Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 komedi temalı anime istiyorum ama bilmiyorum neler var. school rumble izledim hepsini. fumoffu vardı bi de full metal panicin yaz sezonu. başka neler izleyebilirim önerilerinizi rica edeceğim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 hachimitsu to clover ı öneririm ama drama komedi karışık. Sonra üzülme :P Onun dışında Great Teacher Onizuka, Ouran Koukou Host Club ve Midori no hibi yi önerebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=178563 Lintekini öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Great Teacher Onizuka, Ouran Koukou Host Club bunların ikisini önermek için girdim. Yeter de artar bile :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 sumomo momomo muydu öyle bi anime vardı güldürmüştü baya beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 bulabilirsen, bi de rpg yle alakan varsa slayers bayaa güzeldir.ama eski biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Great Teacher Onizuka +1 xxxHolic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 great teacher onizukayı indireyim. kenichiyi takip ediyorum zaten. bitince diğerlerine geçerim. sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 GTO evet, Genshiken bir de. özellikle anime ile haşır neşir olanlar için daha da komik. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Evet Genshiken de çok güzeldi mesela =) Bir de Azumanga Daioh vardı. School Rumble dan daha çok hoşuma gitmişti benim [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 16:40 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 sende takmışsın school rumble a.gayet güzel anime işte çatla da patla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Chobits'te bile daha çok güldüm lan ben xxxholicle kıyaslarsak , ki chobits güzel anime valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 chobits guzelde o biraz ecchi sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 birazda dram tarzında :D ama komiktir biterim chii ye hastayım :) . Hea biraz değil bildiğin echi :P air gear biraz action olsada, aşırı komik bir animedir bana göre. Yarılarak izlemiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Ichigo %100 ve Love Hina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 abicim air gearı ben inanılmaz sevmiştim sanırsam karakter tiplemelerinden dolayı gayet hostu acıkcası cocukca gelsede basta superdir crowkun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 FLCL ( zaçmalama artı komedya, gülmekten yarılmaca ) Love Hina ( drama artı komedya ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 full metal panic fufamu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Mouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Dragon Ball ( Z,Gt fln degil ilk seriden bahsediyorum.Z,GT izlemedim ama daha çok savaş agırlıklı diyorlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 fumoffuyu izledim dragon ball var. z yi ve gtyi de indirince toptan izlemeyi düşünüyorum onu. gto indiriyorum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 eski animelerin nerdeyse hepsi komik :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 onizukayı bitirdim. bi de filmi varmış bulamadım ama. nerden bulabilirim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Filmi yokta gençliği anlatan bi anime daha var. Ayrıca bir televizyon dizisi de var (etli butlu) Youtube da vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar