Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yazıcı tavsiyesi...

Prawler

Öne çıkan mesajlar

Arada bir çıktı alacaksan lazere geerek yok, renklileri pahalı, ucuzları renksiz :) Mürekkep püskürtmeli al. Markalar arasında gözle görülür bi resimkalitesi farkı olmaz (aynı fiyattaki ürünlerde tabi)

Gün gelecek ve illaki fotoraf basmak isteyeceksin, bu yüzdenmarjinsiz bası yapabilmesine dikkat et.

Epson'un yeni bazı modellerinde 10 euroluk kartuşlar var, orjinali 10 euro yani, bence alınabilir. 7, 8 milyona alınan muadil, ya da yarım yamalak doldurulmuş, 3 günde bir tıkanan kartuşlar gün gelip adamı deli edebiliyor. Daha ucuza gelmediği de acı bi şekilde görülüyor.

[ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 13:51 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 13:52 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

O iş kastırıyor biraz. Şöyle ki;

Önce tek sonra çift taraflıları bastıracaksın (istersen de tersi) ve bunu yaparken de ilk baskıda tersten, ikinci baskıda da düzden bastıracaksın(bunu da keyfine göre değiştirebilirsin : p).

Misal;

Diyelim ki önce teklileri bastırdın 1,3,5,7 ....
Sonra aldın hepsini yönü düzgün olarak (sen bulacan onu. çıktı yönünü falan) koyup çift sayfa olanları da tersten bastıracaksın. 470,468,466...

Hepsinin ayarı var. Biraz uğraşsan çözersin.
Sosyal ağlarda paylaş

ben yazıcı alalı 2 seneyi geçti. o zaman özellikle otomatik çift taraflı baskı istiyordum. kitap falan basıyorum çok rahat oluyor. kendi içeri alıp diğer tarafı basıyor falan. geçen bozulur gibi oldu 1-2 günle garantiden kurtardık neyse. bakayım bu aralar fiyatlar ne diye. benimki canon ip3000, 7000 bilmemler çıkmış 100ytl ye modeller var ama hala otomatik çfit taraflı baskı lüks. modeller ilerlese de çfit taraflı baskı için yine bi sürü para ödemek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...