Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Morientes GS ye Doğru


Lucky

Öne çıkan mesajlar

13 Temmuz 2007 20:15


Bu sezon transferde şampiyonluğu elinde bulunduran Galatasaray, son transfer bombasını patlatarak dünyaca ünlü bir İspanyol golcüyü renklerine bağladı.

Galatasaray bonservisi Valenciada bulunan Morientes ile anlaştı. Transferde prensip anlaşmasının sağlandığı iddia edildi.

Kaynak : ATV Spor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mevcut durumda morientes'le anlaşılmış fakat kluple bonservis pazarlığı olacak gibi duruyor; normalde gülüp geçerdim ama en son Lincoln transferi de aynı seyirde gelişti o yüzden heyecanla bekliyorum sonucunu.
Şu ana kadar yabancı basında türk basını kaynaklı olmayan bir habere rastlayamadım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fotomaç'tan aldın demek istememiştim zaten kardeşim. benzer olaylar ya bağlantı kurulabiliyor. hatta carlton cole haberi daha bile gerçek ya neyse. saygılar kardeşim hayırlı akşamlar.

[ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 22:28 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O kadar dert etmeyin yaw, bu sene şöyle bi UEFA kupası alsak aşağı yukarı 20.000.000 € geliyor. 25 milyon dolardan fazla. Şampiyonluk, türkiye kupası, formalar felan derken 10 milyon dolara yakın. Sonra seneye Şampiyonlar ligini alınca 50 milyon dolara yakın gelir de oradan geliyor. (Tabii bunlar reklam gelirleri, televizyon payı vs le beraber) Bi 10 milyon dolar da seneye gelcek şampiyonluktan. 10 milyon dolar da bilet parasıydı sponsorlardı geldi mi 100 milyon doları 2 senede kapatıyoruz zaten :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...