Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dövme Yaptırdım(yaptırıcam persembe gunu)...

Llama

Öne çıkan mesajlar

ben şu çatlayabilir, konusunda bir oyurm yapayım
bence de dövme çatlıyuaiblir çünkü eğer kasların aşırı büyürse deri çatlamalarını yaşanıyor.
ama zaten bodye giden ayıcık elemanlardan dövmesi olmayanı da görmedim şu ana kadar =)

ilerde ben de yaptırmayı düşünüyorum ama önce liseden mezun olalım =)[hline]Do you ever think of me
And get lost in the memory
When you do, I hope you smile
And hold that memory a while

Berk's Playlist
Doyanakadar hosted by Profocio
Sosyal ağlarda paylaş

Dövme den son olarak şununla karşılaştım bugün ;

Sırf boynunda dövmesi var diye ekip arabasına buyur ettiler bir arkadaşı yani önümde gidiyordu tanımıyorum kendilerini ama şöyle bir baktı ve ekip arabasına aldılar çocukcağızı

Yani bir turkey mantalitesinde düşün öyle yaptır
Ülkücüsü var aşırı dincisi var herşeyi var iyi düşün...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§
What if God was one of us
Just a slob like one of us
Just a stranger on the bus
Trying to make His way home
....................................................
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben ve kız ark ilerliyoruz önümde de kulagında kulaklıklar sırt cantalı oyle normal bir genç vardı ama boynundan baya gözüken burgulu bir dövmesi vardı.Kadın polis tuttu kolundan.Kolunu öylece cekti baktı kadın polisten sonra erkek polis te yaklaştı kimlik falan sordular sonra boynuna baktı polis ve ekip arabasına aldılar yani tam filmlikti.[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§
Sosyal ağlarda paylaş

Bencede günah bir olay yapmamak lazım =).

Bana dövme ters geliyor bence piercing vb daha mantıklı çıkarınca kurtuluyorsun dövmeyi sildirince kırmızı bir izi kalıyor hoş değil yani :/.

Pişman olabilirsin.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666."
Book of Revelation Chapter 13 Verse 18

Sosyal ağlarda paylaş

Yobazlık bunu günah diye! topic yada yorum yapmak değil bunu kanunmuş gibi anlatmaktır...aksi takdirde fikirleri söylemek bireyin kendi özgürlüğüdür..[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Soulbringer, 08 October 2003 23:26 tarihinde demiş ki:
Yobazlık bunu günah diye! topic yada yorum yapmak değil bunu kanunmuş gibi anlatmaktır...aksi takdirde fikirleri söylemek bireyin kendi özgürlüğüdür..[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§

Merak ediyorum "=)" ne anlama geliyor biliyor musun?

Anlamları : "Şaka" "Komikçiyim" "Eheheh"[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666."
Book of Revelation Chapter 13 Verse 18

Sosyal ağlarda paylaş

geçen bi kızın kolunda benim yaptığım bi çizimi dövme olarak gördüm. çok duygulandım. bi arkadaşında görmüş ondan almış götürmüş filan.. adam da iyi iş çıkartmış. kontürsüz fırça çizimiydi herif aynısını yapmış kalemle hayret ettim yaw.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
Sosyal ağlarda paylaş

Askere gitmeden yaptırmam. Askerde komutan mahveder tahminimnce adamı. Bizim bi tanıdık öle gitmiş askere adaı hiç sevmemiş tabiki askerdekiler. Bu ülkedeki herkes sizin birçoğunuz kadar entel değil. Yanlış anlayabilirler. Dışlarlar. Hayatta askerde böyle bir duruma düşmek istemem. ayrıca. şimdi yaptıracağım bir dövmneden 100 de yüz büyüyünce nefret edeceğim. Düşünsene 70 yaşında adamın kolunda şeytanımsı bir yaratık figürü var .. TEk kelimeyle saçmalık...[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 08 October 2003 22:36 tarihinde demiş ki:
Boy abdesti alamazsin sonra, gecerli olmaz daha dogrusu.

(sadece uyaridir, yobaz vs diye lakap takmayin sonra :p)

Baggio bunu inandığın için mi söylüyorsun yoksa dalga geçmek için mi ayırt edemedim tam olarak kusura bakma.
Çok ilginç yazmışsın Çok merak ettim ne oluyor dövmen olunca anlayamadım? Abdest almaya kalkınca biri kolundan bacağından mı tutuyor? Ya da abdest tutmadığı Kuran' da nerde hangi ayette yazıyor? Bu tamemn uydurma bir inançtır ve islamiyette bununla igili hiç bir dayanak yoktur.

İslam inancında dövme yaptırmak günah sayılabilir. Vücudu insana veren Allah' tır ve geri alacak olan da odur. Bu sürede insan sadece emanetcidir ve vücudu geri teslim edene kadar korumak zorundadır. Ona zarar verecek her şey günahtır.
Buna dayanarak baktığında dövme yaptırmayı günahtan sayabliriz. Sonuçta bu kuralla baktığımızda estetik ameliyat yaptırmak da günahtır. Ama diğer taraftan "bozmuyorum güzelleştiriyorum" diyerek savunma yapanlar olabilir ki zaten konumuz bu değil.

Fakat abdest olayına gelince boy abdestinin farzı agzın, burnun ve bütün vücudun yıkanmasıdır. Kısaca vücutta su değmemiş yer kalmamasıdır ki dövme buna engel değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Emaleth, 08 October 2003 11:47 tarihinde demiş ki:
kol fazla acıyan bir yer değil, acıdan çok korkmana gerek yok. ilk dokunuşlardan tedirgin olursun, sonra alışıyor insan. bu dövme, aşağı yukarı bu boyutta olacaksa en az 1-1,5 saati var, dayanman lazım, yoksa dave grohl gibi yarım dövmelerle gezersin :P

Emacım yazından anladığım kadarıla seninde dövmen var ve bu yüzden acısının ne olduğunu felan biliyorsun. Fakat dövmenin nerede olduğnu bilmiyorum ama sanırım yazıda yanlış anladığın bir yer var. Evet kol dövmede acıyan bir yer değildir fakat bu kısım dış kısmıdır. Arkadaş ise yukarıda dvmeyi kolunun iç kısmına yaptırıcağını söylemişti ki o kısımdaki deri dışrdakine göre daha zayıf olduğundan gerçekten çok acıyormuş. İzmirdeki nerdeyse tüm dövmecilerle en az bir saatlik bir konuşmam oldu. Çoğunun kolunun iç bölümünde dövme var ki herpsi de o bölümün çok acıdığını söylüyorlar. Sonuçta bende de dövme var ama kolumun dışında olduğundan kol içine yaptırılan dövmenin acısını bilemem. Ben de dövmecilerin söylediğini söylüyorum. Hatta kolda yapılan pazu bölümünü saran kemer denilen şekil çok acı verdiğinden dolayı iç kımı çoğunlukla yapılmıyormuş. Yarım kemer diyorlar ona.

Bu arada yine dövmecilerin bir çıkarımına göre dövme yaptırmak konusunda kızlar daha cesaretli imiş. Erkekler yaptırma, o sandalyeye oturma ve oturduktan sonra acı tepkilerini veriyorlarmış. Kadınlar ise oturup hiç ses çıkarmadan oturdukları gibi kalkıyorlarmış. Erkekler daha korkak ve daha çok acıdan etkileniyorlarmış kısacası.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...