Quardon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Fenerbahçemizin Gençlerbirliği'nden transfer ettiği sağ kanat savunma oyuncusu Gökhan Gönül, kendisini 4 yıllığına kulübümüze bağlayan sözleşmeye imza attı. Gökhan Gönül, "Mazisi şampiyonluklarla dolu bir kulübe geldim" dedi. Geçtiğimiz yıl Gençlerbirliği Oftaş'ta kiralık olarak oynayan ve takımının Süper Lig'e yükselmesinde önemli pay sahibi olan 22 yaşındaki genç oyuncu Gökhan Gönül için Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu Basın Toplantı Odası'nda düzenlenen imza törenine Genel Sekreterimiz Vedat Olcay, Asbaşkanlarımızdan Mahmut Uslu ve Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Dinçay katıldı. Transferlerin devam ettiğini söyleyen Mahmut Uslu, "Yabancı sayısı belli oldu. Defansımızın sağ tarafında oyuncuya ihtiyacımız vardı. Şimdi Gençlerbirliği'nden Gökhan Gönül'le 4 yıllık anlaşma imzalıyoruz. İnşallah uzun yıllar Fenerbahçe'ye hizmet edecek" dedi. Genç bir oyuncunun daha Fenerbahçemize kazandırılmasından duyduğu mutluluğu ifade eden Vedat Olcay ise, "Bir yandan flaş transferler yaparken, bir yandan da istikbal vadeden genç yetenekleri kadromuza katıyoruz. Gökhan, Fenerbahçemize çok faydalı olacak" dedi. Gençlerbirliği camiasına teşekkür eden Gökhan Gönül ise, "Mazisi şampiyonluklarla dolu bir kulübe gelmekten dolayı mutluyum. Bana kapılarını açan, beni Fenerbahçe'ye layık gören Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederim. 5 yıllık profesyonellik yaşamımda şampiyonluklar gördüm. İnşallah Fenerbahçe'yle yeni şampiyonluklar yaşarım" dedi. Gökhan Gönül, daha sonra, 77 numaralı formasıyla basın mensuplarına poz verdi. Kaynak: fenerbahce.org Hayırlı olsun camiamıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 bi taraftar dünya yıldızları alırken diğer taraftan yetenekli gençler alarak geleceğin takımı kuruluyor. çok iyi transfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Fenerbahçe Türk futbolcu transfer etmiş. Horoz neyim kesmek lazım. En geç 2 sene sonra bi anadolu kulübüne postalarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Yanlız ilginç olan dedikodu;gençlerbirliği başkanının fenerle gassarayı gökhan için birbirine kırdırmadan direk fenere vermesinin sebebi fenerin oftaş davasında yardım sözü vermesiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 said: Fenerbahçe Türk futbolcu transfer etmiş. Horoz neyim kesmek lazım. En geç 2 sene sonra bi anadolu kulübüne postalarlar. Besiktas'a versek olmaz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 haha baal gördüğüm en iyi cevaptı.. ahaha. dur bi daha gülcem lan :D süper! +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 asgfasdgasasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 colin kazım, ali bilgin ve ilhan parlaktan sonra 4. türk oyuncumuz kendisi hadi kazım yarım sayılır 3.5. ayrıca sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 said: BaaL üye § 12 Temmuz 2007, Perşembe - 17:21 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Fenerbahçe Türk futbolcu transfer etmiş. Horoz neyim kesmek lazım. En geç 2 sene sonra bi anadolu kulübüne postalarlar. Besiktas'a versek olmaz mi? Lol :D ------ bu arada çok iyi bir transfer yaptık hayırlı olsun camiamıza .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 said: BaaL üye § 12 Temmuz 2007, Perşembe - 17:21 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Fenerbahçe Türk futbolcu transfer etmiş. Horoz neyim kesmek lazım. En geç 2 sene sonra bi anadolu kulübüne postalarlar. Besiktas'a versek olmaz mi? ahahahaha 5 dkdır guluyorum puahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 bi de defansın sağına alsalar hani orda adam yokta. sevecen karşılamak lazım defans yok full atak oynuyo fener. bu adamı oynatıcak halleri yok dimi ? çok genç kaçıyo [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 00:18 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 FBye hayırlı olsun da.. Yanlız şu konu açma oalyını da anlamıyorum. Orada sırf bu tür konular kaplamasın etrafı diye bir "Transferler" konusu var. Konunun zaten çok konuşulmayacağı da belli. Hani saldırı maksatlı ya da ne bileyim olay çıksın diye söylemiyorum da, doğru yanlış önemli önemsiz onlarca transfer topici doluyor ekran hani eleştiri için diyorum. Hani tutup Roberto Carlos olur Lincoln olur anlarım. Ama kimsenin tanımadığı duymadığı bir adam için yeni konu açmak fazla abartılı bir tepki değil mi? [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 02:54 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 said: Besiktas'a versek olmaz mi? gökhanın fb ye transferini bir arkadaş belirtmiş, adam nasıl bir oyuncudur, özellikleri nelerdir, izleyen olmuşmu, 18 e girebilecek birisimidir bunu tartışacağınıza beşiktaş lafını ağzınıza doluosunuz. asdasldklşaskd şeklinde mesaj atan kişi umarım bir an önce konuşmayı öğrenir, bu yetenek onda vardır eminim. gülenler içinde kedi-ayna fıkrası aklıma geldi ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 nocom fenerbahçe için alınan oyuncunun kötü çıkması o kadarda problem değil,veririz parasını alırız baktık oynamıyor satarız bjk ya olur biter.Bu arada metin diyadin gökhan için referans olmuş ve fenerbahce de oynayacak kapasitede oldugunu belirtmiş. Aha buraya . koyup yazıyorum;demirören bu gökhanı 2012 yılında yıllığı 3 milyon euroya alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 BJK'de GS'de oynar hiç olmazsa, Türk futbolu kazanır, FB kaç senedir bir Arda Turan bir Serdar Kurtuluş çıkarabilmiş mi acaba? Orada milli marşı bilmeyenler arasında ne İlhan'ın ne Gökhan'ın oynayabileceğini sanmıyorum. Deivid varken İlhan mı oynayacak, di mi? En çok 2 sene veriyorum, inşallah ben yanılırım, bu çocuk çok yeteneklidir de Türk futbolu bir milli takım oyuncusu kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Bir Olcan vardı FB'de, süper yetenek diyorlardı... Noldu bilmiyorum sora... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 olcan topla çok oynuyor, cacık olmaz ondan. topu ayağından hiç çıkarmıyor mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 zorunamı gitti nocom =/ [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 13:38 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 ^^ biraz acı seziyorum kuyruk bölümünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Lorrotar selam :) yık öyle bişi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar