jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Realm - Burning Legion Side - Alliance İstenen özellikler: Oynadığı karakterde en az 1 senelik tecrübe. TBC öncesinde 40 kişilik, TBC sonrasında 25 kşilik raid tecrübesi. Karakterini takas, satın alma, bağış, vb. yollarla almış olmaması. Level 1-70 arası kendisi oynayarak geliştirmiş olması. Akşamlarını raidlere ayırabilecek zamanının olmasının yanında raidlere taktik ve malzeme bakımından hazırlanacak zamanının da olması. Toplum içinde yaşama kurallarına uymayı bilmesi. Kolay memnun olup zor kırılması. Takım Oyununa yatkın ve özverili olması. Guildin kendisine vereceklerinden önce kendisinin guilde verebileceklerini düşünmesi. En az Tier 4, Karazhan dropları, heroic epic ödülleri ya da en iyi craft itemlere sahip olması. Basvurularınızı www.invadoria.com/forum sitesinden yapabilirsiniz. İyi oyunlar, Basarilar. [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 01:45 tarihinde, jonywayt tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Neden adam gibi Türk raid guildlerinin hepsi (hemen hemen diyelim alınma olmasın) PvP serverlarında bulunuyor? Zırtmısınız ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 aklı olan pvp de açıyo çünkü delirmeyin bende rp oyuncusuyum ama keşke pvpde açsaymışım diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Delikanlı milletiz işte vaktinde gaza gelip pvp sunucusunda başladık. Outdoor pvpnin yalan olduğunu bileydik farklı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Outdoor pvp bittikten sonra pvp serverında oynamak hamallık oldu sadece =) bol şanslar size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 zirtolugumuzdan degil. 2 senelik bir guild oldugumuzdan.Adam gibi rp oyuncusuyla normal oyuncu arasındakı bu ucurum gıbı farktan dolayıdır belkı.Belkide sadece pve sıkar pvp de can sıkıntısını alması ıcındir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Bende herkes gibi Burning legion'da başmalıştım. En üstteydi, pop'u high'dı, oha çok oyuncu var burada girelim olmuştuk. Kaçmayı başarın abi.Server değiştirmekten korkmayın. 13 yaşındaki bebeler yok pvp/rp yada pure rp serverlarında.Arenalarda baze rp serverından düşmanlar çıkıyor, bilen bilir flagRSP'yi, onları görüyorsunuz. flagRSP bi rp addon'u işte. RP yapanlar falan oluyor rated arena'da. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Pvp serverında outdoor pvpmi bitti rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Bu oyunu biraz fazla abartmıyor musunuz ? Adı üstünde oyun her akşam ifa edilmesi gereken bir meslek değil.Haha resmen iş ilanı vermiş.Neredeyse sizin yerinize de bizim oynamamızı isteyeceksiniz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 eskiden priestten dps mi olur diyenler gözlerini sürmelediğini görmek büyük bir haz bir bilseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Razien arkadasım.Belli kriterler konmazsa player alımlarında onune giren girer. oyle girenide kolay kolay atamazsın guildden.ayrıca ihtiyaca yonelik adam alınması kadar onemlı bir konu yok 2 senelik wow omrumde o kadar bos player gordum kı bilemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Umarım istediğiniz kriterlere uygun birilerini bulabilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 umarım gereksiz "kestane" forum paticik'ten bulabilirsiniz aradığınızı, paticik tekrar gereksiz bir bakıma girmeden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Ahh Invadoria... Benim eski sevgili Guildim... said: kolay kolay atamazsın guildden Hayır Efe ne yazıkki burda haksızsın. Savunmanı bile veremeden çok kolay atılır. Neyse... İyi Guilddir Invadoria. 6 ay oynadım orda, yakınılacak şeyde vardır ama (Bkz. 2 ay elimde hiç kullanılmamış Karazhan anahtarı öylece durmam vs.) o boşluktan sonra kendisini çok güzel çıkardı, silkindi şimdi yoluna canavar gibi devam ediyor. Güzel Guilddir Invadoria, arada sırada çürük birkaç kişi olsada her toplulukta olduğu gibi, geneli iyi insanlardan oluşur. Muhabbet iyi ve temizdir. Ayrıca baya yardım severdirlerde. Bence Rogue yada Priestiniz varsa (Özellikle Priestiniz varsa şartları sallayın, Karazhan anahtarı cebinde bir 70 karakteriniz varsa alırlar. Sadece Invadoria ya özgü değil her türlü Guilde lvl 70 Priest alırlar =)) mutlaka başvurmayı düşünün. Not 1: Efe, oylamada kararı oybirliği ile vermişsiniz. Senle Vildandan beklemezdim açıkçası. Kırıldım ikinize. Not 2: Ben Gökhan, Cadastropf. Emekli Dwarf Hunter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 gökhancım senin durumun cok farklı. dogru seylerı yanlış bır uslupla belırttın. bende aynı seylerı dusunuyorum savundugun konuda ama o sekılde belırtmezdım. ayrıca alınan karar officer kararı ıle alındı.Gökhancım ben ve vildan officer degiliz... [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 16:42 tarihinde, jonywayt tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 . [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 16:41 tarihinde, jonywayt tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 rogue aranır mı yahu :) enteresan geldi. invadoria benim tanıdığım ilk büyük guild, o yüzden bir sempatim var, severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKINCILAR Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Recruit topigi burasi bir guildin iyi veya kötü oldugunu tartisma degil sanirim. Hic bir cikan insan ciktigi guildin iyi oldugunu savunmaz kalan da kötü oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 niye insan ciktigi guildin iyi oldugunu savunmasinki ? yada cikarildigi? dedigini anca bi cocuk yapar yada haksiz yere cikarilirsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Aman tanrım rogue istiyorlar O_o . /cast Stone Rain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 said: Hic bir cikan insan ciktigi guildin iyi oldugunu savunmaz kalan da kötü oldugunu. Sezarın hakkını Sezar'a vereceksin. Tekrar söylerim ki Invadoria güzel bir guilddir. Çıksan da çıkartılsanda bu değişmez =) said: ben ve vildan officer degiliz... Hımm... Sınıf yetkililerinide oylamada officer olduğunu düşünüyordum. Özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar