Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ally-reroll

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar hordeden gercekten sıkılmaya basladım ally bir karakter düsünüyorum eski serverımdan uzak fln varmı patilerin toplandıgı bir yer yeni bir server fln
Mesaj tarihi:
Oyunu bırakma zamanın gelmiş :P
PS : Seni sıkan horde değil server migrate dene?

[ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 00:27 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
hehe valla hordede sinir yapan tipler varda sıkıldım yaw ne bileyim cok karakter actım hordede belkide bundandır su barrens gorevlerini sallamıyorum 20 kere üzerinden gecmisimdir:)ad3m vallahi düsünmedimde degil ama ortada adam gibi oyunda yokki bi ara city of villansı düsünüyodum ama bu oyunda sıktı dedigin gibi bir item icin 3 ay bekledim hala düsmedi lootlar acıklanırken 2 metre yukarı fırladım sinirden:)

[ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 00:28 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
valla ne bilim %80 oyundan sıkıldım herhalde bir itemin pesinden kosusturmaca düsmeyince sinirlenmek fln bide daily questleri yapmayınca o günü iyi geciremiyecekmisim gibi geliyo haha kafayı yedim sonunda
Mesaj tarihi:
hordede sinir yapan tipler varsa ally de 10 katı var coğunluk 10 yas- ve uyuz kızlardan olusan bi topluluktur

[ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 05:47 tarihinde, Wayne tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
deathwingde ally oynuyorum
her türlü yardım ederim :)
ilerde düşünürsen vashj deneyen guild var su anda sen kasana kadar keseriz heralde =p
  • Yeni Oluştur...