Berk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 ben şu çatlayabilir, konusunda bir oyurm yapayım bence de dövme çatlıyuaiblir çünkü eğer kasların aşırı büyürse deri çatlamalarını yaşanıyor. ama zaten bodye giden ayıcık elemanlardan dövmesi olmayanı da görmedim şu ana kadar =) ilerde ben de yaptırmayı düşünüyorum ama önce liseden mezun olalım =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Dövme den son olarak şununla karşılaştım bugün ; Sırf boynunda dövmesi var diye ekip arabasına buyur ettiler bir arkadaşı yani önümde gidiyordu tanımıyorum kendilerini ama şöyle bir baktı ve ekip arabasına aldılar çocukcağızı Yani bir turkey mantalitesinde düşün öyle yaptır Ülkücüsü var aşırı dincisi var herşeyi var iyi düşün...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Ekip Arabasımı Soğudum Dövmeden bi anda daha yaptırmadan :)[hline]Do your Best ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Ya ben ve kız ark ilerliyoruz önümde de kulagında kulaklıklar sırt cantalı oyle normal bir genç vardı ama boynundan baya gözüken burgulu bir dövmesi vardı.Kadın polis tuttu kolundan.Kolunu öylece cekti baktı kadın polisten sonra erkek polis te yaklaştı kimlik falan sordular sonra boynuna baktı polis ve ekip arabasına aldılar yani tam filmlikti.[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Boy abdesti alamazsin sonra, gecerli olmaz daha dogrusu. (sadece uyaridir, yobaz vs diye lakap takmayin sonra :p)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Bencede günah bir olay yapmamak lazım =). Bana dövme ters geliyor bence piercing vb daha mantıklı çıkarınca kurtuluyorsun dövmeyi sildirince kırmızı bir izi kalıyor hoş değil yani :/. Pişman olabilirsin.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Yobazlık bunu günah diye! topic yada yorum yapmak değil bunu kanunmuş gibi anlatmaktır...aksi takdirde fikirleri söylemek bireyin kendi özgürlüğüdür..[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 said: Soulbringer, 08 October 2003 23:26 tarihinde demiş ki: Yobazlık bunu günah diye! topic yada yorum yapmak değil bunu kanunmuş gibi anlatmaktır...aksi takdirde fikirleri söylemek bireyin kendi özgürlüğüdür..[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Merak ediyorum "=)" ne anlama geliyor biliyor musun? Anlamları : "Şaka" "Komikçiyim" "Eheheh"[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Sana değil o yazdıklarım Alexi...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 hakkaten cok karanlik bişi bu kotu durabilir[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 yok be güzel durur bakmayın ole karanlık olduuna o resmı çattadanak yapıştırmıycakkı onun murekkebini derinin altına verince zaten koyu yeşil oluyo beendiyse yaptırsın güzel baya[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 tamamını yaptırmıcakmış ama.ondan dedim[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ya kaattakı rengine aldanmayın dövmeci mürekkebi farklıda nerde yaptırıcaksın diycem ama bugun perşembe yada nerde yaptırdın ?[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Bizim ark taptırdı ama rengini beceremediler. 2 kere rengi için gitmesi gerekti tekrar.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 geçen bi kızın kolunda benim yaptığım bi çizimi dövme olarak gördüm. çok duygulandım. bi arkadaşında görmüş ondan almış götürmüş filan.. adam da iyi iş çıkartmış. kontürsüz fırça çizimiydi herif aynısını yapmış kalemle hayret ettim yaw.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Ben olsaydım tümünü yaptırırdım. Çünkü o resim tek başına çok fazla bişeyi ifade etmiyor.[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Ulem aklıma soktunuz bende mi yaptırsam ne... :D[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XanThie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Askere gitmeden yaptırmam. Askerde komutan mahveder tahminimnce adamı. Bizim bi tanıdık öle gitmiş askere adaı hiç sevmemiş tabiki askerdekiler. Bu ülkedeki herkes sizin birçoğunuz kadar entel değil. Yanlış anlayabilirler. Dışlarlar. Hayatta askerde böyle bir duruma düşmek istemem. ayrıca. şimdi yaptıracağım bir dövmneden 100 de yüz büyüyünce nefret edeceğim. Düşünsene 70 yaşında adamın kolunda şeytanımsı bir yaratık figürü var .. TEk kelimeyle saçmalık...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: Baggio, 08 October 2003 22:36 tarihinde demiş ki: Boy abdesti alamazsin sonra, gecerli olmaz daha dogrusu. (sadece uyaridir, yobaz vs diye lakap takmayin sonra :p) Baggio bunu inandığın için mi söylüyorsun yoksa dalga geçmek için mi ayırt edemedim tam olarak kusura bakma. Çok ilginç yazmışsın Çok merak ettim ne oluyor dövmen olunca anlayamadım? Abdest almaya kalkınca biri kolundan bacağından mı tutuyor? Ya da abdest tutmadığı Kuran' da nerde hangi ayette yazıyor? Bu tamemn uydurma bir inançtır ve islamiyette bununla igili hiç bir dayanak yoktur. İslam inancında dövme yaptırmak günah sayılabilir. Vücudu insana veren Allah' tır ve geri alacak olan da odur. Bu sürede insan sadece emanetcidir ve vücudu geri teslim edene kadar korumak zorundadır. Ona zarar verecek her şey günahtır. Buna dayanarak baktığında dövme yaptırmayı günahtan sayabliriz. Sonuçta bu kuralla baktığımızda estetik ameliyat yaptırmak da günahtır. Ama diğer taraftan "bozmuyorum güzelleştiriyorum" diyerek savunma yapanlar olabilir ki zaten konumuz bu değil. Fakat abdest olayına gelince boy abdestinin farzı agzın, burnun ve bütün vücudun yıkanmasıdır. Kısaca vücutta su değmemiş yer kalmamasıdır ki dövme buna engel değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: Emaleth, 08 October 2003 11:47 tarihinde demiş ki: kol fazla acıyan bir yer değil, acıdan çok korkmana gerek yok. ilk dokunuşlardan tedirgin olursun, sonra alışıyor insan. bu dövme, aşağı yukarı bu boyutta olacaksa en az 1-1,5 saati var, dayanman lazım, yoksa dave grohl gibi yarım dövmelerle gezersin :P Emacım yazından anladığım kadarıla seninde dövmen var ve bu yüzden acısının ne olduğunu felan biliyorsun. Fakat dövmenin nerede olduğnu bilmiyorum ama sanırım yazıda yanlış anladığın bir yer var. Evet kol dövmede acıyan bir yer değildir fakat bu kısım dış kısmıdır. Arkadaş ise yukarıda dvmeyi kolunun iç kısmına yaptırıcağını söylemişti ki o kısımdaki deri dışrdakine göre daha zayıf olduğundan gerçekten çok acıyormuş. İzmirdeki nerdeyse tüm dövmecilerle en az bir saatlik bir konuşmam oldu. Çoğunun kolunun iç bölümünde dövme var ki herpsi de o bölümün çok acıdığını söylüyorlar. Sonuçta bende de dövme var ama kolumun dışında olduğundan kol içine yaptırılan dövmenin acısını bilemem. Ben de dövmecilerin söylediğini söylüyorum. Hatta kolda yapılan pazu bölümünü saran kemer denilen şekil çok acı verdiğinden dolayı iç kımı çoğunlukla yapılmıyormuş. Yarım kemer diyorlar ona. Bu arada yine dövmecilerin bir çıkarımına göre dövme yaptırmak konusunda kızlar daha cesaretli imiş. Erkekler yaptırma, o sandalyeye oturma ve oturduktan sonra acı tepkilerini veriyorlarmış. Kadınlar ise oturup hiç ses çıkarmadan oturdukları gibi kalkıyorlarmış. Erkekler daha korkak ve daha çok acıdan etkileniyorlarmış kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 bahsi geçen gusule engel olan dövme eski tür dövmelerdir. bugün dövmeler deri altında yer alıyor. gusle halel getirmez. yaptıracak olanlar muayenehane gibi görünen yerlerden başkasını tercih etmesinler bu arada...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 bu arada bahsi geçen resmin ismi nightmare yanlış hatırlamıosam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Sen niyetine girdikten sonra susuzda alırsın abdesti. Önemli olan niyettir.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 absolut.. o öyle diil de konuyu değiştirmeyelim hiç.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ben yaptırırsam su thırddown dakı nıghtmare ı yaptırcam da taa askerden sonra yaptırırım ne olur ne olmaz[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar