DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 pc world ekim sayısında yani bu sayıda ao veriomuş.ben almak istiyorum ama oynamak için free sunucuları var mıdır?[hline]Hail Lam Hail!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Hayır free sunuculari yok... ama istersen bir hafta deneme surumunu oynuyyabilirsin.. ama genede bunun icin cc istiyor 1 hafta dolmadan iptal edersen 1 hafta sonunda cekmezler parayi senden[hline]Lets Turn and Burn..!!! UcanDaire Firca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 PCWorld ile Anarchy Online: Natum Wars Tam sürüm bedava. Ayrıca ao.avaturk.com adresindeki PCWorld linkinden 15 günlük bedava deneme accountu açtırabiliyorsun. [Bu mesaj ghaldszar tarafından 07 October 2003 09:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Alalım ozaman...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 nie herkes ucretsiz server arior ki, adamlarin melek oldugunu mu saniorsunuz yoksa baskasinin emegine karsilik odemek cok mu zor gelior[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 ya abi ekran kartına 15-20 dolar fazla veremiyorlar, her gün korsan alıp oynadıkları oyun sektörü için mi vercekler 15-20 dolar. ha bir de bir kesim var UO'da alışmış beleş oynamaya, bu tür MMORPG'lere geçince şaşırıyor para vermesi gerektiği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 evinde bilgisayari ve interneti olan adama aylik 20 milyon koymaz hic sanmiorum[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chavez_ding Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 saniyorum cogu insani ayda 20 milyon vermek degil, cc ile odemek rahatsiz ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 İnternetten alışveriş ve Alış kısmının sonucunu elle tutamadığınız bir alış-veriş Türk insanın ters anacım :))[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Artisan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Benim bildiğim hizmet satın alındığında elle tutulmaz. Netekim domain adı alan adamında elinde elle tutulur birşey yok fakat maşallah her firmanın her azıcık paylaşacak birşeyi olanın domaini var. Mesele sanal alışverişe güvensizlik derseniz anlarım. Ama elle tutulmayan şeylere milyonlarca lira ödüyor aynı Türk insanı hergün.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar