cado Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 hopluyorum zıplıyorum yinede çıkmıyor birde sularda akmıyor denizden geldim pis pis yazı yazıyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 çeneni özürlüler gibi öne çıkar çıkarabildiğin kadar, sonra aşağı yukarı ve iki yana oynat sürekli, kulak yolun açılsın. bunu yaparken kafanı sağa sola yatırırsan daha iyi randıman alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 genelde eşşeğin kulağına kacırırlar nasıl oldu da kendi kulağına kaçtı kine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 tavada tuz kavur sonra bi bezin içine koy tuzları su kaçan kulağına bastır bezi kulağının üstüne yat sıcak sıcak çok güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 kasaptan, yağlı kağıt al bir huni şekline getir, ince ucunu kulağına sok diğer ucunu yak kağıdın [spo]fazla tutuşmadan çıkar :p[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 said: tavada tuz kavur sonra bi bezin içine koy tuzları su kaçan kulağına bastır bezi kulağının üstüne yat sıcak sıcak çok güzel oluyor vay be inovatif bir ozmotik basınç uygulaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Vodka, connecting scientists. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 votkayla olmaz katı madde miktarı fazla bir şey olmalı d: [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 16:54 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Matkapla gösterilen noktadan kanal açcaksın birader [spo] ince uç kullanmayı unutma matkapta. mümkünse darbesiz matkap.thx. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 fistan zarekin deyim ile kendini gerçekleştirmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 lan ben uğraşıyom.banyo olurken direk akan suya kulağımı sokuyom.kaçmıyo benim kulaama su :( denizde falan da naaparsam yapıyım kaçıramıyom su falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 belkide kulağın yoktur! ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 başka yerine kaçıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Ü H ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 fistan ironik misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 kulak, içine su kaçması için yaratılmış bir organımızdır. bir de donald duck vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Duck tales de var açlış müzii süperdi: http://www.youtube.com/watch?v=frGLMtGsotc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 said: fistan zarekin deyim ile kendini gerçekleştirmişsin. bazen zarek Fistanın feyki mi acaba demiyor deilim :P adasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Kulağa kaçan su aktımı dışarı sıcacık cıkar sanarsinki kulagın yanacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 ahahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 benimde su kaçtı bugün kulağıma. ya fistan denedim matkaplıyı, 2 cm'den sonra çok acıyo, 4den itibaren göz döne döne seyirmeye başlıyo, her taraf kararıyo ve dizler karıncalanmaya başlıyo, bide inanılmaz bi ses oluyo beynin içine işleyen. daha yanetkisiz bi çözümü yok mu? sıcaklı şeyleride denedim olmadı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 girerken acı veriyo, çıkarken zevk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 oha lan bir ay girmedim pati insanı kafayı yemiş aman ben kaçtım,yalars ; )999999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar