forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 annen sigara içerken yanına gidip ateş var mı diye sor suratına bsg der gibi bakıyorsa ehehe şakaydı ya sadece dersin biraz ciddi bakıyorsa tmm bende içiyorum ama neden diye bir sor azaltmak istiyorum ama gizli gizli içerek olmuyor, baskı altında olduğumdan daha fazla içiyorum, böyle gitmez dedim en sonunda itiraf etmeye karar verdim -vay hanfendiye bak bi de içiyorum diyor gizli gizli zararlı bırakcam ama sende bilirsin içme deyince olmuyor beraber azaltılım şunu filan de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 yakalayacak nasıl olsa bi gün. zamanın akışına bırak. ha içtiğini biliyor da alışamıyorsa bu fikre bak bu zor. benimki gayet sigara falan istiyor yüzsüz yüzsüz, birbirimizden ateş falan çalıyoruz. : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ben ilk içtigimde sölemiştim ilk başlarda kızıyordu ama sımdı sıgarasından bile veriyor benımkı şansa oldu dıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 hardter bırakacan sen o sigarayı.2 kaşının arasına vururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 anne ben uyuşturucu kullanıyorummm neeeeee şaka şaka sadece sigara içiyorum ohhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 eheh sağolsun arkadaşlar, bugün konuşmadık annemle ama bilmiyorum ne zaman konuşuruz :D gelişme olursa buraya yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ehehe öyle bi yiğit özgür karikatürü vardı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 anladığım kadarıyla bence sen ana kuzususun sana hiç bir tavsiye yaramaz. 20 yaşındasın annen sigarana karışmamalı! yinede 1 tavsiye vereyim uzman olarak. bu işin tek çözümü, sert bir dille içiyorum sen bana karışamazsın gibi bir konuşma yapmak.. [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 02:20 tarihinde, nukbasliklikiz tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 02:22 tarihinde, nukbasliklikiz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Ben içmeye başladigimda, içerken çat diye karşidan babam cikmisti yolda, gordu, ben de atmadim sigarayi ( son sigaramdi zaten.. ) bakti uzun uzun, bu ne şimdi dedi, yeni trend dedim.. Gene bakti boyle, sonra dedi ki; karar senin, yoluna devam etti gitti. Dogustan ozgurum ben yeeeahhhaaaaa !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 hLL balu [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 03:13 tarihinde, nukbasliklikiz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 az içiyorum de, yurt ortamina bok at sonrada sıkıntıdan basladim, odadakiler iciyo vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 aferin nükbaşlıklıkız çok iyi yapmışsın. hLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 saol ama iyi yapıyorum demedim sonra çok zararlarınıda gördüm.. fazla rahatlıkta batar dikkatli olmak lazım.. saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 saygılar abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 bu topicte sorununu çözeyim sen absolutunu istanbula gelince benimle paylaş:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 olur :D bu topic sayesinde çözülmezse hiç çözülmez zaten. güzel ve işe yarar öneriler var çünkü. herkese tekrar teşekkürler=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 26 yaşındayım hiçbir zaman sigara içiyorum demedim. Ama zamanla içtiğini bildikleri için ( ayrı evde yaşıyorum 8 senedir ) dikkatsizleşiyorsun. Odanda çöpünde orda burda unutuyorsun birşeyler.... Sonra istemeselerde birşey demeden alışıyorlar. Annemin bana geldiğinde çakmak aşırma huyuna mesela uyuzum. Bişide diyemiyorum :P Bunun dışında babam doktor ve ne zaman bir araya gelsek oğlum bıraaaak şeklinde 15 dakikalık bir nutuk ve beni çok üzüyosun diye devam eden 2. 15 dakika.... Yıllar birşey değiştirmedi 20 yaşındaykende aynı şekildeydi :)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 oturup şunu izleyin işte annenle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 bende soylemekte cekinmedim hic sormamislardi sigara iciyormusun diye 1 kere sordular evet dedim sonra tabi her biraraya geldigimizde birak dediler onlarda birakali 10 yila yaklasti gunde 2 paket iciyorlardi nerdeyse butun sulale birakti bi sen iciyorsun diye soyluyorlar ogut veriyorlar babam doktor 2 dedemde dolaylida olsa sigaradan vefat etti annem tabi her ona sigara koktugumda birak diyor babamda yanimizda olunca birakir birakir bi anda birakmazda birakir diyor iyi davraniyorlar genel olarak yasinda 19 20 filansa oyle bagarip cagarcaklarini sanmiyorum bide nedense herzaman aileye karsi durust olmayi seviyorum yani ilk basta icmiyorum demiycektin evet diycektin [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 00:56 tarihinde, jacabo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 hastanelerde sigarayı bıraktırıp hapçı yapıyor milleti :P ilaç şirketi ile anlaşan doktorlar da cabası. ilaç verecem de hangi ilaçı çaksam die düşünüyorlar.. güzel ülkem böle işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 abicim üniversiteye giden adamsin yasin 18 i gecmis acik acik ben sigara iciyorum dersin laf ederlerse benim hayatim asi genclik havalarina gir en fazla bir ay'a kalmaz onlarda alisirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 beni annem ilk yakaladııında şok olmştm hiç beklemiodm...elindeki ne dediiinde sigara diiip bi nefes daha çektim =) nutuk sırasındada anne ben küçük çocuk diiilm neyin ne olduğunu gayet iyi biliorm fln filan dedim....sora işte uzun süre yine gizliydi fln gitti paketlerimi bulunca çöpe atıodu....bi süre sora biraz gizlilik seviyesini azalttım...paketlerimi almaz oldu...laf soktukça bana sigara konusunda ya üff bi git anne der oldum....içiorm işte içiorm işte içiorm işte die die alıştırdım....sonunda bi gün (yaklaşık 1 seneden sora) 2 miz yemeğe çkmştık...sigara yaktı bnde içcem dedim fln...baktı tip tip...gidip gizli içsem dahamı iyi o zmn otur burda tek başına wc ye gidiorm diiince kabullendi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 ehehe iyiymiş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Sordular söyledim, çok üsteleyemediler de. Bir dönem içme falan dediler o kadar. Sadece ikisi de içmediğinden (babam bıraktı) yanlarında içmiyorum rahatsız oluyorlar diye, o kadar. İlk sorduklarında keşke "evet" deseydin, yalan söylemek daha kötü çünkü. Hukuk adamı sigaraya başlatıyormuş bunu gördüm ben =P mezun olunca bırakıcam eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Arkdasim anlatmisti zamaninda, basindan gecmis; Annesi sigara ictigini ogrenince babasina gidip soyler.Baba koltuga oturmus, elinde sigarasi televizyon izlemektedir. Anne kapida belirir: -Caglar, bizim oglan sigara iciyor. Baba sigaradan derin bi nefes ceker; +Noolcak ben de iciyom. Ve dumani verir.. Anne, dumur olmustur. [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 02:56 tarihinde, demise666 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar