Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Kaçış hakkında düşünüyorum birkaç saattir. Votka bitti, mükemmel bir şey votka - tadı hiç bir şeye benzemiyor - hatta yok - ama kılıç yutan sirk mahkumunun kılıcı gibi midemize iniyor ve mahpusun ölümü ile birlikte bizi güçlü ve zeki hissettiriyor. Kaçış tek bir adım değil asla. Tek bir adımla cennete varamayız. Her saat, her dakika tekrarlamalıyız. Şehirler, sehirlerimiz ve sistemleri; vaat edilen rahatlığa kapılıp kendi ördüğümüz çinko kaplama kafeslerimizde yaşıyoruz. Çıkış var ama her ne kadar özgürlüğün peşinde koşsak da sınıra ulaştığımızda terör hükmediyor akıllarımıza, özgürlük halinin farkındalığı en büyük terördür belki de. Kalbimiz çarpmaya başlıyor, damardaki alkol beyne buharlaşıyor ve duman olup dağılıyor. Bir imge beliriyor aklımda:[yaşlı ağaçlardan oluşma çimlerle kaplı dümdüz bir parkın ortasında ki bankda oturan, bedenleri birbirlerine dokunmayan ama kafalarına zıt bakan gözbebekleri ile birbirlerini şehvet ile süzen bir kadın ve erkek ve onların gökyüzünde - bedenlerinin biraz üzerinde şevisen bedenleri] dona kalıyorum; soruyorum kendime: Sen kimsin etrafında kimse yokken? Etrafında yüzlerce insan varken bile yanlız iken, tek yoldaşların taşlar, dikenler, dönülen sırtlar; kentlerin sessizliği ve nefreti iken sen kimsin? Bazen bir katalist gibi hissediyorum kendimi. Müzik yapıyorum ama aslında asıl yapan ben değilim, kullanılıyorum sanki; sanat benim en büyük düşmanım aslında, yavaş yavaş öldürüyor beni(ve evet; Tanrı öldü, insanlar öldürdü onu!). Bazen kalbim duruyor ve müzik saldırıyor, tak başımayım o an, kimse yok dünyada benden başka ve ben sadece anlamsız bir et parçasıyım - tüm orkestra beynimde gümlemeya başlıyor - dakikalarca sürüyor ve sonra kalbim tekrar atmaya başladığında karıncalanmış ellerle notalamak kalıyor bana bunu sadece. Eğer bir ruhum varsa, çoktan lanetlenmiş. Kaçmak istiyorum; insanlardan, sanattan, tanrılardan, kendimden, kadınlardan (öteki kadınlara örttürdüler üzerlerini sımsıkı korku kefenleriyle - korkunç bir cinsel organdan başka bir şey olmadığına ikrar getirttikleri bedenleriyle birlikte). İbrahim! Off! Büyük İbrahim! Kurban mitinin yaratıcısı! Vaatler eden! Daima sözler, daima vaatler olacaktır ama nerede ya da ne zaman olursa olsun eğer İbrahim hançerini kaldırmışsa herşey biter ve geriye sadece esaret kalır. (İbrahim'in elindeki hançeri bir çiçekle ve İbrahim'in etrafındaki çiçeklerin taç yapraklarını hançerlerle değiştirelim ve köklerinden zehir akıtalım; çocuklarımıza bu zehiri içirtelim ve onlar hüznümüzle şarhos olsunlar; Cehennem'de bir kadın ve erkek olarak ele el dolaşalım ve bir birimize takma isimler takalım; Cehennem'e donarak şeviselim ve bizi izleyen iblisler Lilith'e sığınsın) Ölüm bir son mu? Yoksa bir kurtuluş mu? Zayıfım. Zayıflığımdan utanıyorum. Gücüm dünyaya ne getirebilir ki? Dilime gül yaprakları serpeceğim ve korkularıma zincirleyeceğim kendimi. Vücudumde umursamazlık için ve çekiliş için dolaştıracağım ellerimi. Herşeyi bitiriken düşündüğüm her kelimeyi bir parşömene yazacağım ve kıyılarından başlayarak balmumu ve ateşle yakacağım onu. Alevi alacağım ve yutacağım; yanma bir ağrıya ve sonra da unutkanlığa dönüşene kadar. Hatırlamamayı öğrenene kadar tekrar ve tekrar yutacağım onu. [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 22:40 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Kişisel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Güzel yazı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Kişisel? Gerçekten orası aklıma gelmedi - hiç kullanmadığımdan sanırım. Özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Özür dilenecek bir şey yok. Kendinle alakalı bir yazı olduğundan Kişisel dedim. Karalama defteri de olabilir aslında, edebî olarak nitelendirilebilecek bir yazı. Konu Dışı değil ama kesinlikle =) [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 22:51 tarihinde, Asteroth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 votka güzeldir evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 votka iyiymiş, bunu öğrendik. güzel yazı, bencede karalama defterine gitmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paticik'de imgesiz sanat akımları görelim artık, lütfen... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 hatta ve hatta karalama defteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 karalama defterine yazmak lazım, hepsini okumadım ama iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 son paragraf adını unuttuğum bi kitaptaki olaya benziyor =) spermle beslenen bi ucube hatun paso sperm karşılığı bi adama yazı yazıyordu hatta hatun bi zamanlar bodrumdaki kitapları yiyerek beslenmiş zamanında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 yazı güzel, alkolün etkisiyle mi yazılmış bilmiyorum ama güzel.. @darqainu: nasıl yani? kadın hem ucube, hem spermle besleniyor... bir de üstüne kitap yiyerek hayatta kalıyor? çağrışım çok garip bir şey O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 öyle hatun olmaz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ahah evet gerçekten.hatun herzaman sperm bulamıyodu :=) küçükken ailesi onu sallamazken (ucube diye) kitapları yiyerek beslenmiş evin bodrumunda :=) türk gothic bi kitaptı şimdi hatırladım biraz,türk edebiyatına katkı diye almıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 said: @darqainu: nasıl yani? kadın hem ucube, hem spermle besleniyor... bir de üstüne kitap yiyerek hayatta kalıyor? çağrışım çok garip bir şey O_o ucube olduktan sonra spermle beslenmesine mi şaşırdın yoksa spermle beslendikten sonra ucube olmasına mı 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 gerge ne abi bu sanatci dellenmesi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 votka içmeyi kılıç yutmaya benzetmen harika olmuş. dünkü votka açlığından sonra hepten canım istedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 harika...hiç bir zaman böyle yazamayacağım galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 ya bu edebi olsun diye yazılmış birşey değil. dün cidden kötüydüm - kanım temiz değildi - hala başım ağrıyor biraz. O an hissettiklerimi yazdım - serbest çağrışımlar fırtınası oldu bir - ciddi ciddi kaçmayı, intiharı falan düşündüm, sonra da uyuya kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 hmm öyleyse hiç bir zaman senin kadar kötü durumda olamayacağım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar