Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 arkadaslar hordeden gercekten sıkılmaya basladım ally bir karakter düsünüyorum eski serverımdan uzak fln varmı patilerin toplandıgı bir yer yeni bir server fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 ally insanı sinir sahibi yapıyor aman diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Oyunu bırakma zamanın gelmiş :P PS : Seni sıkan horde değil server migrate dene? [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 00:27 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 hehe valla hordede sinir yapan tipler varda sıkıldım yaw ne bileyim cok karakter actım hordede belkide bundandır su barrens gorevlerini sallamıyorum 20 kere üzerinden gecmisimdir:)ad3m vallahi düsünmedimde degil ama ortada adam gibi oyunda yokki bi ara city of villansı düsünüyodum ama bu oyunda sıktı dedigin gibi bir item icin 3 ay bekledim hala düsmedi lootlar acıklanırken 2 metre yukarı fırladım sinirden:) [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 00:28 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 direk kapat hesabı. o kadar uzun süre horde oynadıktan sonra hayatta çekilmez ally tarafı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Hordedan sıkıldıysan ally 14 yaşındaki çocukları seni sinir hastası eder aman diyeyim ...ben zamanında bi hata yaptım ally oldum şimdi keşke horde olsaydım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 aha peyami abi bıraktınmı shadow priesti :P LB de haha neyse zaten guild patladı gibin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 valla ne bilim %80 oyundan sıkıldım herhalde bir itemin pesinden kosusturmaca düsmeyince sinirlenmek fln bide daily questleri yapmayınca o günü iyi geciremiyecekmisim gibi geliyo haha kafayı yedim sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 ally basladım 9 ay oynadım sonra horde a reroll yaptık mis gibi geldi aman diyim sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 hayatının hatasına hoşgeldin.millet üşenmese ally den horde a dönücek( 15 yaşında ally ler iyi horde lar kötü bebeleri dışında) sen gidip ally açıyon =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 hordede sinir yapan tipler varsa ally de 10 katı var coğunluk 10 yas- ve uyuz kızlardan olusan bi topluluktur [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 05:47 tarihinde, Wayne tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 ne,kızmı? *reroll ally-human paladin- "im gonna heal you all night long,baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 deathwingde ally oynuyorum her türlü yardım ederim :) ilerde düşünürsen vashj deneyen guild var su anda sen kasana kadar keseriz heralde =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar