneli iyi insanlardan oluşur. Muhabbet iyi ve temizdir. Ayrıca baya yardım severdirlerde.

Bence Rogue yada Priestiniz varsa (Özellikle Priestiniz varsa şartları sallayın, Karazhan anahtarı cebinde bir 70 karakteriniz varsa alırlar. Sadece Invadoria ya özgü değil her türlü Guilde lvl 70 Priest alırlar =)) mutlaka başvurmayı düşünün.

Not 1: Efe, oylamada kararı oybirliği ile vermişsiniz. Senle Vildandan beklemezdim açıkçası. Kırıldım ikinize.

Not 2: Ben Gökhan, Cadastropf. Emekli Dwarf Hunter.
Sosyal ağlarda paylaş

gökhancım senin durumun cok farklı. dogru seylerı yanlış bır uslupla belırttın. bende aynı seylerı dusunuyorum savundugun konuda ama o sekılde belırtmezdım.

ayrıca alınan karar officer kararı ıle alındı.Gökhancım ben ve vildan officer degiliz...

[ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 16:42 tarihinde, jonywayt tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hic bir cikan insan ciktigi guildin iyi oldugunu savunmaz kalan da kötü oldugunu.

Sezarın hakkını Sezar'a vereceksin. Tekrar söylerim ki Invadoria güzel bir guilddir. Çıksan da çıkartılsanda bu değişmez =)

said:
ben ve vildan officer degiliz...

Hımm... Sınıf yetkililerinide oylamada officer olduğunu düşünüyordum. Özür dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...