Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadaş sevgili shift-delete üçgeni

zarek

Öne çıkan mesajlar

bugün değer verdiğim bir arkadaşımdan (kız) mesaj aldım. bir daha görüşmeyelim hayatta başarılar vs vs. nedenini lütfen sorma. kib. neyse işin aslı kızın 2 aylık sevgilisi böyle buyurmuş. 2 yıllık arkadaşını ve komşusunu sevgilisi buyurdu diye siler mi lan bi insan ? sonradan özür dliedi vs vs de bu sefer benim tepem attı. ben de işin altında belki mantıklı bir sebep vardır sandım nedenini soran alttan alan mesaj atmıştım bir de. durum buymuş. ilginç işler bunlar.

[ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 12:14 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

sevgilinizin arkadaşlarınıza karışabilmesi durumu ender rastlanan bişeydir. karışılan kişiler güven vermeyen, ne yapacağı belli olmayan kişilerse karışılması gayet doğaldır...
ama sırf kıskançlığından karışıyorsa o sevgiliden de kurtulmak lazım efenim...

said:
Quarion
§ 12 Temmuz 2007, Perşembe - 13:46
sen o kızla "gerçekten" arkadaş olduğunu iddaa etsene bi..

demiş, güzel demiş.

[ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 16:04 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

anlatabilecek miyim bilmiyorum ama.. evet fistan, seninki bir ironi oluşturuyor.

ama üstümüzdeki mesaj bir ironi değil. konuyla tamamen alakasız. ironi, olaylardan bağımsız başlı başına bir kavram değildir. gerçekleşmesi için başka olaylara ihtiyaç duyar. bu da dilin tartışıldığı bir başlık olmadığına göre?

hatta sözlük tanımını da gireyim: Söylenen sözün tersini kastederek kişiyle veya olayla alay etme.

[ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 16:15 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ]

edik: -ki iyelik ekini yanlış kullanmışım. :P

[ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 16:16 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...