Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 fatih altaylı çok konuşmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Saat 19.11 oldu? [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 19:12 tarihinde, BaaL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 kromusun baal 19.07 tarih saat değil ari ben bu arada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 said: 19.07 tarihinde duyurcakmış gs bu transferi bir kaç yerde daha okudum ne kadar doğrudur bilemem baal'a ithaf ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 said: Szasstam üye § 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 19:06 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Aydın Doğan AKP hükümeti ile birlikte iyice paraya bürünmüştür. Kendiside GS taraftarıdır. Gayet bol keseden ödeme yapabilir. Aklanacak parası vardır belkide kim bilir ? :=) versin 180 milyon dolarda gs 2.lige düşmesin o zmn bi devaluasyon olsa mazallah kimse kurtaramaz gs ı :D fatih altaylı denen adamı ilk defa takdir ettim bu arada belkide türkiyedeki 1 numaralı FB düşmanı ,30 senelik gs lı adam bu lafları diyorsa kesinlikle doğruluk payı vardır bu olaylarda ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 ilk ben rezil ettim baalı valla benim mesajım üstte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 ehe silmicem utansın baal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 http://tr.wikipedia.org/wiki/Fernando_Morientes vikiye geçmiş bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Galatasaray in for Morientes Eurosport | Fri, Jul 13, 18:15 Turkish side Galatasaray are reported to have made a five million euro for Valencia and Spain striker Fernando Morientes. böyle bişi var bide =) bakalım eğer ezeli rakibimiz galatasaray alırsa morientesi fb-gs arasında geçer lig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 hayırlı olsun =).bol goller atar umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 oha giyceği forma numarası bile imza atmadan belli olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 wikipediaya göre 5 yıllık sözleşme imzalamış adam 31 yaşında öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Gs bastı gaza hadi bakalım hayırlı olsun. ps : umarım olmamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 kalp krizi geçiricem artık bittiyse bu transfer açıklansın ya yarın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 ^^ pazartesiden önce açıklayamazlar borsa malum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 baptistada gündemde umarım o gelir :=:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 2 si birden gelirse öeh derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 yuh harbiden öyle bişey oluomşşş ladjaslj :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Gelsin ya bu iğrenç lige böyle kaliteli adamlar gelsinler isterlerse gs ye bjk ye gelsinler ama gelsinler ya bu gönül yıldız görmek ister bu gönül adam gibi futbolcu görmek ister gs yi kutluyorum başarılarının devamını dilemekle beraber fazla abartmamalarını istiyorum İmza Fb Taraftarı Olarak Ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 kendi kendine helal naraları atıyonmu evde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Yok babamı da aldım beraber atıyoruz annem de uyuyor ama sabah uyanınca inşallah o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 he iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 lorrotar adam övmüş niye böyle bi cevap atıyosun ki şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 said: Schalke'den Lincoln'ü renklerine bağlayarak taraftarlarını sevindiren Galatasaray, ikinci bombayı patlatmak için Real Madridli Baptista konusunda bastırıyor!.. Real Madrid ile yapılan pazarlıkların kıran kırana geçtiği öğrenilirken, yöneticiler Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin'in yer aldığı görüşmelere Galatasaray Kulübü Başkan Vekili Adnan Polat'ın da katıldığı öğrenildi. Sarı kırmızılıların kiralık olarak Baptista'yı almak istemelerine önce sıcak bakan İspanyol kulübünün yöneticileri, daha sonra Brezilyalı oyuncuyu bonservisiyle birlikte vermek istediklerini bildirdi. Yıldız oyuncu için 9 milyon euro bonservis bedeli istenmesi sarı kırmızılıları kaynak arayışına yöneltirken, bu konuda Ülker ile sponsorluk anlaşması için zemin aranıyor. Gelen bilgilere göre Ülker Grubu, Baptista'nın bonservis bedelinin 3'te 2'sini yani 6 milyon Euro'luk kısmını ödeyecek. Kalan 3 milyon Euro için de G.Saray Yönetimi'nin kaynak arayışında olduğu ve bu transferi bitirmek istedikleri öğrenildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 galatasaraylı arkadaşlara birşey sorcam? Cimbom kimle anlaştı yani para nerden aktı bir anda bu kadar dsmartla filan bir alakası var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar