Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 ümit- morientes el ele :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 said: khala üye § 13 Temmuz 2007, Cuma - 23:20 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- her klübün o kadar borcu var siz sanıyosunuz fenerin bjk nın felan borçu yok tertemiz bir mali tabloya sahipler :) galatasaray'ın fenerbahçe hatta beşiktaş kadar para girdisi - para akışı yok. para girdisi olmazsa borç ancak borç ile kapatılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 bazıları imzaladı diyor ama inş doğrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 bu arada kertengel nerden biliyosun galatasaray başkanı senmisin yoksaaaaaaaaa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Diyorum burdaki çogu kişi GS'ın muhasebesi. Ne kadar da çok iyi biliyolar bizim hesap kitabı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Lucky neyi var takımın? store dan başka nerden geliri var? Gs adası var.Suada oradan belli bir yüzde alıyor geri kalanını Beşiktaş Belediyesi ve çok az bir miktar Beşiktaş Klubü alıyor. ama Gs taşınmazlarını kiralar satarsa dünyanın en zengin klupleri arasına girer. bu arada söylemeden edemeyeceğim. Özhan Canaydın 2günde bir bizim otelde.Geçen gün üstüne bira döktüm.Hiddetli bir şekilde birşeyler anlatıyordu eli tepsiye çarptı bira üstüne düştü. ben hayatımda bu kadar centilmen iyi bir adam tanımadım.Ben direk özürdiledim o önemli değil benim hatam dedi. Sonra (evi çok yakın) evinden takım getirtti değişti odada geldi tekrar =) Müthiş bir insan. [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 00:12 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 said: Diablo üye § 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 00:08 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Diyorum burdaki çogu kişi GS'ın muhasebesi. Ne kadar da çok iyi biliyolar bizim hesap kitabı :) abi gercekten cahilliginle yardın bitirdin beni nerden mi biliyorum BORSAYA AÇIK ŞİRKETLERİN FİNANSAL BİLGİLERİ HALKA AÇIKTIR ÇÜNKÜ; en ufak bir muhasebe bilgisiyle finansal olarak durumunu öğrenebilirsin şirketlerin. GS SPORTIF AŞ'nin durumu pek iç açıcı değil: www.bigpara.com'dan GS FB ve BJK hisselerine bir göz at. bilmeden konuşacak değilim herhalde... not: komuoyuna verilen herhangi bir yalan bildirim şirketin borsadan çekilmesine kadar gider. not 2: gs'ın tek girdisi BORSA'daki hisse senetleri SAYGILAR =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Adamın iyiliğine dürüstlüğüne birşey diyen yok.fazla centilmen. ama iyi bir başkan olmaya yeni başladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 var veya yok bu borçlar kapandı bi şekidel.. ayrıca transferlerde sponsorlar sayesinde oluyor.. ama anlamadığım olayyy herkes gsnin kasasını harbiden çok ii biliyoooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 üstteki mesajıma bak lucky borsayı takip et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 kertengel ne dion sen yaa ALLAH aşkına.. tamam sen çok bilion dostum hatta gs seçimlerine aday ol.. bu kadar hesap kitap bildiğine göre başkanda seçilirsin sen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 FENER [spo]Piyasa Değeri (USD) 463.108.320 Piyasa Değeri (YTL) 590.000.000 Özsermaye (YTL)* 73.294.513 Sermaye (YTL) 25.000.000 Net Kar (YTL) 23.571.271 Net Döviz Pozisyonu (YTL) 11.357.350 [/spo] GSARAY [spo]Piyasa Değeri (USD) 147.753.140 Piyasa Değeri (YTL) 188.237.500 Özsermaye (YTL)* 84.333.922 Sermaye (YTL) 2.035.000 Net Kar (YTL) 34.475.144 Net Döviz Pozisyonu (YTL) 11.434.798 [/spo] BJK [spo]Piyasa Değeri (USD) 65.306.122 Piyasa Değeri (YTL) 83.200.000 Özsermaye (YTL)* 18.945.338 Sermaye (YTL) 40.000.000 Net Kar (YTL) -8.476.269 Net Döviz Pozisyonu (YTL) -88.625.728 [/spo] en ufak bir makro ekonomi / muhasebe bilgin varsa yorumlayabilirsin şunları boş konuşmayın oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 kapanan borçlar hisse senetlerine yansır kertenkel in dediği gibi takip et borsayı.Klubun karda zararda olduğunu anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 klübün IMKB'ye haber vermeden de transfer yapma gibi bir durumu yok bilgilendireyim sizi dedim. Morientes transferi kesinleştiyse veya herhangi bir gelişme varsa pazartesi günü IMKB bülteninde yayınlanması gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 ben borsadan felan anlamam kardeşim.. halen daha iddda ediyorumki bazı şeyleri siz bilemezsiniz.. borsada ne olursa olsun.. yönetim bişeyler yapıosa vardır bi bildiği veya kendisine güveniyorki yaPIYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 IMKB'ye haber vermeden GS Sportif taş oynatamaz. IMKB'ye bildirilen finansal verilerin önemi nedir dersen, yönetimle dışardaki insanları eşit kılar ki herkez borsada aynı bilgi ile işlem yapabilsin. yoksa yönetimdeki herhangi biri borsaya girse hisse senetlerini allak bullak eder milyon ytl'ler kazanır günler içinde. yönetimin herşeyi IMKB'ye bildirmesi gerekir bildirmezse çok ağır para cezası + hapis cezası alırlar INSIDER TRADING denilen olaydan. oldu mu? [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 00:30 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Lucky borsadan anlamadığın için böyle konuşuyorsun. Bugun özhan canaydın osurdu diye haber çıksın taban yapar gs senetleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 konuya dönelim... senle şimdi bunları konuşamam zaten en anlamadğım şeydir borsa felan.. sen biliyosun kertengel gsnin parasal durumunu sende kalsın tamam.. bu arada transfere tamam diolar umarım olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 umarım gerçekleşir transfer lucky gelecekteki transferlere referans olabilecek bir transfer.. az çok biliyorum okulda okuduğum için ve borsa oynadığım için, yoksa sidik yarıştırma gibi bir durumum yok. kusura bakma ama sadece TR'de herkez atıp tutar ama gazetedeki okudukları kadar atar tutar. oysa en ufak ekonomi bilgisi ile herkez finansal durumundan haberdar olabilir GS'nin [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 00:34 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 valla sen borsa konusunda ustasın bende transfer konusunda :=) bu transfer tamam diourm ben çok sağlam yerlerden haberler geliorrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 eminse hisse senedi al su an 92.50'de hisse senetleri pazartesi açıklama yaparlarsa 97'yi bulur 1-2 günde sonradaha da artar zaten borsa tavan yaptı bu aralar o da tetikler 1000 ytl yatırsan 4-5 günde 100 ytl cebe atarsın en az =))))) http://bigpara.ekolay.net/M1/hisse_detay.asp?hisse_combo=2369%7EGSRAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 ee gs nin özsermayesi ve karı fb den fazlaymış, kasadaki dövizler de hemen hemen aynı. ayrıca ticari sır denen birşey de var. transfer görüşmesi yaptığın kişileri de bildirmek zorunluluğu sence de biraz saçma değil mi? adamı transfer edersin kasandan şu kadar para çıkar, o şu kadar parayı bildirmek zorundasın tamam ama daha kasadan çıkmamış parayı kimseye bildirme zorunluluğun yoktur. aksi halde borsada risk almak diye birşey olmaz ki. bildirirler imkb ye "biz bu sene 24234214r23 lira zarar edecez haberiniz olsun" herkes satar hisseleri. zaten adam da transfer olduysa bildirmek zorunda demiş hehe ama mali portre o kadar da boktan görünmüyor yani :P [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 00:49 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 sene sonunda açıklamak zorundalar karlarını yoksa her dakika bildirilmiyor. transferin gerçekleştiği anda IMKB bülteninde çıkması lazım ayrıca. ticari sır da ancak bu kadar olabiliyor örnek vereyim: [spo]***GSRAY*** GALATASARAY SPORTIF SINAI VE TICARI YATIRIMLAR A.S.'NDEN GELEN YAZI: SIRKETIMIZ ILE ECEM KUYUMCULUK TEKSTIL REKLAM SANAYI TIC.LTD.STI ARASINDAKI HALI VE PASPAS URUNLERI URETIMI VE SATISINA YONELIK LISANS ANLASMASI 2 YIL SURE ILE UZATILMISTIR. ANLASMALARIN TUTARLARI TARAFLAR ARASINDAKI ANLASMANIN GIZLILIK MADDESI SEBEBIYLE ACIKLANAMAMAKTADIR. ***GSRAY*G104222IMKB BÜLTEN [/spo] edit: transfer görüşmesi değil ama herhangi bir kağıt imzalatırlarsa morientes'e sözleşme dışında onu bildirmeleri lazım. edit 2: kağıda dökülen her anlaşmanın, sözleşmenin, ihalenin vs. kısaca kağıt üstündeki ticaret hukukunda gizlilik maddesini ihlal etmicek herşeyin bildirilmesi gerekiyor. [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 00:57 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 İki yerden link vermekle ne anlatılmış anlamadım, Fenerbahçe A.Ş'nin borsada değeri daha büyük olabilir ama bu ne ifade eder, ben iki şirketin sermaye yapısına bile tam hakim değilim. Galatasaray Sportif A.Ş. halka açık olan şirkettir ama Futbol A.Ş diye bir şirket daha vardır, kaldı ki Galatasaray Spor Klubü derneğinin bu şirketlerden bağımsız varlıkları da vardır. ( Riva,Florya,Büyükçekmece,Hasnun Galip,Kalamış, Samiyen'in yanındaki çadırın arazisi, Galatasaray Adası) Her şey bi yana borsa değeri sanal bir değere tekabül etmektedir. Transfer borsaya haber verilmeden bitirilebilir; müzakare yapılır, prensip anlaşması yapılır, şartlar kesinleştirilir, imza atılır bunların hepsinden sonra borsaya haber verilir. Üstelik yapıtığın anda veya ertesi gün değil makul bir süre içerisinde haber vermen gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 imzayı attıktan sonra bildirmesi gerekli, haber vermeden bu transfer haberini alıp borsada işlem yapan herkez suç işlemiş olur insider trading'den. dernekler ve vakıfların kar edemeyeceğini ve bütün gelirini harcaması gerektiğini hepimiz biliyoruz herhalde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar