Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Morientes GS ye Doğru

Lucky

Öne çıkan mesajlar

said:
Szasstam
üye § 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 19:06 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Aydın Doğan AKP hükümeti ile birlikte iyice paraya bürünmüştür.
Kendiside GS taraftarıdır. Gayet bol keseden ödeme yapabilir. Aklanacak parası vardır belkide kim bilir ? :=)

versin 180 milyon dolarda gs 2.lige düşmesin o zmn bi devaluasyon olsa mazallah kimse kurtaramaz gs ı :D

fatih altaylı denen adamı ilk defa takdir ettim bu arada belkide türkiyedeki 1 numaralı FB düşmanı ,30 senelik gs lı adam bu lafları diyorsa kesinlikle doğruluk payı vardır bu olaylarda ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray in for Morientes
Eurosport | Fri, Jul 13, 18:15
Turkish side Galatasaray are reported to have made a five million euro for Valencia and Spain striker Fernando Morientes.

böyle bişi var bide =)
bakalım eğer ezeli rakibimiz galatasaray alırsa morientesi fb-gs arasında geçer lig
Sosyal ağlarda paylaş

Gelsin ya bu iğrenç lige böyle kaliteli adamlar gelsinler isterlerse gs ye bjk ye gelsinler ama gelsinler ya bu gönül yıldız görmek ister bu gönül adam gibi futbolcu görmek ister gs yi kutluyorum başarılarının devamını dilemekle beraber fazla abartmamalarını istiyorum

İmza
Fb Taraftarı Olarak Ben
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Schalke'den Lincoln'ü renklerine bağlayarak taraftarlarını sevindiren Galatasaray, ikinci bombayı patlatmak için Real Madridli Baptista konusunda bastırıyor!..

Real Madrid ile yapılan pazarlıkların kıran kırana geçtiği öğrenilirken, yöneticiler Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin'in yer aldığı görüşmelere Galatasaray Kulübü Başkan Vekili Adnan Polat'ın da katıldığı öğrenildi.

Sarı kırmızılıların kiralık olarak Baptista'yı almak istemelerine önce sıcak bakan İspanyol kulübünün yöneticileri, daha sonra Brezilyalı oyuncuyu bonservisiyle birlikte vermek istediklerini bildirdi.

Yıldız oyuncu için 9 milyon euro bonservis bedeli istenmesi sarı kırmızılıları kaynak arayışına yöneltirken, bu konuda Ülker ile sponsorluk anlaşması için zemin aranıyor. Gelen bilgilere göre Ülker Grubu, Baptista'nın bonservis bedelinin 3'te 2'sini yani 6 milyon Euro'luk kısmını ödeyecek. Kalan 3 milyon Euro için de G.Saray Yönetimi'nin kaynak arayışında olduğu ve bu transferi bitirmek istedikleri öğrenildi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...