ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Haberlerde falan görmüşsünüzdür belki, sağlık bakanının olayını. bu yaşanan versiyonu: http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=94297 bu da pek sevgili medyamızın yorumladığı versiyonu: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6891128.asp?gid=48 öküzlük baki, seçim meçim dinlemiyor. [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 12:53 tarihinde, ZaugnaKhaldun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 hürriyetin gazetesinde sitesinden farklı yazılmış olay internethaberdekiyle aynı sitede niye farklı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 ananı da al git vardı!!!111BİRBİRBİR bide demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 isteyenlere özel mesajdan akp milletvekillerinin telefon numaralarının olduğu listeyi yollayabilirim. bu arkadaşın adını bulur arar tebrik edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Ne de guzel konusmus o genc.Agzina saglik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 bu adamlar HALK DUSMANI her onune gelen vatandasi azarliyan ve aksi gorus belirtip elestireni mahkemeye evren RTE saz arkadasi arinc bide saglik seysi cikti basimiza bu adamlarin halka karsi en ufak bir sevgisi yok tek dertleri koltuk ve dokunulmazlikla kendi dusuncelerini hayata gecirmek bos populizm yapip sonra halki azarlamak ne akdar etik tartisilir padisahmisin ulan sen "ben elestirilemem" diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 sıkıldım artık, gerçekten sıkıldım. medyada bağımsızlık denen bişey kalmadı, bizim de kafamız karıştı neye inanıcaz kime inanıcaz. boku çıktı işin. aslında oy pusulasında alayınız ******** gidin diye bi kısım olcak. ona basıcam evet i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 hay ben bu medya'nın kafasına ...yım afedersiniz bakan olayı gerçekten olduysa kötü tabi, ama bu medya olayı çokd aha ciddi bir durum hatta rezalet. [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 13:46 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 kthxbb doğan medya grubu. medya aydın doğanındır, aydın doğan da para nereden geliyorsa oranındır. diyesim geldi. bu posttaki kişi ve kurumlar tamame hayal ürünüdür. aman tutuklarlar falan. fasdaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 ey key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 http://www.haberler.com/bakana-hain-dedi-tutuklandi-haberi/ http://www.etikhaber.com/content/view/38710/77/ http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=290782 http://www.aydinses.com/modules.php?name=News&file=article&sid=5207 [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 13:58 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Ya bu adamlar hala halka değer vermediklerini açık açık sergiliyorlar. Bu halk nasıl oy verir bunlara? Çiftçiye edilen hakaretlerin haddi hesabı yok. Başarısızsın diyenin anası vatan haini oluyor. Yönetimden inseler de gitsem şöyle esaslı bir küfür etsem adamlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Olayın aslı böyle olmuş bizim mütareke basını gene olayı carpıtmış serefsizler.. " SAĞLIK Bakanı Recep Akdağ, AKP İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen mitinge katılmak için Erzurum un Olur İlçesi ne gitti. Miting öncesinde esnaf ziyaretleri yapan Bakan Akdağ, esnafla tek tek tokalaşıp, sorunlarını dinlemeye başladı. Bir kahvenin önünden geçerken, Durmuş Şahin (24), Ayberk Yurtseven (24) ve Selçuk Uçan (34) adlı gençlerle tokalaşmak isteyen Akdağ, Durmuş Şahine elini uzattığında, beklemediği bir tavırla karşılaştı. İddiaya göre, Durmuş Şahin, kendisine el uzatan Bakan Akdağa elini vermedi. Yaşadığı olay karşısında şaşkına dönen Akdağ, Durmuş Şahine, Neden elini uzatmadın? diye sordu. Şahin ise beklenmedik bir cevap vererek,Ben iktidar olup da bu vatana ve millete faydası olmayanların elini sıkmam dedi. Bakan Akdağ, bu cevaba çok sinirlendi ve Sen bana vatan haini mi demek istiyorsun. Vatan haini sensin. Senin anan vatan haini, baban vatan haini diye çıkıştı. Bakanın sert tepkisiyle karşılaşan Durmuş Şahin deSiz bana fikrimi sordunuz, ben de cevap verdim sözleriyle karşılık verdi. Sözlü tartışma, Akdağın korumalarının araya girmesiyle son buldu. Bakan Akdağın kahveden ayrılmasından yaklaşık 45 dakika sonra Olur İlçe Emniyet Müdürlüğünden gelen polisler, Durmuş Şahin, Ayberk Yurtseven ve Selçuk Uçanı gözaltına aldı. Bakan Akdağ, kendisine hakaret ettiğini düşündüğü Şahinden şikayetçi oldu. Nöbetçi savcılık, karakolda ifadeleri alınan 3 genci, tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk etti." link:http://www.aksam.com.tr/haberpop.asp?a=83984,4 Yalnız nasılda gocunmuş. Kendilerini biliyolar. Sadece bunlar değil bunlara oy verenlerde böyledir hiç kuşkusuz. Nerde cumhuriyet düşmanı var nerde Atatürk düşmanı var bunlara oy verdi-verecek. Terörist basına sayın şehite kelle diyen bir zihniyete oy veren baska ne olabilir? [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 14:41 tarihinde, Eaglewingg tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 zamanın sitesine bakarız orda genç akli dengesini kaybetmiş olarak anlatılıyorsa anlarızki internet haberdeki versiyonu doğru edit:ayrıca orda olup lan sen kim oluyosun işverenine vatan haini diyorsun diyip ağzını burnunu tayyip bıyığının yerini değiştirmek lazım şu an bunları istiyorum [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 15:09 tarihinde, Sparkcaster tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 karsınızda demokrasının kalesı akepe. nasıl ınsanlar bakan oluyo bu memlekete gorun ıste. vah kı ne vah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Ey halkım gör bu adamların ne mal olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 bu adamların niyetleri böyle işte.kendilerine karşı çıkanlara karşı tahammülleri yok,terbiyesizler ve bu ülkenin iyiliği için çalışmıyorlar. arap şeyhleri,para babaları en yakın dostları türk vatandaşları onlar için sadece bir tane oy. patideki bazıları gibi anası çarşaflı-babası takkeli,bazıları gibide fasondan sosyalist tipler yüzünden bu hale geldik. saf demokrat tayfası yüzünden daha da gelecek. <3 horace&ombakkombak [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 16:34 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Satılmış şerefsiz bir medyamız olmasa bu adamlar cidden barajı bile geçemezdi. Adamlar salak tavırlarıyla kendi kuyularını kazıyor. Ama medya göstermediği için kimsenin haberi dahi olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 "herşeyi demokrasiyle çözün" diye ağlayan zebellekler görsün akp nin demokrasisini. saydırmak istiyorum sonsuza dek bunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 a.k.p yle demokrasiyi aynı cümle içinde kullanmayın plz Bunların "demokrasi bizim için amaç değil araç" lafını unutmayın. Sonradan "değişerek geliştik" deseler de cumhurbaşkanlığı seçiminde önce "çatır çatır uzlaşmadan seçicez cumhurbaşkanını" tripleriyle demokrasinin bi tarafını belleyip sonra askerden ayar yiyip bi de seçimlerde oturduklarında "ama demokrasi var, ayıp bik bik bik" diye ötmeleri de değişmediklerinin gayet açık bi göstergesi. Bi de popülistlikleri var, onu da görüyoruz zaten ananı da al git, anan-baban da vatan haini vs. vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Keşke üniversiteli genç orda bıçağı çekip boynuna saplasaymış sen nasıl benim anneme babama küfredersin diye.. Nasıl sinirlendim ya.. Neyse bu terbiyesizlerin gitmesine az kaldı sabır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Ne derseniz deyin, AKP Tek başına İktidar gelecek yine. Yabancılar sırtımıza binip uzun eşek oynayacak borsamızda, Arazileri, karlı devlet kuruluşlarını peşkeş çekmeye devam edeceğiz. Fiyatı artmayan malları baz alan bir enflasyon sepetimiz olacak. İhaleler yandaşlara peşkeş çekilecek. Ormanlar yakılıp otele dönüştürülecek. Gecekondulara göz yumulacak. Bizden toplanan vergiler gene birilerinin cebine gidecek. Belediyeler har vurup harman savurmaya devam edecek. ABD bize ağabeylik yapacak, AB masallarına devam edeceğiz. Bir çuval nohuta Milli İrade kendini gösterecek. Yarı yolda bırakmak yol yola devam! Çünkü biz bunu hak ediyoruz. Unutmamak lazım ki, her millet hakettiği şekilde yönetilir. Biz de bunu hakediyormuşuz demek ki. [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 17:07 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 insanı faşistliğe yöneltiyorlar baska bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Bazı konularda akp yi deli gibi savunan bi kaç paticik bu tarz konularda niye savunmuyo? Böyle zevkli olmuyo,bi kaç savunan çıksın ki zevk alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 evet özellikle o demokrasi diye ağlayanları burda görmek istiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar