Heaven Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Parry skill'im elimde kalkan olmasina ragmen 21,9'da (teachledigim gibi) kaldi skill cap'imde musait ama bir turlu gain alamiorum GM'lerden biri yardimci olabilirse super olucak.. ps: Oyun icinde hic olmazsa online 1GM olsun yaaa 1 haftadir hic bi pageme cvp gelmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 İyi de page atmamışsın ki. Kurallardaki şekilde olduğu sürece gelen her çağrıya cevap veriyoruz, [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 22:41 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 yok Online gm'e rast gelmiorumm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Şu ipuçlarına bi göz at belki işine yarar; Parrying Essay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 15 dakikamı aldı 110 yapmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 pary gmlemenin en bast 2 yolu war 1. harpyler cok hizli atak ettikleri icin hem bu arada healing de kasarsin surekli kendini bandajlayrak 2 3 harpy cek 2. blade spirit yere 3 tane kutu koy bole -----o----- --o-X-o-- seklinde o lar kutu olcak blade spiriti tam x in oraya at sonra 2 o arasindan atak ver blade spirite o sana surekli dalsin sen parry kas gemide kasarsan bi arkadasinda arkadan sana healing basar hem iteerupt olmadigindan sen olmezsin hemde o deli dolu skill kazanir tek bisi war blade spiritler attginda kirmizi mi hatirlamiyorum eger deilse ya baska biri atsin yada sanirim factiona ya da guilde girinc eyesil oluyodu yaabiliyodun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 deceitte bk room efsane parry getirir heralde bi healerla gidersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 en kolay yolu... britin köprü çıkışındaki farma git, çek 4-5 kuzu üzerine, wresti 0'da kilitle(böylece öldüremessin kuzuları) ve bandaj macrosu aç. Tıkır tıkır artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 bone roomda efsanedirde ;arry cok uzun surer orda ama artisi anatomy healing tactics ve bide wep skill gmlersin 2 gunde 2 kisi gidiceksin ama oraya daha fazla olursa parry kasamassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 gerek yok bone room falan, armor dayanmaz. en güzel şey box, vericen arkadaşının eline daggerı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 iki koyunla 10 dakkada gm yahu, kasmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 6 koyunla gmledim ben, ama yatip uyudugum icin olmustum geldigimde =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 OMG unattended banbanban!!11 ben atla gemide kasmıştım tek at vardı. başlarda iyiydi hem heal hem anat hem parry kasıyodum ama tabi at sana vurdukça o da kasıyo 10 10 vurmaya başlamıştı kesti beni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 zuhzuhzuhz ata olmus LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 03:55 te ben yeni bi char açtım teach edip 2 koyun çektim, şu an parrying 90.1 siz hesap edin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 ve 110. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 bushido varsa gelmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Yahu arkadaş parry'nin nasıl artacağını biliyor, ama cidden ne yaparsa yapsın skill gelmiyordu. Sorun da Zegna'nın dediği gibi Bushido'nun 30 olmasındanmış. Onu 0'ladıktan sonra gelmeye başladı. Dün akşam çözmüştük sorunu gerçi, ama "parry nasıl artar makaleleri" yazmışsınız güzel olmuş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 bushido varken kasmanin yolu da eline meyve bicagi aliyosun (diger eline bisey alma), 4-5 kediye kopege atak veriyosun sonra peace yapip confidence makrosuna birakiyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Sonra adın kediye köpeğe ölen adama çıkıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Bushido yuzunden gelmiormus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar