zarek Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 bugün değer verdiğim bir arkadaşımdan (kız) mesaj aldım. bir daha görüşmeyelim hayatta başarılar vs vs. nedenini lütfen sorma. kib. neyse işin aslı kızın 2 aylık sevgilisi böyle buyurmuş. 2 yıllık arkadaşını ve komşusunu sevgilisi buyurdu diye siler mi lan bi insan ? sonradan özür dliedi vs vs de bu sefer benim tepem attı. ben de işin altında belki mantıklı bir sebep vardır sandım nedenini soran alttan alan mesaj atmıştım bir de. durum buymuş. ilginç işler bunlar. [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 12:14 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 [spo]alıntıdır ?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Bence muhabbeti kesmek için erkek arkadaşını bahane ediyor. Mantıklı bir seçim. [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 12:16 tarihinde, Asteroth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 valla kız haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Gereğini yapmış,yakışan olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 2 sene hmm.biraz geç anlamış ama olsun zararın neresinden dönersen kardır mantığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 2 senelik arkadaşta silinir 5 senelikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 geç anlamış hatasını işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 15 senelik arkadaşta siler. Benim çocukluk arkadaşı yaptı aynını :D [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 13:22 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 15 senelik arkadaşta benim çocukluk arkadaşı yaptı aynını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 böyle şeyler çocuk gibi mesajlaşarak konuşulmaz. aç telefon sor. olmadı yanına git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ben de yaptım aynısını zamanında. yanlış bişey.ama sevgiliyi kırmamak uğruna doğru görünebilen bişey.ama pişman eden bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 sen o kızla "gerçekten" arkadaş olduğunu iddaa etsene bi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Babam silmiş beni ne diyosunuz siz . sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 said: 2 senelik arkadaşta silinir 5 senelikte 15 senelik arkadaşta siler. Benim çocukluk arkadaşı yaptı aynını :D dahi anlamındaki de ayrı yazılır [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 16:08 tarihinde, calimero tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 bence sevgiliye shift-delete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 said: dahi anlamındaki de eki ayrı yazılır cümleler büyük harfle başlar, sonu noktalama işaretiyle biter. misal nokta ya da vurguya göre ünlem ile bitireceksin bu cümleni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Sen de o'nu sil, alla alla.. ! : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 herşeyı aştın bı bunu mu aşamadın şımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 sevgilinizin arkadaşlarınıza karışabilmesi durumu ender rastlanan bişeydir. karışılan kişiler güven vermeyen, ne yapacağı belli olmayan kişilerse karışılması gayet doğaldır... ama sırf kıskançlığından karışıyorsa o sevgiliden de kurtulmak lazım efenim... said: Quarion § 12 Temmuz 2007, Perşembe - 13:46 sen o kızla "gerçekten" arkadaş olduğunu iddaa etsene bi.. demiş, güzel demiş. [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 16:04 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 said: cümleler büyük harfle başlar, sonu noktalama işaretiyle biter. misal nokta ya da vurguya göre ünlem ile bitireceksin bu cümleni. [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 16:03 tarihinde, calimero tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 mesajının bu başlıktaki gereksizliğini biliyorsundur umarım. türkçemizi yarıştırmıyoruz burda, günlük dili kullanarak birbirimizle iletişim kurmaya çalışıyoruz. (aaa küçük harfle başlamışım... ne kadar ayıp değil mi? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 said: said: cümleler büyük harfle başlar, sonu noktalama işaretiyle biter. misal nokta ya da vurguya göre ünlem ile bitireceksin bu cümleni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 anlatabilecek miyim bilmiyorum ama.. evet fistan, seninki bir ironi oluşturuyor. ama üstümüzdeki mesaj bir ironi değil. konuyla tamamen alakasız. ironi, olaylardan bağımsız başlı başına bir kavram değildir. gerçekleşmesi için başka olaylara ihtiyaç duyar. bu da dilin tartışıldığı bir başlık olmadığına göre? hatta sözlük tanımını da gireyim: Söylenen sözün tersini kastederek kişiyle veya olayla alay etme. [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 16:15 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ] edik: -ki iyelik ekini yanlış kullanmışım. :P [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 16:16 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 o başlattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar