Apache Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 siyasi konularla başladı bu ekol.öncesinde oyunlarla falan kaynaşan insanlar siyasi olarak bölündü sonra bu bölünmenin sosyal savaşları başladı.gerginlik tavan yaptı falan az huzur gelsin şu sıcak yaz gününde alın biranızı-şarabınızı alkol kullanmıyorsanız kolanızı daha dalgasız sohbetler dönsün.kim neyi degistirdi bu aylardır süren çekişme ortamında RELAKS bir pati istiyorum. [spo] [/spo] [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 23:53 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 alkol alırsak karışır ortam asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 sie go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 almanca ingilizce karışık ortaya oh ne güzel :P:P:P dimi O_o pati huzurlu olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 zarek nerde zarekten post istiyoruz buraya... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 ya neyseki atılan mesajların "atmış olmak için" atılması modası geçti... neydi öyle 1.5-2 sene önce O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 şu şikayet butonu da ne prim yaptı be kendini bişey sancak oynamayalım artık yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 eskiden ne güzel alıntı yapma butonu vardı.... üye bilgilerini gösteren butonumuz vardı... şimdi varsa yoksa şikayet et... alacağın olsun ;( gelecekten gelen mesaj(alttakine cevap olarak): aman gelmesin... terazi olmamasına rağmen çoğu +rep diyor zaten.. aman... -.- [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 23:55 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 terazi gelse huzur gelecek rep icin insanlar samimiyete dönecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Fotoğraf harikaymış yalnız. Adam resmen "UFFFFFF!" diyo sdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 hey dostum ingilizce özentisimisin nesin ha? anlamıyorum ki nedir bu relaks falan! go home yanky! alkol falan almıorum tamammı! salandırmak lazım senin gibileri relaks yazacak klavyeyi buluyosun da kendini asacak ip mi bulamıyosun. ver şurdan ipi! 10 tane adam toplar abanırım şikayet butonuna! ayrıca böbreğin de gider kesin. buraya smiley koyuyorum tamammı! smiley var burda. sarcasm var. hayvan gibi var! smiley bak. burda! bi yanlışlık olmasın... (abi alınmıon dmi harbi geyik :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 ip yerine ip numarası versek? :O (her türlü bombalamaya, mide bulantısına açıktır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Ya bi smiley muhabbeti açtım kakasını çıkardınız :( Üzülüyorum ühü :::(((8888888 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 huzur terazide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 *target Sacros* Fire in the deliiiiik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 fotoğrafın altında BAP mı yazıyor, yoksa saatiin 00.00 olmasıyla beraber şok mu geçiriyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 böyle izliyorum valla, en iyisi karışmamak tadını çıkartmak. [spo][/spo] edik:spo masajı [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 00:11 tarihinde, Laorx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 spoilera koysaydın keşke... gece gece pek bi iç açıyor! (kinaye :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 daha yeni yemek yedim insaf =( o kıllar ne öyle... spo yap çabuuk!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 abicim "ay iğrendim o nee" diyenleri anlamıyorum. sütten çıkma ak kaşık mısınız. her cm'2 niz mükemmel mi. 50 yaşında amcan göbek göğüs kılı mı alsın şimdi? gayet ne normal bi görüntü yani. nesini iğreniyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 valla he, adamcağız epilasyon mu yapacak sizin gibi gayet derin düşüncelere gark etmiş nolcek bu dünyanın hali diye düşünüyo siz bu kadar düşünüyonuz mu dünyanızı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 kesin küresel ısınma falan gibi dünya haline ilişkin küresel bişeyler görmüştür, ısınmıştır. ondan öyle bakıyodur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Bence yaz ortasında niye kazak giydim diye düşünüyo orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 nedir abi tartisilmasinda mi artik mariuhana forumu mu burasi surekli bole high mesaj atan tpler olsun abi super mukemmel di mi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 benimki iğrenme değil, adamın göbeğinde kılların yerleşimi ve göbeğinin şekli bir karpuzu andırıyor bana... karpuzla ilgili yanlış şeyler hatırlamak istemiyorum O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar