Arma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Ya internet cafede dotada mola verince arada bir oyun oynardık. Tırt bir oyun ama süper zevkli. Anlatayım Bereli bi tane eleman var böyle mario gibi bişi. Zıplayarak basamaklardan çıkıyorsun. Ekran sürekli yükseliyor. Düşmeden combo falan yaparak çıkabildiğin kadar yüksekliğe çıkmaya çalışıyrsun. Böyle taklalar falan atarak çıkıyor hızlandıkça. Bilen varsa sölesin lütfen. Esiri olduydum ben o oyunun gene oynamak istiyom. Nerden download ederiz adı nedir?
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Ağzına sağlık. Çok teşekkür ederim. Delirecem yaa bulamıyodum bir türlü. Hemen dl edeyim arayıp bulup.
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 ya arma kusura bakmazsan bende başka topic açmadan burda bişi sormak isterem.Hani mor bi böcek vardı bunu aynaların yönünü değiştirerek lazerlere yakalanmadan dışarı çıkarmaya çalşıyorduk o oyunun adı neydi?
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 galapagos diye bir oyun vardı 97'de, o olabilir mi? http://www.the-underdogs.info/game.php?id=4488 [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 23:16 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ]
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 yok ya benim dediğim böle çok basit grafikli bi oyundu :)
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Bu Icy Tower da çek cumhuriyetinden 15 yaşındaki bir çocuk rekoru elinde tutuyodu. Hala öyle midir merak ettim. Dl edip oynayayım canım çekti.
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ya arma kusura bakmazsan bende başka topic açmadan burda bişi sormak isterem.Hani mor bi böcek vardı bunu aynaların yönünü değiştirerek lazerlere yakalanmadan dışarı çıkarmaya çalşıyorduk o oyunun adı neydi? Bilmiyorum o oyunu. Icy Tower oynuyom :D. Ama baydı yaa zuma oynayacam full versiyon bulabilirsem. Eheh. Dandik oyun rulz.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Boyutu ufak diye dandik oyun mu oldu şimdi, Zuma da Icy Tower da büyük bütçeli oyunların çoğuna basar, bu yüzden kelimeleri doğru seçelim. Vippiidiihuuu.
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 dandik oyun dediysek oynanabilirlik değil. grafik olarak bişey yok ve basit oyunu kastettim. yoksa tutupta zuma ve icy tower oynyacam diye sormazdım :]
Öne çıkan mesajlar