Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Baktım ama kimse bu kanalla ilgili bişi yazmamış..insan hergün dışarıda olamicaği için,sıkıcı yaz gecelerinde sıkıntıyı geçiren bi kanal. nette dolaşan ne kadar vidyo varsa yayınlıyorlar.youtube dakiler ağırlıklı. meraklılarına,12 den sonra webcam girls verio.1-2 kere denk geldim. youtube daki bütün videoları izlemek mümkün olmadığı için burda izlemediklerinize rastlıosunuz. bilmeyenler için,digiturkunuz varsa 98 i tuslayarak bu kanalı izleyebilirsiniz :) çok enteresan videolar mevcut [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 07:10 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 demek 12'den sonra web cam girls ha. vaaay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 akıllı tv suan bi tek digitürkde var bende izliyorum ve çok sağlam videolar var gündüz gece verilen videolar hiç bişi yok ki sadece evede mini etekli kızların dans videoları var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 yokya sanki ben arkadaşın normal uydusundada gördüm akıllı tv yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 normal uyduda bende görmüştüm arkadaşta çok komik ve ilginç vidyolar var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 hoş bişey bence arada bir bakıyorum. Kota harcamadan youtube videoları falan izliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 said: akıllı tv suan bi tek digitürkde var dijital alıcılarla da çok kolay izleyebiliyorsun..easat promo'da frekanslar yazıyor..web cam girls olduğunu öğrendik iyi oldu ben izlemiyordum kanalı bakarız artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Aman işiniz yokken izleyin yoksa başında oturup kalabiliyorsunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 akıllı tv deli etti beni ya 10 gündür, tv açtım mı yapışıp kalıyorum karşısında, sinirli olduğumda bile karnıma kramplar girene kadar gülebiliyorum :) tşkler akıllı tv :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bu kanalı her gördüğümde çıkanlara "lan sizde ske sürülecek akıl yok" diyesim geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 insanlarin hakketten salak olduğunu tasdikliyor valla. neler neler yapiyolar ya. akıl fikir ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Sevmiyorum ama oturdummu 27 saat izliyorum. Değişik bir kanal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 America's funniest home videos tarzı muhabbetet girdiklerinde über bir kanal oluyor. ama çek gönder gibi aptal bölümlerde Türklerin yaptığı rezil aptal videoları izliyoruz. Kötü oluyo :( Webcamgirlsü çok merak edenler varsa websitesine baksınlar akıllıtvnin. TV'de gösteremedikleri şeyler var baya. Ama değer mi? Bence gereksiz bi kanal son derece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar