Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anamız babamız vatan haini

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

forgiver nerede ?
şu manisayı açıklasın
bu olayı açıklasın
sonrada demokrasi nedir tanımını yapsın.
Rica ediyoruz kendisinden :=)
--------------------

Bu arada öteki topice gidemiyeceğim tekrar buraya yazıyım. Hani türban mevzu , özgürlük falan.
Bugün izin verin yarın az daha güçlendiklerinde takmayanlara aynı muameleyi yapıcaklardır.

-Kızım senin niye başın açık , bakan geliyor.
-Sizene benim başımdan , banane bakandan
- Götürün bunu nezarate saygısız bakanı günaha soktu...

[ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 17:39 tarihinde, Szasstam tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Demokrasi diye ağlayanlardanım hadi saldırın!
Ayrıca yaptığı hakkaten terbiyesizlik ve internet haberde ki doğrudur kanımca.Böyle olayları kolay kolay doğru şekilde veremio gazeteler pof
Sen daha sinirlerine hakim olamayan adamı gidip bakan yaparsan(ki öbür türlüde bi işe yarıo mu bilinmez) olacağı bu:)
He birde unutmadan demokrasiyi savunanlardanım halada savunuorm gelin dövünde rahata erin yahu
Sosyal ağlarda paylaş

bu nası zorbalık yahu.. bunların dedeleri de zamanında bu yollara düşmüştü (hani şu aşındırmalı biriktirmeli soyadı olan) onun da sonunu biliyoruz umarım bunların da sonu öyle olur, tabii bize sıçratmadan..

[ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 17:53 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Yok yahu o kadarda yapmayın.Atmayın önlerine baksana dövmekten beter ediolar adamı.Birde utanmadan tutuklamışlar adamı ya rezalet
Fedaykinin verdiği daha bi kötü.Adamların evleri mühürlemişler
12 Eylül öncesi kızıl bayrak taşıyanlardansın demişler:)Hala gomonist=irenç pis kaka kavramını yaşatanlardanmış abim:)
Belediye başkanınında açıklaması şu:"Evleri mühürlenenler, daha önce kaçak bina yaptıkları tespit edilen kişilerdir. Mühürlemenin tartışmayla ilgisi yok. Ben belediye başkanı olarak kaçak yapıldığını tespit ettiğim tüm evleri mühürletiyorum. Mühürlenen evler de ekipler tarafından daha önce belirlenmiş olan evlerdir''
Tesadüfe bak tamda milletvekiline laf soktuktan sonra geliolar mühürlemeye:)İnanmamızı mı bekliolar buna:D
Sosyal ağlarda paylaş

Abi hürriyete göre dersek az biraz normal kabul ama internet habere göre bakarsak absürd bu olay
Demek ki ne yapıorz
Gözlerimizi kapatıp oo piti piti vs
Sinir bozucu ama gerçek kime oy vereceğimizi kimin ne olduğunu bilmiorz bilemiorz körlemesine dolanıorz pof

Edit:Zannetmiorm bi esnafın bi bakana vatan haini diyebileceğini.Yani içinden geliosa bile sölemez die düşünüorm

[ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 18:14 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Emin Çölaşan'a gelen okur mektubu:

"BEN Kırıkkale'den emekli olup Antalya'ya göç eden emekli Hamdi Demirhan. 17 Haziran 2007 Babalar Günü'ne kadar Pamukkale şirketinde şoför olarak çalışmaktaydım. O gün Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel esnafı geziyordu. Ben de aracımla oradan geçerken sesimi duyurmak amacıyla kendilerine 'Sayın bakanım, emekli aç, bize zam yok mu' diye bağırdım ve aracımla uzaklaştım. Bu söylediğim saat 15.10 dolaylarında oldu. Saat 16.30'da otogara döndüğümde firmamızın yetkili müdürü beni yanına çağırıp 'Mehmet Ali Şahin'i protesto etmişsin, seninle çalışmamız zor' dedi ve işten kovuldum. Onların açtığı bir telefonla beni işten çıkarmış oldular. Benim bildiğim bakan ve belediye başkanı, bize destek olması gereken insanlardır. İşsize iş bulacağı yerde insanı ekmeğinden, işinden eden değil. Tek suçum zam istemek ve sesimi duyurmaktı. Olur mu böyle Emin Bey, sorarım size. Bana verdikleri Babalar Günü hediyesini hiç unutamıyorum. Çok gücüme gidiyor. Normal bir vatandaş olarak tepkimi belirttim. Çalışmazsam ya hırsızlık yapacağım veya aç kalacağım. Çalışmak istiyorum ama engel oluyorlar. Şimdi işsizim ve boştayım. Sıkıntılı sıkıntılı dolaşıyorum. Sesimi sizin duyurabileceğinizi düşünerek yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim."
Sosyal ağlarda paylaş

Once ciftciye anani al da git diyen ve ''demokrasinin yildizi'' sıfatına sahip olan basbakan, sonra partisinin secim turlarına katilan ve kendisine karsi cikan insanlari azarlayan bi meclis baskani, simdi de kendisinin yaptiklarini begenmeyen ve tepkisini dile getiren kisileri cezaevine attiran bi bakan...

Statü ile verdikleri tepkiler ters orantılı olarak degisiyor gibi gozukuyor ya da direk kendilerine benzemeyen insanlari sindirme istekleri artiyor.

Halkımız da Aydin Dogan'ın nasi biri oldugunu bilmeden ona güvensin, okusun Milliyet,Hürriyet, sonra da farkında olmadan, baslarina gelecekleri bilmeden bu terbiyesiz insanlara oy atsınlar.

Demokrasi olmus kuyruklu yıldız kayıp gidiyor, biz aslinda yildizsiz bi gokyuzunde uzun süreli bi günes tutulması yasiyoruz...

8 gün sonra görücez.En azından sönükte olsa birkac yıldız parlicakmi veya ay, Günes ile aramızdan az da olsa cekilecekmi.

[ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 18:32 tarihinde, Elan_Morin tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

demokrasinin gururu bunlar lol

hadi gelsenize fetocular savunun adamalrinizi nerdesiniz?

50 kere soyledim
bu adamlar dinci degil
bunalr kinci

gecmise gitmeye gerek yok
haaziran absindan beri

basbakan koprude yol vermedi diye 66 yasinda emekli avuakti 4 yil hapis istemiyle mahkemeye evrdi

yukardaki colasan a gelen mektup protesto edenin isten cikarilmasi

bulent arinc in ciftciyi azarlayip resmen hakaret etmesi

gomanist diye evleri muhurlenenler

bu saglik seysinin yaptigi olay

simdi demokrasi zamaniymis PEEEH

hortumcu sole hortumcu boyle diyor heryere develtin parasi ile gidiyor develtin benzinini israf ediyor ve en vahimi dagittigi komurlerin erzak paketlerinin parasini bi sonraki hukuemt odemek zorunda kalicak secimden sonra

serait filan umrumda degil
bu adamalr %100 ataturkcu olsalar genede karsi olurdum
yetti be artik herkes tutturmsu idn ekseninden elestiriyor

din sutunden yaptikalri kabahatler diger kabahatleri ve yolsuzluklarinin yaninda devede kulak kaliyior
Sosyal ağlarda paylaş

bunlara oy veren ap açık söylüyorum şerefsizdir,vicdansızdır.gelsin vicdanı el verende silsin bu mesajı.

benim gözümde vatan sevgisinden önce insan-millet sevgisi gelir.bunlar para için vatanıda,milletide satarlar-satıyorlar.haysiyetlerini satmıslar zaten oferlere-cok uluslu sirketlere.

[ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 19:53 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

nihayet viktorla oldukça kısmen de olsa bir konuda anlaşabiliyorum. adamın ideolojisinin veya partisinin bir önemi yok. yaptığı eşşeklik. bunu diğer şeylerden ayırıp değerlendirebilmek güzel. ha viktor "bunlar" "şunlar" filan demiş yine ama oraları görmüyorum ben. güzel bakıyorum. :)

en sevmediğim şey götü kalkıklıktır. erbakandan da oldum olası o yüzden nefret etmişimdir. daima eli önde gezen, herkese elini öptüren bi adam. çirkin bişi.

hele bu tahammülsüzlük, daha da çirkin. karşılıklı dövüşerek bir yere varılmaz. üzülerek bir yere varılır. konuşarak varılır.

yazık
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...