Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Eleman 45 gün hapis yapacakmış. Welcome to the Banana Republic of Turkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 para veriyorlarmıdır acaba bunlar medyaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Llama en basitinden [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 14:05 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 kemal unakıtan rlz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 said: Eleman 45 gün hapis yapacakmış. Gerekçeli kararı okumak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 daha karar filan yok, tutuksuz yargilanma istemi red edilmis. ilk durusmaya 45 gun varmis. avukati ilk durusmada cikar ama o zamana kadar iceride kalacak demis. adam uni ogrencisi kacmayacak etmeyecek belli, buyuk bir ihtimal ilk sabikasidir, niye tutuksuz yargilanma talebi red edilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 İyi ya, hangi sebepten 45 gün yatıyor adam onu okumak lazım. Gazeteler herşeyi yazıyor, ne olduğu belli değil. Medyayı fazla tartıştınız, ülkenin adli kurumlarını tartışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 sonuc, okunacak filan bir sey yok. idda edilen suctan dolayi hakimin onune cikarsin gozalti suren bitince. hakim ya serbest birakir, ya tutuksuz yargilayin der, ya da tutukluluk halinin devamina karar verir. fiziksel saldiri, tehdit icermeyen hakaret suclarinda, yerin yurdun belli ise tutuksuz yargilanirsin. sadece para cezasi alirsin boyle suclarda o yuzden tutuklamaya gerek yoktur. bu konuda saldiri yok, korumalar hasemat ederdi o adami. belirli bir hakaret yok, o korumalarin boyle durumlarda hasirt diye tutuklama yetkisi de var. anladigim kadariyla tartisma yasanmis, korumalar ustunde durmaya gerek gormemis. sonra bakan kendine yedirememis, tutuklayin demis. hakim de durumdan vazife cikartmis. [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 16:47 tarihinde, rahatsiz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 bunlarıda, bunları seçenleride... Bunlar bu seçimde bir kez daha seçilirlsers eben türk mürk degilim, askerlik maskerli kte yapmıorum burası vatanım filanda olmayacak bunların yönettigi vatanın üyesi olmaktansa ölürüm daha ii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 @Bleda: Yok daha neler. Kaçmayı anlarım da, aynı duyguları ben de paylaşıyorum çünkü. Ben de çekip gitmek istiyorum. Dünyanın neresine git Türksün ama. Türk pasaportun olduğu sürece, ve rengi lacivertse paşalar gibi üçüncü sınıf muamele göreceksin. Aman ha, bir de Fransa'ya gitmeye kalkma. Böyle Thailand'a falan git ne bileyim, Güney Amerika falan da olabilir. Kafanı dinlersin. Hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 akdağ erzurumlu olduğundan dolayı çok severim.. bence mükemmel bir insan ama ak parti için aynı şeyleri söyleyemiycem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 gayet mükemmelmiş cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Off işte bu, hemşehricilik. Can-ı gönülden kutluyorum. Hepinizi seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 bende erzurumluyum ama ondanda sevenindende tiskiniyorum buyurun burdan yakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar