Neferon7 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Şuan itibari ile öğrendim ki bir thiefin playerlardan çalması için 1hafta online time harcamasi gerekiyormuş. skillerin 1.5 2günde kasıldığı serverımızda 1hafta online time ne kadar mantıklı bunu bir gm arkadaş anlatabilir mi?5-6gün boyunca thief karakter ile oyuna girip napabilirim? thieves guilde girmek için gerekli online time'ın 48saat civari bi süreye indirilmesi çok daha uygun olur. skilleri kasmak ortalama 20-24 saat kadar sürüyor ztn.Bu konuda devlerin görüşü nedir? Thieflik ölmüş oluyor şuan serverda Oside 1hafta onlinetime gerekiyor die oraya uydurmak anlamsiz çünkü orda thief skillerini kasmak için 1ay gerekiyor belkide.burda ise çok daha kısa [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 14:32 tarihinde, Neferon7 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Değiştirmeyi düşünüyoruz zaten. 1 hafta mantıksız biraz bu sunucu için gerçekten. Runuo 2.0'da default olarak 1 hafta geldiği için şu anda burda da 1 hafta. OSI'de 1 hafta diye burda da 1 hafta olması gerekmiyor sonuçta. Sadece çağrının birinde OSI'de 2 gün burda niye değil dendiği için dedim OSI'de de 1 hafta diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferon7 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 peki bu değişimin ne zaman olacağı konusunda birşey söyleyebilir misin? bir hevesle açmıştım thiefimi bakışıp duruorum valla esyalara kac gundur. bu haftasonu ortamlara akarım die umuyordum. :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 48 saat değil mi? Benim karakterim bir haftadan az online timeyle guilde girdi... Bi de... thieflik ölmüş mü? lol server thief dolu [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 15:42 tarihinde, Hergonan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferon7 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 bir haftadan az derken kac saatlik online time ile girdiğini tahmini söyleyebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 2-3 gün açık bıraktıktan sonra olmuştu Tam emin değilim ama... Maksimum 5 gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferon7 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 gene de mantıklı değil birkaç gün boşboş karakteri açıp beklemek. 48saatlik onlinetime uygun gibi yada daha azı, sonuçta thief karakteri açmanın amacı bişiler çalmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Hırsızların loncasını anladık da bu savaşçıların, büyücülerin falan da loncaları var. Onlar ne işe yarıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 default'u 1 hafta online olmamalı. 48 saat online time olmalı, acc (veya karakter, hatırlamıyorum hangisi) bir haftalık olmalı (online olması şart deği). ben böyle hatırlıyorum default'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Doğru tekrar baktım da xaty'nin dediği gibiymiş. Karakterin 1 haftalık olması gerekiyor ve karakterin 2 gün online olmuş olması gerekiyor. Saolasın xaty. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 emeğe saygı + rep pliz (teraziye tıklasanız da olur :P) rehbere ekliim bare bunu da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Diğer loncaların normalde vendorlardan item alırken ödediğiniz fiyatı düşürmesi lazım... Runuoda çalışıyor mu bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 evet öyle olması lazım ama değil mlsf :) düzelirse sevinirim tabi bir mage guild üyesi olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 stealing nasıl kasılıo 100 e kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 pack horseye item koyarak 50den 60e kadar 5 stonelik item 60ten 70e kadar 6 stonelik 70-80 7 stonelik falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 short spear ve long spear yeterli kasmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar