Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Morientes GS ye Doğru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
13 Temmuz 2007 20:15

Bu sezon transferde şampiyonluğu elinde bulunduran Galatasaray, son transfer bombasını patlatarak dünyaca ünlü bir İspanyol golcüyü renklerine bağladı.

Galatasaray bonservisi Valenciada bulunan Morientes ile anlaştı. Transferde prensip anlaşmasının sağlandığı iddia edildi.

Kaynak : ATV Spor
Mesaj tarihi:
Mevcut durumda morientes'le anlaşılmış fakat kluple bonservis pazarlığı olacak gibi duruyor; normalde gülüp geçerdim ama en son Lincoln transferi de aynı seyirde gelişti o yüzden heyecanla bekliyorum sonucunu.
Şu ana kadar yabancı basında türk basını kaynaklı olmayan bir habere rastlayamadım.
Mesaj tarihi:
saat 22:15?

ha bir de bana fotomaç threadleri açmayın diyene gel.

[ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 22:14 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bu haber fotomaçtan değil ama kardeşim... bütün haber kanallarında dolaştı... ayrıca çok sağlam bi yerden duyduk.. bakalım inşallah olur..
Mesaj tarihi:
hee olur olur.yahu ne kadar abarttınız ya.sanki her yıl dunyaca unlu bi yıldız getiriyomus gibi.yok morientes i rahat alırız.Yok pires yeşil ışık yaktı.Lukunkuları ne çabuk unuttunuz.

[ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 22:28 tarihinde, Cintonik tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
fotomaç'tan aldın demek istememiştim zaten kardeşim. benzer olaylar ya bağlantı kurulabiliyor. hatta carlton cole haberi daha bile gerçek ya neyse. saygılar kardeşim hayırlı akşamlar.

[ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 22:28 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bu transfer gerçekleşirse gs'ın 170.000.000 $'lık borcu nerelere gidecek merak ediyorum =)

edit: 188.000.000 $'mış gs'nin güncel borcu...

[ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 22:41 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
O kadar dert etmeyin yaw, bu sene şöyle bi UEFA kupası alsak aşağı yukarı 20.000.000 € geliyor. 25 milyon dolardan fazla. Şampiyonluk, türkiye kupası, formalar felan derken 10 milyon dolara yakın. Sonra seneye Şampiyonlar ligini alınca 50 milyon dolara yakın gelir de oradan geliyor. (Tabii bunlar reklam gelirleri, televizyon payı vs le beraber) Bi 10 milyon dolar da seneye gelcek şampiyonluktan. 10 milyon dolar da bilet parasıydı sponsorlardı geldi mi 100 milyon doları 2 senede kapatıyoruz zaten :)
Mesaj tarihi:
yahu ilk UEFA'yı alırken 100 milyon dolar borç yapmamış mıydık, şimdi borç 200'e dayandı bence yeni kupa da yolda. Ee boşuna dememişler borç yiğidin kamçısıdır. :)
  • Yeni Oluştur...