Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Böyle bir hata verdi dangalak alet, niye olabilir help plx: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 crossover la hubsiz baglanti yapilmaz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 2 bilg arasında bağlıntı yapıyorsan eğer internet olmaması normal ama o 2 bilgisayar arasında ağ kurmuşsun, dosya paylaşımı yapabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 esh yanlışın var cross-cable ile direk bağlantı kurulur, hub için cross gerekmez ki takınca da çalışmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Kendiniz IP vermeyi deneyin. Bağlantıya sağ klik > özellikler > tcp/ip seç özellikler > elle ip ver. 192.168.1.xxx verin mesela. x 1 ile 254 arasında olaiblir. Windows alt ağ maskesini kendi vericektir. Deneyin bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Ping atabiliyorum birbirlerine ama dosya paylaşımı falan hak getire. @aktif: aletlerin biri pederin laptopu, iş yerinde de başka ağlara falan bağlanıyor, IP ayarlarını değiştirmeden (laptopta otomatik al diye ayarlamışlar) halletmeye çalışıyorum. [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 22:28 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 192.168.1.1'i router'a bırakmayı unutma ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 ping atrabiliyorsan sorun yoktur, firewall vardır arada yada klasör paylaşmamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Şu görüntüyle ping atamıyor olman lazım. Genelde taraflardan biri IP alamayınca oluşuyor o hata Diğer arkadaşların da dediği gibi iki bilgisayara da birbirine yakın IPler vererek denemen en iyisi. İşin bitince tekrar IPyi otomatik al seçeneğine dönersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Ping nası atıyosun? İkisinde de IP var mı? Varsa ne? Leptopın ip ayarlarını bi kağıda yaz, kendin ip ver, sonra değiştirirsin, farklı alt ağlarda oldukları içindir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 o hata ip alamayınca değil, windows internet olmadığında ortaya çıkar. bu durum, yanlış ip alındığında yada 2 bilgisayar birbirine doğrudan bağlandığında olabilir. o yazı bir problem teşkil etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Komut isteminde ipconfigle IP'leri alıp pinglemiştim. Şimdi elle verdim IP'leri, pingleyebiliyorum gene birbirlerini ama dosya paylaşımı falan hak getire. Çalışma grubunda da göremiyorum diğer bilgisayarı. O hata da kayboldu IP'leri elle verince. [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 22:48 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 sınırlı bağlantı yazısını görünce kalp krizi geçiriyorum ben, cross kablo ile öyle bişey olmaması lazım ip değerlerini falan kurcala herşeyi bızıklayabilirsin gerçi kaybetçek bişey yok sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 restart at kabloyu tak çıkar yap bağlantıyı onar ı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Onarım "NetBT temizleniyor"da hata verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 bağlantıyı onar çok ilginç bir şey bence. hiç çalışmadı yahu bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 windows güvenlik duvarı ayarlarından dosya yazıcı paylaşımına izin ver sonra windows güvenlik duvarını 1 kerelik kapat reset at düzelir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Firewall kapalı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 bağlantı özelliklerine girip, gelişmiş sekmesinden "diger bilgisayar bu bilgisayarın baglantısını kullanarak internete girsin" benzeri olan şeyi tikledin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 o zaman açmayı dene =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 @toggie: Evet. [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 23:18 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 ipx protokolü yüklü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Microsoft Ağları için istemci/dosya yazıcı paylaşımı QoS paket zamanlayıcı Bir de tcp/ip var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 biz de kardeşimle kablonet kullanıyoruz. ana pc benimki. 2 ethernet kartım var. modemi birine baglıyorum sonra diger ethernet ile kardeşimin pc nin ethernetini cross kablo ile baglıyorum. 2 tane ag baglantısı olusturulmus oluyo, biri benim digeri kardeşimin. iki ethernet kartın olmayabilir o zaman modemini usb den baglarsın. ben usb den baglayınca monitorde dalgalanma yapıyodu o yuzden ikinciyi aldım. işine yarar insallah bu bilgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreca Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Bağlantıyı yapıp küçük ev ve işyeri ağı kur ayarlarını tamamladın mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar